|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pedri in lejzbike
8.6.2007 22:21:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne serite po temah.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Pedri in lejzbike
8.6.2007 22:23:09   
Anonimen
kaj bi pa ve naredile, če bi vi zvedl po več kot desetih letih zakona da je vaš partner gay!? oz. da ko bi bili stari 13-14 let da je vaš oče gay? kako bi reagirale, kako bi se obnašale do svojega moža/očeta?


Ne vem, partnerju bi bila hvaležna, da se mi je zaupal, zahvalila bi se mu za sodelovanje in mu zaželela srečno pot. Jaz sbi šla seveda svojo, razlago otroku bi verjetno prepustila njemu. Oče...kaj pa vem no, verjetno vi probala sprejeti to, kar mi je povedal, ne vem, glede na to, da sem dala precej stvari skozi, se mi zdi, da me ne more nič več presenetiti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Pedri in lejzbike
8.6.2007 22:24:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  tele dam jaz, kadar ne razumem...kaj misliš, rija, potem zabita user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Pedri in lejzbike
8.6.2007 22:24:59   
rija
hja, eni pač težje dojemajo user posted image

glede na število user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



< Sporočilo je popravil rija -- 8.6.2007 22:25:31 >


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Pedri in lejzbike
8.6.2007 22:26:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Pedri in lejzbike
8.6.2007 22:27:59   
najina pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

ej ti vojakinja a tebi sam tele dva smeška delata al user posted image  al pa tale user posted image ......?


povečini bolj tale: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image








rija......user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....ti moram povedat si me prav nasmejala......hehehehe! user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Pedri in lejzbike
8.6.2007 22:29:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Pedri in lejzbike
8.6.2007 22:33:15   
lemavrica
ok a pa res moraš zdej težit s temi smiliji po vseh temah????

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Pedri in lejzbike
8.6.2007 22:34:04   
Anonimen
ok a pa res moraš zdej težit s temi smiliji po vseh temah????


Zoprna je, pa tega ne ve.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Pedri in lejzbike
8.6.2007 22:34:33   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še malo samouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Pedri in lejzbike
9.6.2007 11:49:57   
Anonimen
evo kar sem prej vas vprašala kaj bi naredile v tem primeru da je vaš oče/mož peder?

to se je zgodilo pri nas doma. stara sem 21 let
vendar ne moj mož ampak moj oče, zavedala oz. zvedela sem ko sem bila stara 13-14 let, torej v 7. razredu OŠ.  sestra pa je bila stara 11-12 let. mamica pa z njim poročena že 15 let.
mami je še ostala z njim, spita vsak v svoji sobi že okoli 10 let, spolnih odnosov nimata.
tega da se je tako odločil ne morem spremeniti. o tej zadevi z njim ne diskutiramo. edino ko mami najder kakšno vročo sliko v avtu ali pa v njegovi sobi mi jo pokaže vendar ne se ne spomnem da bi kdo od nas treh kadarkoli reku "oče/mož je peder". vendar vse tri vemo da je temu tako.. (da ne bo katera mislala da mu brska ampak moj oče pusti take stvari na ogled v svoji sobi vsem)
mami skrbi za gospodinjstvo kuha, pospravlja, v bistvu vse, oči pa vse okol hiše pa tko.  stran pa ne gre ker noče. ja prav ste slišale noče. po 21 letih zakona ga noče zapustit.
vem da če se on ne bi odločil za zakon mene ne bi bilo trenutno tle. verjemte pa tega ne bom nikoli sprejela, zdi se mi nagnusno, ko samo pomislim na to.
me prav zanima kako bi resnično reagirale če bi prišlo tako daleč?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Pedri in lejzbike
9.6.2007 11:54:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

ok a pa res moraš zdej težit s temi smiliji po vseh temah????


ehh ne ji zamert...revca samo zvezdice nabira user posted image

pocakte, da se jst zacnem...da koncno prlezem do tistih 4-ih hehe

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 9.6.2007 11:56:16 >

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Pedri in lejzbike
9.6.2007 17:17:38   
Freycha
Moj oče je govoril (od kar se spomnim), da so lezbijke in pedri za na živilski vagon pa ko v času 2.sv.v. v krematorij itd....... no, par let kasneje mu je pa sin povedal, da je gay......

Ja in? nič.... nekako se je tega navadil, sprijaznil se pa verjetno ne bo nikoli. Ampak to je njegov problem, ne problem mojega brata.... on je pač tak in ima zelo dobrega partnerja in sta srečna, da jima človek lahko kar zavida.

Če bo moja punca lezbijka me tudi pod razno ne bi motilo. Vseeno pa si tega ne želim in to predvsem zato, ker naša omejena družba še vedno ni prpravljena sprejemati drugačnih od sebe - nažalost!user posted image



(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Pedri in lejzbike
9.6.2007 17:40:12   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

takole v primeru da bi bil moj otrok gay, ne vem kako bi reagirala. s tem se bom ukvarjala če bo kdaj prišlo tako daleč.

večina je napisala da se jim ne bi odpovedala oz. da bi jih poskusla razumet,....

kaj bi pa ve naredile, če bi vi zvedl po več kot desetih letih zakona da je vaš partner gay!? oz. da ko bi bili stari 13-14 let da je vaš oče gay? kako bi reagirale, kako bi se obnašale do svojega moža/očeta?

a mi lahko katera odgovori na ta dva vprašanja



Jaz za svojega fotra trdim, da je latentni gay, ker tako kritizira gay-e....... in če bi se izkazalo da je, bi mu samo pomagala najti enega moškega, da svoje frustracije končno da ven iz sebe.... to je napisano mao za šalo malo za res.

če bi se izkazal, da je moj partner gay bi me sicer prizadelo, ker bi se zavedala, da skupaj pač ne moreva biti, jaz pa ga ljubim, bi mu pa tudi stala ob strani in nekako probala to sprejeti. Pa ne dejstvo, da je gay, ampak dejstvo, da nisva več skupaj.

Kaj pa vem, očitno se meni že fejst pozna, da je moj brat gay in sem to tako sprejela, da ljudi ne vidim več kot istospolne ali heteroseksualno usmerjene ampak srečne ali nesrečne s parterji.

Hočem povedati, da bi morali najprej spremeniti pogled na celotno zadevo. Kaj in s kom nekdo počne za štrimi stenami se nas ne tiče. Torej, vse kar nam je lahko pomembno je, da je naš otrok srečen s svojim partnerjem, ne glede na spol partnerja.

Spolnost je intimna in naj v tej smeri tudi ostane. Se kdaj sprašujete na kak način dva seksata doma? ali uporabljata kake pripomočke? Se gresta mogoče kake sado/mazo igrice, ali sta totalno frigidna?
Verjetno ne..... zakaj bi se potem spraševali, ali v tem stanovanju seksata dva moška oz. dve ženski? To je stvar ljudi, ki to prakticira.

Bi vas bolj motilo, da je vaš sin homoseksualec ali da uživa v poniževanju in da ga ena domina zveže in muči do krvi, on pa v tem uživa?

Vse je samo okoli seksa, ki naj ostane intima dveh ljudi.......

Še to: nekatere ste napisale, da je sedaj pametovati lažje. Niti ne. Ti se lahko že v naprej odločiš, ali boš to sprejel in spoštoval ZARADI TVOJEGA OTROKA, ali boš delal iz tega probleme. In ne misliti, da tudi meni ni bilo težko se sprijazniti z dejstvom, da imam brata gay-a. Je bilo in sem rabila čas. Samo sem pa že takrat vedela, da mi bo to postalo čisto sprejemljivo, ker že prej nisem gledala na homoseksualce kot neke čudake, ki počnejo nekaj, kar ni "normalno"...

in ker sem samo sebe napeljala na normalno in nenormalno. Je spet vprašanje kaj je bolj normalno? Da ima tvoj otrok "klasičen" spolni odnos z istospolnim partnerjem, ali da se pusti pretepati iz strani nasprotnega spola?

sadomazohizem sem dala nalašč, ker vem, da je na tem področju še ogromno tabujev in večina smrtnikov takih "čudakov" ne sprejemajo in jih označujejo za nenormalne......

Enkrat bi res rada, da mi kdo obrazloži, kaj hudiča pa je normalno?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Pedri in lejzbike
9.6.2007 17:54:11   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha


Enkrat bi res rada, da mi kdo obrazloži, kaj hudiča pa je normalno?user posted image


Ponavadi je to normalno, kar družba sprejema kot normalno. Če pa je to res normalno...je pa že drugo vprašanje....user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Pedri in lejzbike
9.6.2007 17:56:25   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
kaj bi pa ve naredile, če bi vi zvedl po več kot desetih letih zakona da je vaš partner gay!?

oz. da ko bi bili stari 13-14 let da je vaš oče gay? kako bi reagirale, kako bi se obnašale do svojega moža/očeta?

a mi lahko katera odgovori na ta dva vprašanja


Hehe,  fantu bi se v tem primeru odpovedalauser posted image , kaj bi mi pa preostalo drugega, če bi ugotovila, da ima rad fante, punc pa ne... Bilo bi mi čudno, da se to ni pokazalo v spolnosti... Aja, jaz sem vzela, kot da bi tudi on to odkril šele takrat, ker se mi zdi to edino verjetno, ne predstavljam si, da bi mi lagal glede česa takega, saj se pogovarjava o vsem, tudi o najbolj čudnih sanjah, recimo... skratka si zaupava, imam občutek... To bi me pa res bolelo, če bi videla, da je to ves čas vedel in skrival pred mano!

Tak da bi bil čisti gej je malo verjetno, bolj verjetno, da bi bil bi-. V tem primeru bi se pa pogovorila z njim, ali si oz. koliko si želi probat še drugo stran, ali je še zaljubljen vame in mu ni do spoznavanja drugih moških in žensk v tem smislu, ali pa je ta plat zdaj premočna in bo šel zdaj po tej poti... Ne bi se hotela skregat na mrtve z njim, samo zato, ker je pač to odkril v sebi... Še vedno je lahko super oči, sploh če otroka ne ščuvam proti njemu.

Bi bila pa seveda šokirana, tega nisem rekla, da bi mi bilo izi, samo da ne bi samo čustveno in besno reagirala, toliko si pa zaupam...

Za očeta pri 13-14-ih? pojma nimam, precej enako kot pri 8-9-ih, takrat še nisem razmišljala o seksu... Morali bi mi malo razložit, zakaj se gre, ne vem, koliko sem o tem takrat vedela. Bila bi seveda šokirana, ker se je pač tudi mojadva kdaj slišalo iz spalniceuser posted image in bi rabila, da mi to nekdo malo razloži... Še vedno bi pa bil moj oče, ki ga imam rada. Kako on uporablja svoje organe, je navsezadnje njegov problem... Saj on tudi meni ne teži, če se s fantom poljubljava pri njem... Ne vem, se mi zdi, da nimam te pravice, da bi drugim govorila, kaj smejo (počet s sabo, če to nikomur drugemu ne škoduje) in kaj ne...

marogica, otroci bojo gotovo vedeli, da nimava nič proti! Saj ve že cela rr, kako ne bojo otrociuser posted image Fant igra basket s kolegom, ki je gay, moj bratranec je gay,... Noben od njiju ni tega še izrecno rekel, vendar je vsaj nama jasno in ju zato res ne gledava nič drugače. Vsak po svoje ptiček poje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Pedri in lejzbike
9.6.2007 17:58:15   
ronja
freychauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Pedri in lejzbike
9.6.2007 18:16:12   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ponavadi je to normalno, kar družba sprejema kot normalno. Če pa je to res normalno...je pa že drugo vprašanje....user posted image


ja, res je

20. let nazaj ni bilo normalno, da je imela ženska "pankerta", pa danes?
20. let nazaj ni bilo normalno, da bi ženska dojila več kot recimo pol leta, pa danes?
20. let nazaj ni bilo normalno, da je imela nosečnica oprijeto majico, pa danes?
20. let nazaj ni bilo normlano, da se dva ne bi poročila, če pričakujeta otroka, pa danes?
20. let nazaj....
20. let nazaj....
20. let nazaj....

veš kaj vse ni bilo normalno za družbo, danes pa noben niti ne pomisli, da je to nenormalno......

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Pedri in lejzbike
9.6.2007 18:24:55   
Anonimen
[Odgovori na sporočilo]
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Pedri in lejzbike
11.6.2007 6:38:33   
lolipop
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

evo kar sem prej vas vprašala kaj bi naredile v tem primeru da je vaš oče/mož peder?

to se je zgodilo pri nas doma. stara sem 21 let
vendar ne moj mož ampak moj oče, zavedala oz. zvedela sem ko sem bila stara 13-14 let, torej v 7. razredu OŠ.  sestra pa je bila stara 11-12 let. mamica pa z njim poročena že 15 let.
mami je še ostala z njim, spita vsak v svoji sobi že okoli 10 let, spolnih odnosov nimata.
tega da se je tako odločil ne morem spremeniti. o tej zadevi z njim ne diskutiramo. edino ko mami najder kakšno vročo sliko v avtu ali pa v njegovi sobi mi jo pokaže vendar ne se ne spomnem da bi kdo od nas treh kadarkoli reku "oče/mož je peder". vendar vse tri vemo da je temu tako.. (da ne bo katera mislala da mu brska ampak moj oče pusti take stvari na ogled v svoji sobi vsem)
mami skrbi za gospodinjstvo kuha, pospravlja, v bistvu vse, oči pa vse okol hiše pa tko.  stran pa ne gre ker noče. ja prav ste slišale noče. po 21 letih zakona ga noče zapustit.
vem da če se on ne bi odločil za zakon mene ne bi bilo trenutno tle. verjemte pa tega ne bom nikoli sprejela, zdi se mi nagnusno, ko samo pomislim na to.
me prav zanima kako bi resnično reagirale če bi prišlo tako daleč?!




To so hude situacije za vse vpletene. Tukaj nimaš kaj storiti kot, da očeta sprejmeš takšnega kot je.
Upamo lahko, da bo slovenska družba postala tako tolerantna (po vaših odgovorih (user posted image ) sodeč smo blizu Danske in Norveške, vendar videz vara, na žalost), da se nikomur ne bo več potrebno skrivat. Še posebej ne tako, da se poroči in ima otroke, ki živijo v prepričanju, da je njihov oče "normalen". Poznam takšne primere in že zdaj mi je žal za otroke.

Edino kar me moti pri vaši situaciji je, da živite skupaj. Nisi nič povedala, ali imata druge partnerje, vendar mislim, da takšen status quo ni dober za nikogar. Tako mama in oče si morata dati šanso, da najdeta nekoga, ki bo več kot roommate.  Moje skromno mnenje.

_____________________________

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?