Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
ker bomo počasi začeli razmišljat o menjavi starih oken,me prav zanima kaj je bolje vzet,plastiko ali aluminij...? je toliko tega,da se prav ne znamo odločit kaj je boljše in trpežnejše?
tole bi blo bolje dat na forum gradnja drugač pa ja alu je trpežnejši in če ste priplavleni tolk plačat kukr stane potem ok. drugače je pa men pvc zakon.
Sploh ni dileme. Aluminij je namenjen za poslovne objekte, ima manjšo izolativnost, saj je dober prevodnik toplote. Torej absolutno odpade. PVC je prava izbira, vsaj 5 komorni profil in dober termopan, pa boš zelo zadovoljna.
S tem da je aluminij trpežnejši od pvc-ja se ne bi ravno strinjala, pa še grše mi izgleda. Pri čiščenju pa sploh ni primerjave. Doma porabim toliko časa za vsa pvc okna in vrata v hiši kot v firmi za dve večji okni. Govorim o čiščenju okvirjev.
mislim da se ti alumini ne splača ker je pregrešno drag, pvc je čisto vredu, jaz mam en okn pvc ostala so lesena, in je v barvi zlatega hrastna in sploh ni videti da je plastičen, pa še fajn je za pucat obrišeš s krpo in to je to. Pa še lepši je kakor tisti beli