Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 19:16:59
|
|
|
|
Anonimen
|
pikec0 kaj si izdihnila? Upam, da izdihnila še nisem. Vzdihujem pa nad usodo, ker mi ni dala - jajc
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 19:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Motovilček, tvoj pridna dečva še zbira pogum za tiste krice krace, ki jih razume samo en človek na svetu... prfoksa Pošlji jo v šolo,da senauči pista in brat U zvesta ti si strupena in zahrbtna usekaš,ko najmanj pričakuje človek (moj ati je bil škorpijon) jaz oven pa ribe oženila,pa sekomenzirava,drgač ne bi bila 30 let skupaj,jaz pizdim on miri,pa je glih prav
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 19:21:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Vzdihujem pa nad usodo, ker mi ni dala - jajc No,ja jih je dala,samo skrite pa se ne mormo za njih prjet A maš veliko rit? Če imaš,je isto,kt,da bi imela jajca iatlijani pravijo,ko se komu kaj posreči: Che culo-kakšna rit
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 19:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
U zvesta ti si strupena in zahrbtna usekaš,ko najmanj pričakuje človek ti si pa me mela za tiho, mirno in prijazno
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 19:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta U zvesta ti si strupena in zahrbtna usekaš,ko najmanj pričakuje človek ti si pa me mela za tiho, mirno in prijazno Po niku,po pisanju po občutku,po znaku pa..... si mi pa vseeno všeč
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 19:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
a mene pa boste za neuravnoteženo razglasile al kaj k sem tehtnica?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 19:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta U zvesta ti si strupena in zahrbtna usekaš,ko najmanj pričakuje človek ti si pa me mela za tiho, mirno in prijazno Po niku,po pisanju po občutku,po znaku pa..... si mi pa vseeno všeč ti si meni tudi.....prav prijazna....všečna...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 19:31:11
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, s tehtnicami se pa jaz ne razumem preveč... . ampak do sedaj ni bilo med nama nekih nesoglasij...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 19:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR a mene pa boste za neuravnoteženo razglasile al kaj k sem tehtnica? ma ne no!Kaj nima tisti kip pravice na sodiščih v rokah tehtnico? No ti vagaš pravice in krivicein to pošteno (men se pa frkla )
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 20:52:29
|
|
|
|
ciboxa
|
vidim, da pridno obdelujete znamenja!!!!!!!!! kaj imaste za povedat še o dvojčkih???????????????????????????
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 20:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta joj, s tehtnicami se pa jaz ne razumem preveč... . ampak do sedaj ni bilo med nama nekih nesoglasij... Jaz sem pa tehtnica, pa se z ovni ne razumem. Sploh ne vem, kako lahko prenašam Nevo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 20:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh ne vem, kako lahko prenašam Nevo to se pa tudi jaz sprašujem kako sama sebe prenašam Coboxa,jah dvojči,zlati ljudje,tako mirni in nežni8moja mami je bila taka)
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 20:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Coboxa,jah dvojči,zlati ljudje,tako mirni in nežni8moja mami je bila taka) ma kaki nežni wjštri k britev.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:01:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ma kaki nežni wjštri k britev. Moja mami pa že ne
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:02:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Coboxa,jah dvojči,zlati ljudje,tako mirni in nežni8moja mami je bila taka) Hitro podležejo tujim vplivom.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:03:36
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče je mela pa v drugi hiši in tretji garaži leva
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:04:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Coboxa,jah dvojči,zlati ljudje,tako mirni in nežni8moja mami je bila taka) Hitro podležejo tujim vplivom. To je pa res!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR mogoče je mela pa v drugi hiši in tretji garaži leva Pojma nimam,se nisem pogbljala.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:05:57
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Coboxa,jah dvojči,zlati ljudje,tako mirni in nežni8moja mami je bila taka) ma kaki nežni wjštri k britev. pol pa res ne poznaš dvojčkov!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:07:02
|
|
|
|
Anonimen
|
pol pa res ne poznaš dvojčkov Kdo?jaz ali pikec0?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:10:16
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 pol pa res ne poznaš dvojčkov Kdo?jaz ali pikec0? pikecO
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:10:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ciboxa IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Coboxa,jah dvojči,zlati ljudje,tako mirni in nežni8moja mami je bila taka) ma kaki nežni wjštri k britev. pol pa res ne poznaš dvojčkov! Tega poznam že od rojstva, pravzaprav že od predrojstva, pa je zlooooooooooooooooo daleč od nežnega. Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeloooooooooooooo daleč.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:11:38
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: ciboxa IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Coboxa,jah dvojči,zlati ljudje,tako mirni in nežni8moja mami je bila taka) ma kaki nežni wjštri k britev. pol pa res ne poznaš dvojčkov! Tega poznam že od rojstva, pravzaprav že od predrojstva, pa je zlooooooooooooooooo daleč od nežnega. Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeloooooooooooooo daleč.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
A vi ste še kr pri neb. znamenjih mende se ovi pa levi ful štekajo.... Sam men se ne zdi lih tk.. vsaj glede na pretekle mesece izkušenj
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:13:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pismo pikeco polbo p res odvisno od garž in hiš resno,mami je bila nežno bitje,tiha,ljubeča,nikoli se ni znala ubranit ničemur. Natnačna,skrbna za red in čistočo,in rada je bila zrihtana.
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?