Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 9:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdrav Romana!! Matr sem sama nase jezna.Do polnoči sem gledala eno usrano oddajo,namesto,da bi šla spat.Ponoči je TImi rital kot zaklana kura,odkrival sebe in mene,zdej bom pa cel dan tečna kot driska.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 9:08:08
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ne si tega govort, da boš tečna..ker če si boš to dopovedala boš res... drugače pa čakam, da direktor pride..da še njemu povem za odpoved...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 9:11:36
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače pa čakam, da direktor pride..da še njemu povem za odpoved... Ej vso srečo,si si naštimala govor?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 9:28:55
|
|
|
|
Bubamaraa
|
povedala bom tko kot je..če bo šlo zlepa bom še kak dan potegnila, drugače se bom pa oklepala 7-dnevnega odpovednega roka, ki mi pripada, ker mi še teče poskusno delo!!!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 9:32:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tako situacijo že pozabila.Če se spomnim,mi je šef na poslovilnem,medtem ko mi je šopek izročal,v uho šepnil:Ti si ena koza,kaj ti je tega treba bilo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 9:33:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sam jaz ziher ne bom šopeka dobila.. prej eno bombo v škatli...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 9:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbrž si bili v mojih časih odpovedi bolj ljubeznivi Poleg šopka še zlat prstan,res so se izkazali.Usrali so ga pa,pa ne oni,so bili že druge hijene na položajih,no petnajst let kasneje,mi je ena rekla,naj dam prošnjo,da nazaj pridem,tadruga odgovorna za personal,pa mi nitiodgovora na prošnjo ni poslala,niti negativnega kaj šele pozitivnega.Pa sem jo poklicala in je rekla,da ne bo nič,ker preveč koštam,da so sprejeli pripravnico,ki dela skoraj zastojn
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 9:41:18
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja Neva svinarija se dogaja !!! upam, da uredim tko kt treba...ker se mi ne da se bosti z njimi...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 9:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
upam, da uredim tko kt treba...ker se mi ne da se bosti z njimi... Evo,bom mislila nate in držala pesti,da bo šlo vse gladko mimo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 10:01:32
|
|
|
|
Bubamaraa
|
hvala Neva
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 10:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Malenkost Tvoj nik me vsakič spravi za nekaj let nazaj,ko st bila starejša otroka še majhna in smo šli k teti in stricu na dopust na Turjak.Sosedje moje tete so imeli prav tako staro hčerko z imenom Romana,in otroci so se ful zaštekali,kasneje smo jo povabili za teden dni k nam na morje.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 10:11:47
|
|
|
|
Bubamaraa
|
pol lahk pa še mene povabiš za kak teden na morje... da obudiš tiste čase...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 10:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 pol lahk pa še mene povabiš za kak teden na morje... da obudiš tiste čase... nema problema,če te ne bo motilo z našimi kužki spat
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 10:19:09
|
|
|
|
Bubamaraa
|
kakimi kužki??? tistimi mecenimi na štirih tačkah???
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 10:24:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 kakimi kužki??? tistimi mecenimi na štirih tačkah??? tremi srednje velikimi na štirih tacah
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 11:24:38
|
|
|
|
srki
|
Čestitke, Romana, za sanjsko službo. Mene je pa moj razkuril, ko me je obdolžil, da sem mu neko potrdilo stran vrgla, ker ga nikjer ni. Butelj, kot da sem tako šlampasta, da bom kaj takega stran metala. Gre se za eno potrdilo, ko si bili na enih vajah v Italiji. Ene 300 je bilo pritiska.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 11:48:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ciao srki! Ih kolikokrat mene moji obsodijo,da sem jim kaj zgubila,je res,da se je nakajkrat zgodilo,ampak zmerom pa ne
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 11:53:40
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 o me kr glava boli, ko si mi to povedala.... a že ve moj fishek da je zdravnica umrla??? ga bom mogla iti potolažt!!! Ja, mu je brat povedal.. V prejšnje mdelu. Ma polno presenečenj je, moraš gledat.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 12:27:33
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ciao srki! Ih kolikokrat mene moji obsodijo,da sem jim kaj zgubila,je res,da se je nakajkrat zgodilo,ampak zmerom pa ne Ma, tisočkrat sem že rekla, da se ene njegove stvari ne pritaknem več, pa naj sam dela, in kopira in spravlja. Jaz pa vem, da nisem še nobene njegove stvari zapasla, sem 100 procentna, zato, ker vem, kako je picajzlast.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 12:30:23
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 kakimi kužki??? tistimi mecenimi na štirih tačkah??? tremi srednje velikimi na štirih tacah vzamem... sam, da bom lahk ponoč morje vohala.... evo razgovor z direktorjem preživela....sem se lepo pogovorila... in tudi glede nato, da bi lahk v enem tednu šla sem pristala, da decembra bom še tukaj in jim pomagala novo upeljati...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 12:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Morje boš presneto malo vohala,bolj vso svinjarijo iz tržaškega zaliva. No pa je za tabo,pa še kulturno se je izteklo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 12:38:11
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sej to sm tud povedala..da hočem iti lepo stran in glih zato sem jim tudi prirpavljena še ta mesec(december) to stvar izpeljati....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 12:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No še do konc decembra stisni zobe pa bo,nato pa novim podvigom nasproti. Moja hči tudi premišlja,da bi zamenjala službo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 12:59:36
|
|
|
|
Bubamaraa
|
če se slabo počuti v tej službi in če ratuje živčna razvalina naj naredi ta korak. (vsaj pri meni je blo tko) in sem bila čisto brez energije in čisto brez elana... Sej je težko sam če ne gre morš sam nekaj urediti...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 16:00:57
|
|
|
|
mami_miki
|
hm...ve pa res naredujete...302
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?