Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:14:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo A vam nisem že rekla da zginte? Em... ja si ja. Mende že ene 303x... sam ti je pa treba priznat da si ZELO vztrajna. jaz bi že obupala tam po 50 straneh. Njuška, njuška, ne obupa.....
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Delavno, pa fajn, pa zmatrano, pa super, pa bolano, pa zdravo. A vse v enem? Si boljš ko vsa kozmetika :))
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Njuška, njuška, ne obupa..... ne obupaj nikoli, zaupaj v sanje, ker sanje upanje ti dajo....
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:17:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Njuška, njuška, ne obupa..... ne obupaj nikoli, zaupaj v sanje, ker sanje upanje ti dajo.... A tudi sanja nas :)))))?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:18:40
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: purple Delavno, pa fajn, pa zmatrano, pa super, pa bolano, pa zdravo. A vse v enem? Si boljš ko vsa kozmetika :)) Pri nas dobiš vse v paketu. Kar se ti srce poželi.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A tudi sanja nas :)))))? Ziher.... zato pa neva tk slabo spi.. ko jo Njuška na metli preganja po naši ljubi domovini
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:20:10
|
|
|
|
Njuškalo
|
ZGINTE
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko je star vaš najmlajši fantek?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A tudi sanja nas :)))))? Ziher.... zato pa neva tk slabo spi.. ko jo Njuška na metli preganja po naši ljubi domovini
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:24:04
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Koliko je star vaš najmlajši fantek? Štiri pa pol leta.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:26:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Koliko je star vaš najmlajši fantek? Štiri pa pol leta. A je živ?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:28:24
|
|
|
|
purple
|
Največji živc, vse komandira, tepe jih vse po vrsti.... Vglavnem naš šef.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:29:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A je živ? Ma kake pa sparšuješ no Itak da je živ... sej mende še diha ne?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A je živ? Ma kake pa sparšuješ no Itak da je živ... sej mende še diha ne? Sem mislila živahen .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:30:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Največji živc, vse komandira, tepe jih vse po vrsti.... Vglavnem naš šef. Bravo, take mam rada . Danes mal Mičico pogrešam.....moram vprašat take stvari.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:32:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Sem mislila živahen . Aja ... joj no.. Še sreča da te je Purple zastopla.... Jz očitno ne dojemam danes
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:32:41
|
|
|
|
purple
|
Pol ga moraš spoznat. Ti bo hitro povedal da je seksi, pa da ma penis ne pa pinča, pa še po njegovih besedah kako odlično idejo. Kje jo pa maš?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:33:11
|
|
|
|
Njuškalo
|
Pejte igrat Človek ne jezi se.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:34:27
|
|
|
|
purple
|
Ja njuši, tamali že spijo, moj leži, seksat ne morem.....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:35:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem zrak, jaz sem mali mali mali zrak.... ja pa nimam otrok... ja in?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:36:56
|
|
|
|
purple
|
Nisi zrak, za otroke je še cajt. Naša solatka.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jz očitno ne dojemam danes A slučajno kej dogaja :))))))))))))))))))???
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:40:03
|
|
|
|
Njuškalo
|
Tipkovnica mi crkava zato težko kaj napišem...zato zginte, dokler sem še lahko zadnja.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Nisi zrak, za otroke je še cajt. Naša solatka. vedno ko mi kdo reče Solataka.... se zbojim, da me boste še pojedle (no sej zato ne hodim na srečanja v živo ). Aja... pa ko se vpisujem, sem že ene parkrat napisala SOLATKa... pa bla blazno presenečene ker me ni hotlo vpisat
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:41:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A slučajno kej dogaja :))))))))))))))))))??? O ja dogaja dogaja... sam žal ne tako kot bi si jaz (pa še nekdo drug) želel a ne
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?