|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: abrazija - formalnosti
23.8.2007 19:27:10   
Ana Luna
varci, lepo se mej na morju! Tudi jaz želim tebi, da boš čim prej spet zagledala user posted image . Kar se tiče ponovne zanositve - maš prav, raje kak mesec več počakat, kot da bi blo spet kaj narobe. Jaz bom poskusla it še prej na pregled, da dobim potrditev od zdravnice, da lahko ponovno začnem.

hmm, ja, če pomislim, da morajo preteči še trije, štirje meseci ... Ampak nekako si moram dopovedati, da mi je ta čas dan, da še nekaj naredim zase. Odločila sem se, da grem septembra na jogo. O tem sem premišljevala že dalj časa, zdaj pa se mi zdi primeren trenutek, da to tudi realiziram. Pa še novi tečaji se začnejo.
Pa pisanje diplome me čaka (čeprav sem se že videla, kako bi jo čez par mesecev zagovarjala lepa, okrogla, s trebuščkom ... Celo o tem sem že razmišljala, da bi imela na sebi takrat majico z napisom "Pridem marca", ki sem si jo seveda naročila kmalu po tem, ko sem izvedela najlepšo novico.). No, tako pa bom mogoče že diplomirana, ko bom naslednjič noseča. Ena skrb manj, bom pa zato bolj mirna in sproščena, se tolažim.
Ne vem, treba se bo zamotit z drugimi projekti, da bo čas hitreje minil, it še na kak dopust ...

Tisti dan, ko sem zvedela, da najinega plodka ni in srček ne bije, je bila pred najinim domom velika mavrica. Pravzaprav sta bili kar dve. Ena čez drugo. Upam, da je bila to napoved za svetlo prihodnost in obljuba, da se ne bo več zgodilo nič hudega.


(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: abrazija - formalnosti
24.8.2007 11:21:23   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: hmm
kepica, zakaj misliš, da bi te g. dala še na kakšen poseg? Saj če se je tokrat prijelo, je to že kar dober znak, kajne?

hmm, predvidevam, da me bo dala na laparo in histero, ker sem bila že naročena za september in sicer zaradi zamašenega jajcevoda in pregrade. Sicer ne vem, kakšna bo njena odločitev sedaj, ko mi je usplo zanositi. Tudi jaz bi raje videla, da bi imela čimmanj teh posegov in da bi šla čimprej spet v akcijo.
Drugače se mi je pa danes krvavitev kar zmanjšala, tudi vrti se mi več ne toliko. Sem ga pa prejle zgleda polomila, ko sem v klet nesla perilo, da bi ga dala oprat. Pa niti ni bilo težko, ampak od takrat me boli v spodnjem deluuser posted image Nič ga ne smem kaj preveč srat. Tudi zgdela, če se dobro počutiš, je treba počivat. G že ve, zakaj je dal 7 dni bolniške.
Punce, lep pozdrav obema!

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: abrazija - formalnosti
24.8.2007 14:00:04   
Ana Luna
kepica, če imaš pregrado, je verjetno boljše, da jo odstraniš (tudi če ti je uspelo zanosit). Jaz sem na istem. Zanosila sem hitro, a je šlo potem nekaj narobe. Po mojem je bila kriva pregrada. S to pregrado je tako - ene zaradi nje sploh ne morejo zanosit, ene normalno donosijo (ti v bistvu enkrat že si), ene pa imamo zaradi nje prekinjene nosečnosti. Jaz bi sicer tudi rada čim manj posegov, ampak če bo to pomagalo ... No, sej boš videla, kaj ti bo svetovala še zdravnica. Drži se.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: abrazija - formalnosti
24.8.2007 14:30:03   
nanaa
Živjo,

tudi jaz sem takoj zanosila in imela v 9 tednu odmrtje ploda user posted image . Na histeroskopiji so potem ugotovili, da imam 5 milimetov pregrade in, da jo moram odstranit. Tako, da sedaj čakam na M. da začnem jesti kont. tablete in potem še enkrat, da mi odstranijo. Me je pa takoo strah, da bi mi kaj poškodovali, ker eni pa so prosti odstranjevanju pregrad.

V katere bolnico boste pa šle?

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: abrazija - formalnosti
24.8.2007 14:42:46   
Ana Luna
živjo, nanaa! žal mi je tudi zate user posted image Kdaj pa si imela abrazijo?
Jaz bom šla odstranit pregrado verjetno kar v Lj, če bo pa predolga čakalna doba, pa raje v kak manjši kraj, najverjetneje Nm.
Mene je tudi strah, da mi ne bi kaj poškodovali, ampak kolikor sem informirana, so to tako pogosti pojavi, da je odstranitev pregrade popolnoma rutinski poseg. Kaj pa bi v bistvu lahko naredili škode? Ah, sej morda niti nočem vedet ...

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: abrazija - formalnosti
24.8.2007 16:30:03   
kepica
Jaz bom šla v KR, če bo sploh potrebno. V KR imam tudi G in vse omenjene preglede in posege sem opravljala v KR.
Imam pa danes polno enih težav. Sem že pisala dr. Pušenjaku na sesednji forum (če se kateri ljubi brat sem pod kepica1-naslov teme:vrtoglavica po abraziji) in sem prav zaskrbljena, kaj se dogaja. Namesto, da bi bilo stanje vsak dan boljše, je vsak dan slabše. Ne vem, ali naj grem nazaj do G? Pred nami pa vikenduser posted image Upam, da bom lahko počakala do ponedeljka. Ima še katera kaj težavuser posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: abrazija - formalnosti
24.8.2007 18:50:20   
hmm
kepica, sem te opazila pri Pušenjaku. Ja, tudi jaz imam probleme, še me pika in še se mi vrti, krvavim pa na srečo ne več (zdaj moram hitro nekam trkatuser posted image ). V ponedeljek sem že naročena pri svoji zdravnici, da se potožim glede vrtoglavice, saj zdaj pa mislim, da je skrajni čas, da se mi neha vrteti, me že malo skrbi. Upam, da boš kmalu nehala krvaveti, če ne, pa kar pogumno in pojdi čez vikend na urgenco, da te malo pogledajo. Držim pesti, da se ti hitro uredi.

Ana Luna, mavrica vedno prinese nekaj lepega, tudi mene vedno razveseli! Pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra, mogoče boš pa zdaj res bolj hitro doštudirala in boš lahko v nosečnosti bolj uživala. Le pogumno, dobre cilje si si zastavilauser posted image . Jaz pa še razmišljam, za kaj bi ta grozna izkušnja bila pri meni dobrauser posted image . Mogoče bom kmalu ugotovila.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: abrazija - formalnosti
24.8.2007 19:24:18   
kepica
Tudi jaz ne vem, čemu pri meni ta izkušnjauser posted image Pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra.... hmuser posted image
hmm, ja verjetno bom najkasneje v ponedeljek šla do G, če ne bo bolje. Kako pa te pregledajo, če krvaviš?To mora bit zlo neprijeten pregled.Upam, da se do ponedeljka že porihtam, da mi ne bo treba it...

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: abrazija - formalnosti
24.8.2007 23:46:19   
Nasy
Punce moje, držte se! Jaz sem dala 2x abrazijo čez, potem pa še odstranitev pregrade, zato vas čisto razumem. Pri meni je šlo vse tako nekako na hitro. G mi je odkrila pregrado in rekla, da zdaj ne smem zanosit, ker se bo samo še zavleklo..ampak, jaz sem bila takrat že noseča čisto na začetkuuser posted image (ginekologinja ni opazila še)v bistvu sem čakala na M, da se lahko naročim za pregled v Leonišču pri G, pa je ni in ni bilo..test je pokazal +, nisem vedela, naj bom vesela ali žalostna. Na žalost je G na pregledu povedala, da ni ok in smo šli na čiščenje, čez čas pa še odstranit pregrado. Meni je bilo grozno vse skupaj, ker sem velik >zajc<, imam zelo nizek prag bolečine, boli me vsaki pik.
No in čez dva meseca po odstranitvi pregrade smo ugledali +! Ne obupajte punce! user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: abrazija - formalnosti
25.8.2007 10:14:39   
kepica
Nasy, hvala za tele besede. Trenutno mi vsaka beseda upanja polepša dan. Tudi jaz upam in držim pesti, da vse kmalu zagledamo user posted image in da bomo drugo leto vse srečne mamice.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: abrazija - formalnosti
25.8.2007 12:14:57   
tinki_winkica
Punce pozdravljene, naj se še jaz malo javim. Žal mi je, da vam je kruta usoda pokazala svoje zobe. Ne obupajte. Ko vas prebiram se spominjam moje zgodbe. Natanko pred letom dnise se mi je zgodilo isto, nosečnost, odmrtje ploda v 8t, brez utripa srčka, abrazija in nato žalost. Vendar z velikim veseljem najavljam, da v oktobru čakam na mojega sončka user posted image . Če pomislim, da sem pred letom ležala v bolnišnici zaradi suma splava in abrazije, sedaj pa že odštevam da bom spet ležala na bolniški postelji in pestvala svoj zakladek.


Vem, da vam ni lahko, zato se potolažite s svojimi najdražjimi.
Tudi vam bo posijal sonček in še vse bo dobro. Veliko sreče vsem.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: abrazija - formalnosti
25.8.2007 16:36:46   
Ana Luna
Nasy, hvala, da si nas prišla malo pogledat, čeprav "morate nosečnice brati same lepe stvari" (pravi moja g). No, pa če si že tu, te moram vprašati, koliko časa po abraziji si odstranila pregrado?
Sicer sem pa vesela zate, da tvoj pikec pokec napreduje in je živahen. Vidiš, tudi zate je začel sijat sonček. Naj bo vse v redu, tvoje slabosti bodo pa tudi počasi minile. Te pridem tudi jaz malo pogledat k marčevkam in navijat za vse vas!

(odgovor članu tinki_winkica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: abrazija - formalnosti
25.8.2007 16:39:33   
Ana Luna
tinki-winkica, hvala za vzpodbudne besede. Želim ti najlepši oktober, da boš srečna zagledala svoga zdravega user posted image !

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: abrazija - formalnosti
25.8.2007 19:05:51   
nanaa
Ana Luna abrezijo sem imela 1.6., potem sem imela pregled pri g., ki me ja naročil še enkrat in takrat na ultrazvoku videl 5 milimetrov pregrade, kar so mi sedaj 20.8 z histeroskopijo to tudi potrdili. Sedaj moram jesti kont. tablete (ko dobim M.) in nato še enkrat na histerskopijo kjer mi bodo odstranlili pregrado. Sem pisala tudi Pušenjaku in je napisal, da priporoča, glede na to, da sem imela že en SS, da odstranim pregrado pa čeprav je  tako mala. Tako, da upam, da čim preje.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: abrazija - formalnosti
26.8.2007 15:52:21   
kepica
O, Ana Luna, kok maš lušten avataruser posted image
tinki_winkica in Nasy, hvala za spodbudne besedeuser posted image
Punce, jaz pa sem morala danes k dežurni G zaradi bolečin. Pregledali so me in me takoj jutri zjutraj napotili na UZ. Dobila sem tudi antibiotike, za vsak slučaj, da se mi ne bi kaj vnelo. Obstaja pa možnost, da so kaj pozabili sčistit, zato grem jutri na UZ. Upam na najboljše. Iz vsega tega pa lahko potegnem vsaj nekaj dobrega. Jutri na UZ mi bodo ob enem lahko pogledali še ali imam pregrado in sem bom lahko že kar takoj posvetovala, kako naprej. Podaljšali so mi tudi bolniško, tako da bom še par dni domauser posted image Kako pa ste kaj ve?
Lep preostanek nedelje vam želim.
kepica

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: abrazija - formalnosti
26.8.2007 16:19:02   
Ana Luna
Kepica, drži se! Upam, da bo vse v redu.
Moje fizično počutje gre na boljše. V četrtek sem še malo krvavela in takrat me je zagrabla panika. Šla sem brat na forum, koliko časa je normalno, da krvaviš po abraziji. Pa pravijo punce, da približno teden. Še zdaj imam malo rjavega izcedka, upam, da je to še normalno in da se bo umirilo. Mogoče pa ni niti omembe vredno, pa sem jaz le malo prestrašena user posted image
Za en teden vas zapuščam, saj z user posted image odpotujeva čez planke - nujna sprememba okolja! Upam, da si bom malo prevetrila svoje črne misli in si napolnila baterije za naslednje mesece.
Vse črne barve sem dala s sebe, še sličico na forumu user posted image . (kepica, tudi meni je všeč.)
Punce, držte se, se beremo čez en teden!


(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: abrazija - formalnosti
26.8.2007 19:33:18   
kepica
Ana Luna, uživajta na dopustu! To bo sigurno balzam za tvojo dušouser posted image Sprosti se in pozabi na grenko izkušnjo. Sem ti kar fovš, ker bi nekaj takšnega tudi meni trenutno prišlo prav. UŽIVAJTA!!user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: abrazija - formalnosti
26.8.2007 22:17:19   
hmm
Ana Luna, super, uživajta na dopustu! Nekaj takega bi tudi jaz zdaj potrebovala, sploh, ker smo morali odpovedati letni dopust zaradi krvavitev in potem abrazije. Mogoče bomo pa jeseni šli kam na luštnouser posted image .

kepica, žal mi je, da se je pri tebi tako zakompliciralo. A imaš prav, mogoče je pa to v redu, boš vsaj čimprej izvedela, če je s tabo vse v redu in boš lahko začela načrtovati nove user posted image  podvige. Drži se jutri in upam, da bo vse ok! Pa javi kako boš zrihtala, jaz bom pa držala pesti!

Jaz ima zdaj dva dni rjave izcedke, pa občasno me še malo boli, vrtoglavice pa so še. Končno mi je nehalo kruliti v želodcu na dve uri, pa prsi počasi postajajo manj občutljive, očitno se ti hormoni zelo počasi poslavljajo od mene. Še vedno si moram dajati injekcije (zaščita pred trombozo), v sredo imam še pregled na transfuzijskem in upam, da bom lahko počasi nehala s pikanjem, injekcij se namreč zelo bojim in sem jih lahko prenašala samo zato, ker sem imela vzrok, zdaj, ko ga pa več nimam, pa je to zelo mučno. A saj bo, počasi se bom lahko le poslovila od neuspele nosečnosti in začela lažje gledati naprej. Da le ne bi še moja g. kakšnega problema našla. Jutri grem še do svoje osebne zdravnice, da mi zaključi bolniško, bom se pa pri njej malo pozanimala kaj pomenijo te vrtoglavice, zdaj je sicer že za spoznanje boljše, a samo na trenutke.

Pa lahko noč.




(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: abrazija - formalnosti
27.8.2007 9:42:57   
kepica
Ojla punce,
evo, jaz sem že nazaj s pregleda. Maternica je ok, vse je tako kot mora bit, samo našli so mi en miomuser posted image , ki baje ni nič nevaren, razen v primeru, ko zraste in takrat bo potrebna operacija. Upam, da ne bo zrastel ravno v nosečnosti, kar se baje rado naredi. No, o tem se bom posvetovala s svojo G na pregledu 6 tednov po posegu. Na pregled sem se že naročila in ga imam 28.9., takrat pa bom izvedela vse, kar me zanima.
Pričakovala sem, da bom danes izvedela tudi, kako je z mojo pregrado, če jo res imam, pa je G rekel, da se to najbolje vidi par dni pred M, tako da nisem nič izvedela. Se bom morala še enkrat naročit na UZ enkrat pred M.
Tako, to je to. Danes se veliko bolje počutim. Tudi psihično. Veselim se, ker grem jutri v službo, ker sem res sita posedanja doma. Pa tudi časa ne bom imela mislit na vse te težave, ki so za mano. Pa še čas mi bo hitreje minil. Upam, da bodo trije meseci hitro miniliuser posted image
lp,kepica

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: abrazija - formalnosti
27.8.2007 16:02:33   
hmm
kepica, super da je maternica ok!!user posted image user posted image  Mogoče bo pa vse ostalo tudi v redu in potem po treh mesecih veselo na delouser posted image . Jaz sem svojo izkušnjo opisala Pušenjaku, pa mi je odgovoril, da je treba en mesec počakat, potem pa že lahko. Sem se tako razveselila, če si bom pa tako hitro upala, pa je drugo vprašanje, čeprav sedaj komaj čakam in me predvsem to pokonci drži.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: abrazija - formalnosti
27.8.2007 20:24:36   
kepica
U, fino hmm, potem bosta pa kmalu spet v akcijiuser posted image Potem, bi šla lahko tudi midva v akcijo, saj sva na sitem, a ne? O, kako bi bilo to finouser posted image Hja, razen, če me ne bodo še na kakšno operacijo poslaliuser posted image Držim pesti, da bova kmalu spet nosečkeuser posted image user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: abrazija - formalnosti
27.8.2007 20:29:50   
kepica
user posted image aja, a mam lep avatar??user posted image Sem iskala eno čist ta pravo kepico in sem jo našla. A ni luštna? Si predstavljam, da je to moja kepica-angelček. user posted image A se mi že mal kisa, a neuser posted image Zgleda, da mi škoduje antibiotik. So mi dali Amoksiklav 2x1000user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: abrazija - formalnosti
27.8.2007 22:02:22   
hmm
Ja, luškana je ta kepica. Sem tudi jaz že razmišljala, da bi si enega dojenčka gor napopala, pa še nisem nič pametnega našla. Pa nič se ti ne kisa, je pa res skrajni čas, da greš v službo, da ne boš več na neumnosti mislilauser posted image user posted image . Ti držim pesti, da bosta tudi vidva lahko kmalu na user posted image  delala! No, saj pri meni še tudi ni tako sigurno, moram najprej še h g. na kontrolo, upam, da se ne bo kaj zakompliciralo. Aja, vrti se mi pa še kar, sem danes zdravnici omenila, pa je rekla, da bo tudi to kmalu izzvenelo. No, pa da vidimo, saj se je zdaj pa že res brezveze počutit, kot da sem skozi nažganauser posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: abrazija - formalnosti
29.8.2007 16:37:56   
kepica
A smo malce zaspaleuser posted image Smo vse tako zaposlene, da nimamo časa pisat. Jaz sem včeraj začela delat in moram rečt, da sem čisto drug človek. V službi me vsi tako podpirajo, dela imam čez glavo in sploh ne morem misliti na mojo izgubo. To me zelo drži po konci in v službi me prav občudujejo, da mi je uspelo tako hitro "pozabiti". No, pozabiti, na ven je že mogoče tako videti, nihče pa ne ve, kako se počutim. Ampak moram rečt, da je že precej bolje. Raje gledam naprej, kot nazaj in sem polna optimizma in to me spravlja v dobro voljo.
Me pa zanima, če katera ve za kakšnega fajn G. Jaz bi šla nekam po drugo mnenje, pa ne vem, kam naj se obrnem. Ker tukaj, ko hodim sedaj, mi vsakič, ko grem na pregled, najdejo nekaj novegauser posted image In sploh ne vem več, kaj je res in kaj ne. Našli so mi že endometriozo, dvorogo maternico ali pregrado( nisem prišla do pregleda, da bi določili, kaj imam), zamašen jajcevod in miomuser posted image Miom so mi našli sedaj po splavu, in ko sem vprašala, če ga bomo odstranili, so rekli da ne, vendar da lahko v nosečnosti zrasteuser posted image user posted image Mene je strah sploh zanosit, rada bi prej vse tole porihtala, da bom potem bolj mirna. Ima katera kakšen predlog, h komu naj grem?
lp,kepica

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: abrazija - formalnosti
29.8.2007 19:29:52   
hmm
Oj, kepica, super, da se ti uspe tako dobro držatiuser posted image . Tudi jaz sem v glavnem kar ok, se kar skozi trudim, da se s čim zamotim in da ne visim preveč na RR, ker mi potem kar hudo postane, da nisem več med srečkami. Sva ga pa včeraj polomila in gledala en film, kjer se je ena tudi ful veselila, da je noseča, pa je imela potem ss. Saj sva sredi filma prešaltala, pa je bilo že malo prepozno, sem bila potem kar potlačenauser posted image . Danes pa so me v bolnici čisto iz tira vrgli, imela sem namreč en pregled in me je obravnavala noseča zdravnica, ki pa me je takoj začela napadati, zakaj sem sploh zanosila, če nisem nič zaščitena, pa če so mi zdaj naredili splav in če mi nič niso povedali, da ne smem zanositi, ker otrok tako ne bi bil normalen in tako naprej, preden je sploh prebrala na mojem izvidu, da sem tablete, zaradi katerih bi sploh lahko bil kakšen problem, nehala jemati že novembra laniuser posted image user posted image user posted image !! Mene je skoraj kap, kar debelo sem jo gledala. No, saj potem je ugotovila, da je njeno teženje brezpredmetno, a ni se niti opravičila za tako gnjavažo, ki me je po vsem, kar sem v zadnjih tednih dala skozi, res bolelauser posted image . Ful me je s tira vrgla, na srečo grem jutri na obisk k eni prijateljici, ki bo čez en mesec rodila, pa upam, da se bom kaj razvedrila.

Glede g. ti pa žal ne znam nič svetovati, jaz bi namreč rada svojo menjala, pa sploh ne vem kje začeti iskati, pa če bi me kje vzeli. Na g. pregled pa me je sestra naročila že naslednji teden, če bodo histološki izvidi seveda že prišli do takrat, če ne, se bom morala prenaročiti. Pregleda nisem pričakovala tako hitro, a sem kar vesela, da je tako. Da bi le bilo vse v redu.

Upam, da ti bo čimprej uspelo zvedeti na čem si, da bova potem skupaj švicali, ko bova delali testeuser posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Velikost prsi po dojenju.
пеперутка16

Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?

Manjše. (15%)

Večje. (23%)

Enake. (15%)

Enake, le bolj sproščene. (46%)


Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!