|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "Če ti nihče ne reče...
9.8.2007 11:22:57   
Anonimen
Dokler boš vztrajala in upala na boljše čase, se bo to dogajalo. Žal tako je. Očitno boš morala imeti srce in otroka iztrgati iz takšnega okolja, kajti vzgajaš lahko otroka, odraslega nikoli. In tvoj mož se ne bo spremenil.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: "Če ti nihče ne reče...
9.8.2007 11:40:10   
trojči
Marogica, saj pravim, da jaz tudi ne verjamem v prevzgajanje in fintiranje. Dopuščam pa možnost, da so one srečne. Kako, zakaj, ne vem, a lažejo ne. Če odkrito priznam, tudi jaz mislim, da bodo nekoč "spregledale", ugotovile, da jih njihovi ne ljubijo, a srečni skupaj so že po 20 let. Na začetku je bilo pač nekaj "trenj", zdaj jim pa laufa.

Gre za eno najbistvenejših vprašanj: ljubi ali ne ljubi. Kazalnikov je veliko, a enkrat sem že pisala o tem, me babe smo kot fijakarski konji, slepe za negativne znake, živimo za pozitivne, pripravljenost priznati si, da nas partner ne mara, če seksa z nami in ima z nami otroke, je nična. Samo čas je tisti, ki pokaže resnico. In še nekaj. Vedno pravim, da ljubezen ni šport, ni sodnika, ki odžvižga konec, že ko nekajkrat misliš, da je konec, da ne ljubiš, pridejo stara čustva nazaj, če nasprotna stran pokaže vsaj malo pripravljenosti, malo pozitivnih znakov. Pa tudi, če odnehaš prehitro, si kasneje vedno očitaš, da bi lahko še kaj storil. Aha, enako kot pri alkoholizmu, samo poden (dva, več) je pogoj za pot navzgor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: "Če ti nihče ne reče...
9.8.2007 14:08:04   
TinkiBinki
se stirnjam. Ta ena izjava je izrečena v besu ali navalu jeza in nima pomena. Važen je vajin odnos in to, da te je sposoben v nič dajati pred taščo, pomanjkanje spoštovanja in nikakršen odnos.
Premisli, kdo si in ali je vredno. Malo bolj se ceni in sebi in otroku ne dovoli takega življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: "Če ti nihče ne reče...
9.8.2007 18:25:27   
tincci
Eni ljudje se ne zavedajo, da besede bolijo enako kot udarci in jih potem stresajo, ko so razpizdeni.. čim bolj zadanejo, bolje. Vem iz prve roke.

Ti ne peri umazanega perila pred taščo, pa tudi on ne bo. Ti mu ne govori, kaj je narobe z njim, pa tudi on ne bo. Oziroma, ko si bosta govorila različne stvari, stopita vsak korak nazaj: ti pri pametovanju, on pa pri svoji reakciji. Pa boste vsi srečni. Ćisto lepo se da situacijo obrnit, če obe strani hočeta.

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?