Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:15:49
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Pismo pikeco polbo p res odvisno od garž in hiš resno,mami je bila nežno bitje,tiha,ljubeča,nikoli se ni znala ubranit ničemur. Natnačna,skrbna za red in čistočo,in rada je bila zrihtana. točno takšni so dvojčki!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:18:35
|
|
|
|
Njuškalo
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:21:51
|
|
|
|
purple
|
Večer. Njuši, ne jokaj.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:21:51
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo zakaj?????????????
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
točno takšni so dvojčki!!!!!!!!!!! čisto nasprotje moja sis: wjštra, zmir če met komando, njeno mnenje je edino pravo in zelo daleč od tiha
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:25:33
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR točno takšni so dvojčki!!!!!!!!!!! čisto nasprotje moja sis: wjštra, zmir če met komando, njeno mnenje je edino pravo in zelo daleč od tiha a misliš, da sem jaz dvojček???????????????? Kdo to pravi???????????
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:32:45
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Večer. Njuši, ne jokaj. Evo, danes mam pa res "krasen" dan za sabo.Kdoroli mi je kdaj želel , da bi trpela, je danes prišel na svoj račun.Svašta...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:35:27
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: purple Večer. Njuši, ne jokaj. Evo, danes mam pa res "krasen" dan za sabo.Kdoroli mi je kdaj želel , da bi trpela, je danes prišel na svoj račun.Svašta... Njuši moja sej veš, da bo vse uredi..da najhuje je za njim...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:36:52
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: purple Večer. Njuši, ne jokaj. Evo, danes mam pa res "krasen" dan za sabo.Kdoroli mi je kdaj želel , da bi trpela, je danes prišel na svoj račun.Svašta... najbolje, da greš spat! LAHKO NOČ VSEM
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:38:41
|
|
|
|
purple
|
No Njuši, kaj je narobe povej.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:41:04
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, na kratko: tamav je danes skoraj umrl, je šel z rešilcem v klinični center,ker mu je voda zalila pljuča..zdaj je bil že operiran.V glavnem na Jesenice ga ne dam nikoli več.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:41:51
|
|
|
|
Njuškalo
|
Drugač pa še vedno velja da zginte, ker bom zadnja na tej temi.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:42:31
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ja, na kratko: tamav je danes skoraj umrl, je šel z rešilcem v klinični center,ker mu je voda zalila pljuča..zdaj je bil že operiran.V glavnem na Jesenice ga ne dam nikoli več. KAKO
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:45:21
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, tako, na Jesenicah očitno niso dovolj veliki strokovnjaki, da bi ugotovili, da zdravila, ki so mu jih dali, niso dovolj.Ker je imel skoz vročine najmanj 38, pa vsak dan je težje dihal.In danes so ga slikal, naredili celo paniko, da je stanje še slabše, kot je bilo takrat , ko je prišel.Ponj je prišel rešilec in ga hitro odpeljal v LJ, kjer so imeli pristop bolj strokoven, so ga hitro operirali in to kar je treba pač.In, ko smo sestro vprašali, če je zdaj v redu..je rekla, zdaj bo v redu, prej je bilo pa zelo zelo nevarno...no, pol se pa zamisliš, da si imel otroka pred smrtjo, pa se še zavedal nisi..
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 21:45:52
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ja, na kratko: tamav je danes skoraj umrl, je šel z rešilcem v klinični center,ker mu je voda zalila pljuča..zdaj je bil že operiran.V glavnem na Jesenice ga ne dam nikoli več. Joj Njuši, to je pa res hudo. Upam, da so mu maksimalno pomagali in da bo kmalu spet zdrav fantič, ki te bo jezil.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 22:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
jaooooooooooooooooooooooooooo pol pa jst mislim, da mam probleme . Upam, da boste okej. Res upam.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 22:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, Njuškalo, samo da je sedaj vse v redu.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.11.2007 22:47:10
|
|
|
|
spacey
|
Grozno Njuškalo. Vse dobro vam želim in držimo pesti, da pridete čim prej domov.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2007 0:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ja, na kratko: tamav je danes skoraj umrl, je šel z rešilcem v klinični center,ker mu je voda zalila pljuča..zdaj je bil že operiran.V glavnem na Jesenice ga ne dam nikoli več. OMG....
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.12.2007 8:23:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ja, na kratko: tamav je danes skoraj umrl, je šel z rešilcem v klinični center,ker mu je voda zalila pljuča..zdaj je bil že operiran.V glavnem na Jesenice ga ne dam nikoli več. Joj Zgleda kot da so bolezni vedno hujše iz leta v leto.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.12.2007 8:37:40
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ojoj, Njuškalo moja. Verjamem, da se ti ustavi srce. Samo, da je mali zdaj boljše. In bo iz dneva v dan bolje. Damn, damn zdravniki, še sama dobro vem, kakšni so lahko. Držim pestke za malčeka in mu pošiljam ,tebi pa objem.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.12.2007 8:41:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Grozno.Upam, da se čimprej pozdravite.Držite se.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.12.2007 9:20:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuška imaš ZS
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.12.2007 12:31:57
|
|
|
|
sneška_
|
O Bože mili pa še to . Saj bo super in tako kot treba. Evo mila moja Njuška pošiljam ti .
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.12.2007 20:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeeeer! Njuši draga.. pošiljam vse DOBRE želje kar jih premore moje srce, da bo s sinekom vse vredu. Držite se! jaz pa se spet ubijam s tem faksom in prijavami na izpite... ZAKAJ PREPROSTO, ČE LAHKO KOMPLICIRANO!!!!!
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?