Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 15:28:54
|
|
|
|
VITA74
|
Polona :bravo: :)-:)-:)-:)-:)- želim ti 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa in :kava::kava::kava::kava::kava: pa še malo :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za lep dan.... LP :angel: ali :hudicek:
|
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 15:41:53
|
|
|
|
kimi
|
No če so ti smešna, da te še jaz malo nasmejim...:sloncek::sloncek: :metulj::miska::miska::pujs::pujs::muca::muca::kava::kava::racka::angel::angel::rozica::rozica::darilo::darilo::torta::torta:
|
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 15:55:17
|
|
|
|
drejci
|
:kuza::sloncek::zajcek::metulj::miska: DA BO ŠE BOLJ SMEŠNO :):)-:pujs::bravo:9nebesa:angel::miska::kuza::kuza::kuza::sloncek::zajcek::zaspan::zmeden2::zmeden2::muca::racka::duda::ups::pujs::pujs: :muca::zajcek::sloncek::kuza::miska::metulj::racka::angel: Lep dan še naprej,...pa veeeeeliiiikkoooo smeeeehhhaaaa:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 15:56:35
|
|
|
|
Lepa Ana
|
Ja, eni si pač lahko privoščijo, ne?! Že zato, da se potem kdo drug, z neregistriranim nickom, lahko v vsem tem času vtika vanje... Se pa več kot pridružujem Poloninemu mnenju, z eno majhno razliko. Meni so ti posti, polni slikic in prazni besed, žalostni...
|
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 16:07:01
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Ali ste danes vse z levo nogo vstale? Kot da se nebi pogovarjali na RR. Malo dobre volje nam pa res ne škodi,ko je vzunaj tako žalostno vreme. :muca:
|
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 16:13:51
|
|
|
|
Anonimen
|
9nebesa9nebesa9nebesa:ups::ups::ups::)-:)-:)-:love::love::love::hudicek::hudicek::angel::angel::sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::nosecka::nosecka::zaspan::zaspan::zaspan::zmeden2::zmeden2::kava::racka::racka::morje::morje::angel::morje::morje::morje::torta::torta: me ke dobriiiii ki so tej smeški,kaj bi brez njih!!!!:kuza::kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::pujs::pujs::pujs::pujs::racka::racka:
|
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 17:12:42
|
|
|
|
Pupica
|
iiii:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Polona :hudicek::hudicek::hudicek:si nisem mogla kej 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa da te še jaz malo :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- LP od :angel::angel::angel::angel:+:angel: in :kuza: +:muca: ;)
|
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 17:18:35
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
:kava::muca::kuza::sloncek::zajcek::racka::metulj::miska::miska::angel::angel::morje::torta::darilo::rozica::duda::ups::love::bravo:;)8):):)-:)-:)-:)-:)-saj nekaj veselga ko je pa zunaj tko grdo ampak mi se ne damo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 18:10:08
|
|
|
|
ninca
|
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:men so pa tko doooobri teli smeški:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:pa te bom še jst mal nasmejala...:):zmeden2:8):zaspan:;):nosecka::)-:kava::bravo::pujs:9nebesa:muca::(:kuza::((:zmeden::zajcek::ups::miska::love::hudicek::racka::duda::angel::modri::morje::roza::grrr::torta::darilo::rozica::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 18:12:25
|
|
|
|
SILVA
|
Smeškoti so izraz tvojega počutja,ne za nasmejat:). pa en lep dan:rozica:
|
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 18:35:07
|
|
|
|
SANDY
|
Ja no, men se pa-,priznam, učas ne da pisat, pol pa kr bližnico uporabim-smeškote ;) :sloncek:
|
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 20:13:22
|
|
|
|
puncica
|
Jaz pa tak hitr tipkam, da sploh ni cajta kej not dat, a pol ste žalostne ob mojih postih:)-:)-
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Materinski dan v prvem nadstropjuMedtem ko številne mame danes prejemajo objeme in risbice, nekatere materinski dan preživljajo ob inkubatorjih. V prvem ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Velikonočni zajčki z jogurtomPrikupni velikonočni zajčki iz mehkega kvašenega testa z jogurtom so odlična ideja za praznično peko z otroki. Mehki, ra...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?