Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
). Ravno en dan prej je z igrišča pregnal mojo mami, ki je s psom prišla ob rob po svojo vnukinjo - češ: pes ne sodi niti približno blizu igrišča. OK, da ne grem preveč s teme: in njegov odgovor? "Pankrt trboveljski, zgin nazaj, od koder si se privlekla!" In je sledil še en kup žaljivk na račun Trboveljčanov. Mogoče mu je kdo v mladosti prevzel punco, vse je možno
Sem pač prej živela v Trbovljah in sva se z možem priselila v Zagorje.
No, dedca je kmalu po tistem "štrafalo" (beri: kap) in je pristal v domu... Tako sovraštvo nikamor ne pelje!
), da Ljubljana ni enako država in da so za propad Maribora (kot to opisuješ ti) krivi politiki in Mariborčani sami (župani, njihovi volivci itd), ne pa ljubljanski peki, vozniki avtobusov, učiteljice, tajnice in trgovke. Zato se mi zdi tako pljuvanje primitivno in smešno. Kaj imam jaz s tem, da Tezno propada? Približno toliko kot imaš ti s tem, da sprehajalci v Tivoliju ne pospravljajo iztrebkov za svojimi psi ali pa s tem, da je v centru vsako leto več klošarjev.
) in glede na to, kako majhni smo, je prav bedno opazovati, kako nekateri gojijo sovraštvo, samo da se jim ne bi bilo ukvarjati s tem, kaj so ga sami polomili. Kritiziraj politike (precej jih je s štajerskega konca, če slučajno ne veš
.
) in kar nekaj Štajercev. Hmmm, le zakaj potem ti ljudje niso poskrbeli za svoje kraje in zakaj nihče ne krivi njih? Zakaj je lažje pljuvati čez Ljubljančane in za vse svoje (resnične in namišljene) krivice v življenju kriviti njih?