Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 10:11:59
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
pa moj bivši lastnik študentskih stanovanj tudi
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 10:13:15
|
|
|
|
purple
|
Ko sem šla mimo rotovške kleti sem skor jokala, ker meni v Mc. ni všeč. Sam otroc so pa uživali.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 10:13:49
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ja, rotovž pozimi je kul, ker ješ v kleti, tam je pa tak ammmmbiiienttt... pa najboljši pohan sir!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 10:15:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh Neva sej primork in primorcev je pa v MB kar precej veš. še ena moja socimra je bla primorka, pa moja prvi cimra tud... je tud pravo študirala Ja no viš kok je svet majhen vem vem da je naval primorcev,saj so vse tri v stanovanju primorke,zato sem pa napisl,še ena primorka več.Ona je letos na sveže.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 10:17:36
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie ja, rotovž pozimi je kul, ker ješ v kleti, tam je pa tak ammmmbiiienttt... pa najboljši pohan sir! Ne delaj mi lušt. Sem bla laaačččnnnaaa.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 10:18:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
jst ti sam povem, da če greš kdaj jest v rotovža, moraš naročit pohan sir
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 10:20:40
|
|
|
|
purple
|
Ja, ja. Bom upoštevala tvoj nasvet. Sam ne letos.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 10:21:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
OK! pridna bodi
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 10:22:25
|
|
|
|
purple
|
Ti tudi.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 10:26:57
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Nič robčkov,sem kar solze požirala,me je bilo sram pred vsemi se cmizdit,pol me je pa kar grlo bolelo saj najbrž sem imela kar kisel ksiht,ker sem se zadrževala Saj se tudi jaz naskrivaj brišem.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 10:30:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Nič robčkov,sem kar solze požirala,me je bilo sram pred vsemi se cmizdit,pol me je pa kar grlo bolelo saj najbrž sem imela kar kisel ksiht,ker sem se zadrževala jaz pa šmrcam izgleda pa,da se je motovilček zgubil med travo Ni je,magla,skidnla je Saj se tudi jaz naskrivaj brišem.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 15:11:00
|
|
|
|
purple
|
Babe moje, jaz sem nazaj. Dans ne grem nikamer več, pa bi mogla iti na zaključek. Se mi enostavno ne da.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 16:32:01
|
|
|
|
Anonimen
|
En in eno . zdej pa hitr grem. Dijooooooo pa zdrave ostante (rumove kuglce rulajo)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 16:40:17
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ene kokosove rezine...prvič pečem..in zgleda tko čudn..upam da bo dobro...ker pečem za nečakinjo, ki ima danes državno prvenstvo in rabi pol za pogostitev... Verjamem, da zgleda čudno.To sploh ne dvomim.Priporočam, da se en vzorec shrani za kasneje, ko bo treba na ugrenco zaradi prebavnih motenj.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 17:56:37
|
|
|
|
Njuškalo
|
Evo ti, MIč, za pol, ko boš prišla težit MIČHAHA
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 18:21:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Alo.... Juhu.... ??????? Ne boš zadnja
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 19:18:29
|
|
|
|
ciboxa
|
pozdravljene!!!!!!!!!!!!!!! pojma nimam o čem ste debatirale, ker je nas obiskala vročina in vnete oči!!!!!!!!!!!!!! znoreli bomo, kako si je naš tamali bogi, ker pravi da ga oči pečejo, jaz pa nevem kako naj mu še drogače pomagam, kot z mlečnimi obhlatki!!!!!!!!!!!! če se stanje ne bo izbolčjšalo, bomo morali obiskati zdravnika!!!!!!!!!! GROZA!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 19:51:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajoj ciboxa bogi tamalai.Pa sej kaj več za pekoče učke nimašnarest,če pa je to zaradi vročine.Ko bo padla bo boljše.Mrzle obkladke na učke mal omilijo. Men se kuhaizgleda,kiham,uo se počutim,me je prou strah,da ne bom glih za božič crknjena.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 20:17:33
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ciboxa, a zdaj ko se pri nas končuje (vsaj upam), boste pa vi začel? Upam, da vseeno ne bo kaj hujšega, tamali so včasih taki, da imajo vročino pa so čisto fertik , naslednji dan pa kot da nič ni bilo.Jaz bom optimist!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 20:28:13
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ciboxa, a zdaj ko se pri nas končuje (vsaj upam), boste pa vi začel? Upam, da vseeno ne bo kaj hujšega, tamali so včasih taki, da imajo vročino pa so čisto fertik , naslednji dan pa kot da nič ni bilo.Jaz bom optimist! čestitam, da ste boljše!!!!!!!!!!!Njuškalo kaj ste že doma? jaz tudi upam, da se nebo kaj hudega razvilo, ker sedaj ko se bližajo ti praznike, nebi si želela glih doma viset, med tem ko se vzunaj veliko zanimivega dogaja. tamali kar naprej sprašuje kdaj bomo odšli gledat Božička???????????? kako če smo bolni! GROZAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAR ZA SEM JEZNA NA TE BOLEZNI!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 20:31:26
|
|
|
|
Njuškalo
|
Doma še nismo, imam pa malo več upanja, da čudežno bomo še letos.Čeprav rajši ne upam preveč.Danes so mu spet vzeli ven drenažo in upam, da bo zdaj s tem mir.Bomo videli, danes je šel še na rentgen, kako kaže..spoka naj že domov, ker sem sita bolnice!!!!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 20:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Boste boste Nuškalo imam tak občutek,da bosta za praznike doma.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.12.2007 21:24:00
|
|
|
|
ciboxa
|
držim pesti da vas BOŽIČEK popelje domov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sneg gledamo samo skozi okno in si razlagamo, kako bi se s tamalim sankali, kepali, sneženega moža delali,... sem jezna ko je ta mraz, ker se ne moreš nikakor zaščitit pred boleznimi, saj kar naprej ljudje kihajo kašlajo smrkajo kamor koli greš??????? raziskovalci bodo začeli razvijat zaščitne maske, da se ljudje ne bodo okužili med seboj! kaj pravite na to?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 15:08:25
|
|
|
|
ciboxa
|
ojla punce, kaj zdaj še vse spite!!! prva sem, ha-ha-ha!!! Smo bli dans pri zdravniku in dobili kaplice za oči, sedaj upamo na najboljše, tak da se bomo lahko šli mal kepat. Madonca kje ste???
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 16:55:03
|
|
|
|
Njuškalo
|
It's just you and me now... Jaz sem zadnja
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?