|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pikci in pikice
14.12.2008 19:45:24   
maša2008
Naty* res prav hvala za vse tvoje dosedanje nasvete in dobre željeuser posted image . Res si nisem predstavljala, da so alergije tako huda stvar.
Moram pa te vprašat glede tistih receptov ali so prav napisani, saj se mi zdi, da so nekam velike količine moke npr. pri prvem kolaču?
Ali so ti te recepte dali na pediatrični?
Nam so sporočili, da so nam prestavili provokacijski test v naslednje leto.
Hvala in tudi vam čim manj pikic, flekov....

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Pikci in pikice
17.12.2008 15:26:25   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: lotty4

Pozdravljen Naty*

Vse čestitke, da si vztrajala toliko časa da sedaj vsaj veš kaj ne sme. Zdaj bo vse lažje, in tudi lažje se boš izogibala tem živilom ne pa da tavaš v temi.
Želim ti še veliko sreče naprej in naj ostane samo pri tej alergiji !


Živjo lotty user posted image ! Imam v planu, da te obvestim, ko bova opravila pri alergologu. Tud js upam, da bo ostalo samo pri tem in da bo šlo sedaj samo na bolje. Hvala za lepe želje! Kako ste pa kaj pri vas?

maša2008 tud js nisem vedela, da je s temi alergijami tolk hudo user posted image . Ko je od prijateljice tamala dobila pri treh tednih alergijo na KML, sem rekla, da hvalabogu, da je moj nima, ker bi umrla brez mleka in mlečnih izdelkov! Na pa je dobil... in ne samo to, pač pa še vse možno zraven user posted image . Ampak, ko si postavljen pred dejstvo zmoreš vse.
Glede količin pri receptih je pa tko, da so v receptu napisane količine, kot sm js napisala, ampak ne piše kakšna je mera ene skodelice user posted image . Js sm potem eksperimentirala in glede na to, da to testo pride zelo gosto, sem sama vzela mero 500ml. Lahko pa seveda vzameš polovične mere. Razmerje med sestavinami pa štima in recepti so iz pediatrične klinike, ja.

In kako so kej ostali pikci in pikice?

Eno vprašanje za tiste, ki ste meli alergije pred uvajanjem GH... kdaj ste začele dodajati rumenjak in gluten? Ali je zaradi alergij to dvoje kaj bolj tvegano?

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: Pikci in pikice
18.12.2008 12:09:22   
Taula
Se še jaz tu pofočkamuser posted image  Mi smo tudi na žalost v tem klubu, saj imamo kup težav.user posted image  Par dni nazaj sem ugotovila da ji ne paše govedina, ker je bila po dveh urah vsa pikasta in rdeča po ličkih.

Naty* jaz moji dajem gluten sedaj po 7 mesecu. Rumenjaka pa ne bom dala, ker vem da je alergična na jajca, čeprav so kožni ok. Bomo videli krvne.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: Pikci in pikice
18.12.2008 14:14:40   
lotty4
Naty*

Jaz se bom kar pohvalila, pri nas smo jo resdobro odnesli. Želim si da se nikoli več ne ponovi nič podobnega, ker je bilo to pravo mučenje.
Sedaj jeva vse. Tudi pire ji naredim že s par kaplicami kravjega mleka ostalo dam AM. Pa jogurt ji ponudim sam ga ne mara. Margarino tudi lepo je ampak samo Geo.
Zadnje čase mi noče jesti nobene hrane s sadjem, nobenih kašic, ona bi samo kruha pa sir. Sedaj že par dni težko kaka, tako da se teh stvari malo izogibam.
Rada pa je zelenjavo, juhice, meso, kromopir, riž, testenine.
Najraje pa ima flaško. Po vsakem obroku poje še flaško, ker se ji učke kar svetijo, ko jo pripravljam. Ponavadi jo poje do ene 80ml, zvečer pa tud 240, ker mi itak drugega noče jesti.  Če bi vedela kolk otročkov na svetu je lačnih bi vse zmazala kar bi ji dala, ampak kaj moremo.

No ko bo pri vas kaj novega se oglasi, če bo pa kaj dobrega pa sploh.

LP

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: Pikci in pikice
19.12.2008 19:07:04   
Natali07
S Katarino sva danes prišle iz bolnice, so naju sprejeli ker je bila toliko prehlajena (oz bronhiolitis) da je težko dihala. So ji delali inhalacije z ventolinom, fizološko, dodajal kisik, ker ga je imela premalo. Sedaj je veliko bolje, še vedno kašlja samo se ne davi več toliko. A ima katera doma inhalator? Se to izplača.

So pa vzeli tudi kri za teste za alergijo. S kožnimi testi so testirali le mleko in jajce (rumenjak, beljak) in na žalost imamo tudi uradno potrjeno alergijo na mleko in rumenjak ostalo pa po krvi oz. pri naslednjem testiranju  user posted image . Verjetno ima pa tudi alergijo na penicilin, ker je bila po antibiotiku čist pikasta (še tisti večer ko so naju sprejeli) Po prenehanju antibiotika, pa je koža ponovno lepa in tudi iz zelenega kakca je šlo najprej na rjavega in danes je že rumen , kar je narmalen za dojenčke.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: Pikci in pikice
19.12.2008 19:38:51   
Petr_a
mi lahko katera pove,če je bila pri kakšnem bioenergetiku?
mi imamo alergijsko vnetje črevesja.mali itak vse je,in nikakor ne morem izločit kaj bi mu povzročalo težave in bolečine.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: Pikci in pikice
21.12.2008 10:48:34   
Ariella
No, da se še vam jaz javim po dolgem času. Smo dali celo kalvarijo skozi. Meni zmanjkalo mleka, mali začel pit allernovo naenkrat reakcija polno krvavih nitk, takoj v bolnico kjer so nam takoj uvedli neocate, ki ga je Jan na srečo brez težav sprejel. Sedaj pa že 4 dni pije to mleko, upam samo na najboljše. Nikoli res nikoli v življenju si nisem mislila, da obstajajo takšni hudi alergiki kot je moj sin in da bo pristal na takšnem vesoljskem mleku, upam, da bo tega dobro prenašal in da spet posije sonce za nas, ker sem že čist ubupana.

_____________________________

Jan 3.8.2008

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: Pikci in pikice
26.12.2008 14:29:30   
Naty*
Mamice pikcev in pikic, upam, da ste lepo preživeli božič in da boste, kot mi dobro izkoristili tele proste dneve user posted image . Že vnaprej naj tudi zaželim zelo, zelo lepo silvestrsko noč in veliko sreče ter predvsem zdravja v letu 2009. Naj vse alergije izginejo za vedno!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Naty* jaz moji dajem gluten sedaj po 7 mesecu. Rumenjaka pa ne bom dala, ker vem da je alergična na jajca, čeprav so kožni ok. Bomo videli krvne.


Maš prav, tud našem je na biomagnetni pokazal alergijo na jajca, ne samo na beljak. Sm kr pozabila, kaj bo pa uradno, bomo pa še videli...

lotty4 ful lepo, da se vam je porihtalo, držim pesti, da bo tko tud ostalo in šlo samo na boljše!

Natali07 žal mi je, da mate alergijo, je pa vseen dobr, če že je, da je tud uradno. Tko si vsaj upravičena do določenih stvari.

Ariella joj žal mi je, da ste mogl tolk dat skoz in da je tolk huda alergija, da je tud Allernova preveč mlečna user posted image . Upam, da bo hitro prerasel.


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 22:41:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: Pikci in pikice
5.1.2009 19:06:31   
Naty*
No da se še js malo javim. Danes sva z Žanom imela kontrolo v gastro ambulanti na PK. Pred desetimi dnevi sva se nehala dojit in je sedaj na alernovi, kaka pa do osemkrat na dan. Zdravnik pravi, da to ni vredu, zato imava 28. sprejem, 29. bo imel pa črevesne preiskaveuser posted image . Verjetno je res alergija, zato bodo menda preverili v kakem stanju je črevesna flora, verjetno pa testirali tudi za celiakijo. Predvideva, da je mogoča tako huda alergija, da tud alernova ni dobra. Tko kot pri vas Ariella. Če je to, bomo dobili Neocate. Karkoli, sam da bo bolš user posted image ...

A mi lahko katera pove, kako preiskave potekajo? Sicer vem, da ga bodo uspavali in dobila sem zloženko pa bi bila vseeno vesela informacij iz prve roke. Ali jih kaj boli, ko se zbudijo?user posted image


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 21:32:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: Pikci in pikice
6.1.2009 10:49:09   
maša2008
Vse skupaj pozdravljene,

tudi pri nas se kar nalagajo tele alergije. Imamo potrjeno na mleko (po provokaciji). Sedaj je na Alernovi. Pa niti ne vem ali je kaj bolje ali ne user posted image Kaka tudi do 5x na dan, ko prej ni. Berem da imate zaradi tega preglede črevesja. Sedaj pa ne vem ali naj gremo nazaj do pediatra oz. v bolnicouser posted image Ali imate driske ali samo kakajo - tako primerne teksture? Ker naša ne driska več, kaka pa precej pogossto.
Ugotovila sem, da je alergična tudi na govedino in piščanca.
Ali katera daje zajca oz. žrebička in kje kupite ter kako pripravite?
Lp, M.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: Pikci in pikice
9.1.2009 15:25:28   
žanam
Ojla!

Tudi midva z sinom 4 mesece starim sva pred 14 dnevi dobila vročino, drisko.. , mleko mi je zavračal, tako da je čez dan zelo malo pojedel, goste hrane še nisem začela uvajat. Šla sva k pediatrinji, ki je takoj posumila na mleko, ker je bil dehidriran, sva dobila še dehidrol, zamenjala mleko... po sprejemu v bolnišnico sva ugoovila da ima bakterijo v blatu. Zdaj po štirinajstih dneh je prišel malo k sebi, dobil je apetit, vendar drisko še vedno ima. Ugotovila sva, da ima črevesno nalezljivo bolezen. Kar pomeni stroga higijena, ki je tudi do sedaj bila, vendar očitno premalo. Saj je že zdaj tako nagajiv in živahen, da mu včasih težko preprečim da kaj ne odnese v usta! Bila sem že čisto obupana, kako mu naj še pomagam, katero mleko mu naj še kupim, da ustaviva drisko, vendar na koncu sploh ni bilo krivo mleko! Je imela že katera podobno izkušnjo, čeprav vem da je tema čisto druga?!
Pozdrav vsem!

(odgovor članu maša2008)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: Pikci in pikice
10.1.2009 10:56:55   
Irenna
Pozdravljene po dolgem času!

naši malčki res poskrbijo da imamo vedno pestro, ane !?
Naty kje ste pa bili na bioresonanci? Kaj vse je pa našla, da je narobe oz. kaj imata sedaj na jedilniku?
Jaz sem mu uvajala meso: zajček, srna, pa je bilo kar o.k. pa še fuuul z veseljem je pojedel. Spimo pa še vedno ... katastrofalno, od božička do sedaj smo dobil tri zobke zgori, enega pa še čakamo.

Natali07   mi smo nabavili inhalator - odlična zadeva. Ko začne malo težje kašljati, podihamo - včasih je dovolj samo 1x - in vredu. Pa ni treba pretiravat s kvaliteto - tam cca. 50 EUR so čisto vredu - pa v Hoferju sem zdej vidla reklamo, da ga imajo - pomoje ne more biti slab.

Smo pa decembra probali tudi homeopatska zdravila, za oba naša otroka. Špela naj bi bila zdaj o.k. Miha pa še ne.

A je katera ta teden na alergo v Lj - mi imamo v ponedeljek 12. sprejem.

lp


_____________________________


Špela 2.4.2004 in naš doječek
Miha 29.3.2008

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: Pikci in pikice
12.1.2009 8:32:41   
Samsa
Dobro jutro....

Da vas še jaz pozdravim, pa tudi moja 6,5 mesečna čmrlika Lara.
Tudi mi smo vstopili v klub pikic in ( predvsem) flekcev.
To se je začelo dogajati lani decembra po drugem cepljenju in po začetku uvajanja GH. Nekaj dni pred prazniki sva preživeli v bolnici ( diagnoza: sum alergije na KM, jajce in pšenico). Namesto Novalaca je dobila Allernovo, za katero sedaj sumim, da ji tudi ne odgovarja ( saj so še vedno prisotne pikice in flekci po obrazu, po pregibih in včasih tudi po trupu). Se mi zdi, da ima manj flekcev po Novalacu kot pa po Allernovi. Dobili sva pa tudi sirup Claretine.
Po novem letu sva šli na bioresonanco, kjer je pokazalo, da je alergična na rž, pšenico, moko iz žit, živalsko dlako, gosja peresa, psa ( pri mojih starših doma imamo 10 - letno psičko user posted image s katero je Lara 1x na teden v stiku), mačko, morskega prašička, hišni prah, mleko ( glavni alergen ), kokošje jajce, teletino, govedino, svinjino, citruse, oreščke, sladila, barvila, umetne arome in čistila ter insekticide, fungicide in nitrate. Pokazalo je pa tudi laktozno preobčutljivost. Ugotovila sem tudi, da ji ne odgovarja flis (kot tkanina) in volna.
19.1. imamo kožna testiranja.
Ponoči spimo zelo slabo, ker jo blazno srbi ( samo HB se še ne zna sama počohat) in je ful nemirna, kljub temu, da jo vzamem k sebi v posteljo.
Zdaj se pa dogaja, da karkoli ji dam, postane vsaj malo flekasta in sem že čisto obupana, kaj naj ji sploh ponudim. Od začetka sem obtoževala sama sebe, da sem jaz kriva, da je tako... sam zdaj je že malo bolje ( sem se sprijaznila s tem, da ona svojo alergijo kaže čez kožo in da ji HB ne udari na dihala).

Vem, da je ena dala recept, kako skuhati riževo mleko... a lahko še enkrat napišete, prosim, kako se naredi, ker sem čisto brez volje, da bi iskala nazaj?

HB, da obstaja tudi ta forum in rubrika Alergije; mi je kar malo lažje, ko vidim, da ni samo moja flekasta.
Verjtno sem še kaj pozabila napisati, pa drugič

LP



< Sporočilo je popravil Samsa -- 12.1.2009 8:49:39 >

(odgovor članu Irenna)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: Pikci in pikice
12.1.2009 16:06:03   
Natali07
Irenna - nisem bila te dni na internetu, tako da sem malo prepozno vidla da si napisala da imajo v Hoferju inhalator. V četrtek je Urban začel tolk kašljat, da je zbruhal vsak obrok. Peljala sem ga k zdravnici in mu je naredila inhalacijo - je pomagal (je imel pa zadaj cel kup gnoja, ki mu ni šel ven skozi nos, ampak se je stekal v grlo) Pediatrinja je  rekla, da če je možno naj kupimo in halator. Tako, da sem šla do prve lekarne in kupila - je bil pa 81 euro - upam, da se nam bo obrestovalo z zdravjem.


(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: Pikci in pikice
13.1.2009 8:07:57   
madela
Ojla punce user posted image

Da se na hitro oglasim,predvsem zato,ker me nekaj zanima. Mi imamo doma ta inhalator in sicer sem ga jaz dobila na recept(huda astma) in imam zraven tudi berodual v tekoči obliki. Tudi našo pediatrinjo sem prosila za ta berodual za našga fanta. Mene pa sedaj zanima,če vse dajete v ta aparat prav zdravila ali dajete samo fiziološko,ali pa kaj drugega?
Joj,upam da sem razumljivo napisala.
Sprašujem zato,ker berodual pomaga pri težkem dihanju,pri odpravljanju odvečne sluzi pa ravno ne. In bi bila zelo vesela,če bi dobila kak nasvet kaj lahko dam noter namesto zdravila. Kaj uporabljate ve?

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: Pikci in pikice
13.1.2009 9:25:08   
Natali07
madela - a potem se res da dobit inhalator na recept?

Jaz našemu dajem samo fizološko raztopino.

Ko sem bila z našo Katarinco v bolnici zaradi broinhiolitisa so ji pa najprej delali inhalacijo z ventolinom - ker ni bilo učinka so naslednje dni dajali samo fizološko in je bil učinek hiter.

Tako, da je pri nas zaenkrat v uporabi samo fizološka.

madela kako pa ste drugače?
kako ste ostali pikci in pikice, ter skrbne mamice?

No jaz sem bila z našo Katarinco na bioresonanci in ji je odkrila cel kup alergij: mleko, jajce, goveje meso, svinsko meso, pšenica, riž, koruza, krompir, paradižnik, fižol, banane, jagode, breskve, pomaranče, mandarine, grefrut, šipek, melisa, janež, vanilija, kokos, sladkor, kava, vsi konzervansi, arome, barvila... ma in še več. Sedaj sem pa jaz na strogi dieti brez teh živil - bom probala ene 14 dni da vidim kaka bo situacija, če pa ne bo šlo bo začela pa piti prilagojeno mleko. user posted image . Mi je težko, ker sem sina dojila do 14 meseca pa tudi ni imel malo alergij, samo ne pa toliko kot naša malčica.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: Pikci in pikice
13.1.2009 12:53:10   
madela
Natali07,ja se da ta inhalator dobit na recept. Ampak se tega zelo branijo. Predpišejo ga takrat,ko oni ocenijo,da je potrebno da ga imaš. In seveda mora bit potrjena astma.
Sicer pa lahko vašo pediatrinjo prosiš,da vam napiše recept za berodual(za nebulator-tako se reče),ko boste imeli težave z dihanjem. Meni ga je brez problemov napisala. In lahko rečem,da meni in tudi Denisu dosti bolj pomagajo te inhalacije,kot pa samo vpihi.

Samo,ker za sluz berodual ravno ne pomaga,sem mislila,da uporabljate še kaj drugega kot fiziološko.
Ker nisem najbolj pri volji za pisanje se oglasim drugič,pa bom malo več napisala.
Trenutno se psihino pripravljam za Denisovo operacijo.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: Pikci in pikice
14.1.2009 7:27:09   
žanam
Pozdrav!

Ja res se da dobit ta inhalator na recept, kot pravijo, nama je pediatrinja rekla, da ti pripada, ko je otrok tri krat bolan in potrebuje inhalator! Vendar jih je treba vse spomniti, nič ne dobiš kar tako.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: Pikci in pikice
18.1.2009 9:07:20   
Irenna
pozdravljene!

Jaz dajem v inhalator samo fiziološko raztopino; takrat ko težko kašlja (pri nas kašlja tako kot en "star ata"...) Tolk da se dihalne poti malo očistijo oz. da ni vse zabasano. Imamo pa tudi berudual kapljice. Te pa dam zelo redko, ko imam občutek, da ima grlo že otečeno.
Pa fiziološko, ko je enkrat odprta, moraš porabit v parih dneh (pravijo da je sterilno samo dva dni). Jaz zato kupim tisto v ampulah od NIVEA, pa jo imam vedno sterilno pri roki (imajo v DM).
Meni je pediater rekel, da recept za inhalator lahko napiše specialist oz. če ima otrok zelo hude dihalne težave ... tako da sem ga kar kupila. Imaš pa vedno možnost se vozit v zdravstveni dom na inhalacije (no ja če greš peš o.k., drugače pa ni računice)

lp


(odgovor članu žanam)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: Pikci in pikice
23.1.2009 15:04:48   
SpeliG
No, nova članica v vašem "klubu"...Na bioresonanci so nam ugotovili alergijo na KM in to naj bi bilo vse.  Pri nas je "težava" v tem, da ima naša pupa vseskozi ful lepo kožo in zato nas uradna medicina ne jemlje resno glede teh zadev, imamo pa vedno hujše težave s krči, ki so zlasti ponoči.
Zdaj smo osmi dan brez KM in moram priznat, da sem zelo žalostna, ker zaenkrat ni prav nobenega izboljšanja. Pol ure po večerji ko zaspi, se začne jok, pa čez pol ure spet, pa spet...Do jutra,vglavnem.
Uporabljamo riževo mleko, ker mi noro zavrača Aptamil Allergy Digestive Care, katerega so mi preverili na bioresonanci in bi ji ustrezal.
Kako ste navadile vaše pikce na ta mleka? Skrbi me, da v tem riževem mleku ni nič pametnega in bi mnogo raje dajala AM, mala ima komaj 9 mesecev..
Ali bi bilo možno, da je tudi na riževo mleko alergična, res več nevem...
NO,upam da me sprejmete v debato, se bom učila na vaših izkušnjah...
Pozdravček!

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: Pikci in pikice
2.2.2009 13:10:39   
izabella1
Hej špeli! Sem po 6.mesecih zopet na tem forumu in ugotavljam, da nobene mamice ne poznam več :) toliko novih...

špeli, prinas je bil riž ok, tako da smo furali to mleko z raznimi pudingi, šejki,... pregomina od 10meseca ne more niti videti. tako da sedaj uporabljam kombinirano riževo mleko, občasno ovseno. Soje se malo izogibam, mogoče občasno dobi kak puding, ko smo na poti.

Moja mala je alergična od rojstva. S strogo dieto smo furali nekako do njenega prvega rojstnega dne. Nato pa sem začela malo bolj eksperimentirati in na koncu smo bili na ok z vsemi živili. Sedaj pa zopet... Tole vreme, dež, SNEG!! Poden. Vse se nam je vrnilo. Mala se spraska do krvi, če je brez fenistila. Tako da zopet malo iščem rešitve, nove ideje in uteho tu med vami...


_____________________________

http://bialovesstrawberries.blogspot.com/

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: Pikci in pikice
2.2.2009 15:32:30   
maša2008
Glede riževega mleka in podobnih, tudi meni se to zdi le sladkana voda. Mi naši dajemo Alernovo in na srečo jo je sprejela brez problema. Edino kakšno kašo ji skuham na riževem mleku, vendar se mu skušam izognit kolikor se le da.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: Pikci in pikice
5.2.2009 10:35:09   
Majabo
pozdravljene!

tudi jaz se s svojima malčkoma pridružujem klubu...
3 letnik  alergicen na pelode, cvetni prag in prsico, ima atopični dermatitis
8 mesečnik se ni bil na testiranju, vendar je ze nekaj mesecev pikat, predvsem po vratu
pediater mi daje kremice, ne zalezejo nic razen hormonska....
jajc mu ne dajem, kravjega mleka tudi ne, glutena se max izogibam
pije pa aptamil
pa je vseeno pikast, vcasih tudi po trebuscku

kakšen nasvet, na kaj je torej alergicen??
ga naj peljem na bioresonanco ali najprej na uradno testiranje?

(odgovor članu maša2008)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?