Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
brez zamere... samo me pa neki res zanima. Ker živiva v Ljubljani, ga tudi mislim potem vpisat v ljubljansko OŠ. Ker pa imam stalni naslov čisto na drugem koncu slovenije, mi bodo seveda težili naj vpišem tamalega v tistem kraju kjer imam stalno bivališče kar pa pod nobenim pogojem nočem. Zdaj pa da preidemo na vprašanje, ker verjamem da jih je veliko preseljenih in ima veliko začasnih prebivališč, me zanima kako ste urejale z zamenjavo OŠ, oz. da niste otroka vpisale v tisti kraj kjer imate stalno bivališče ampak tam kjer trenutno bivate? Kakšen je postopek? Ali kaj komplicirajo? Je potrebno kaj plačati? Kakšne papirje rabim? Koliko časa traja ta zamenjava šol? V vrtcu so mi rekli da bom brošure z izbiro OŠ dobila že enkrat februarja, marca
pa samo tko da se pripravim na kar me čaka takrat. Ko so informativni dnevi, kdaj moraš vpisat otroka v izbrano OŠ?