|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 16:57:45
|
|
|
|
Gina
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 16:58:17
|
|
|
|
Njuškalo
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:07:52
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! dogaja, a??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
A nas spet preganjaš... :)?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:18:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Na pomoooooooooooč A ma katera kaj moči, volje in energije za posodit? Jz se NE MOREM več učit, ampak res ne. jutr mam pa izpit. Joooj ka naj nardim? Aja sicer pa Dober dan, dober večer in lahko noč.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:21:19
|
|
|
|
Njuškalo
|
Romana, oglej si moj komentar na tvojo peko peciva nekaj strani nazaj Mič, ti pa tih..si imela tudi nek link zate nekaj strani nazaj, pa te ni bilo nič naokol.Matovilka, učit se pejd.Gina, nehi težit, ker samo izzivat prideš sem. Tako, pa sem z vsemi opravila.Zginte
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:25:24
|
|
|
|
Bubamaraa
|
dej link..ker ne vem kje povsod pišeš bedarije....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:26:59
|
|
|
|
Njuškalo
|
Mater si blond.Na tej temi je, samo par strani nazaj.Mislim, da sem včeraj napisala.Zdaj pa zgin.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:32:30
|
|
|
|
Bubamaraa
|
itak, da ne bom šla gledat...ti ne dam tega veselja... drugač pa dej bejž raje na sneg in se ohlad...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Zginte Pa glih zdaj si se na vse spravila, ko se je začela zima in sem se lepo ugnezdila doma ? Težka bo, težka....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:38:07
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 itak, da ne bom šla gledat...ti ne dam tega veselja... drugač pa dej bejž raje na sneg in se ohlad... Ah...a moram res vse sama narest...no, bom prekopirala: IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ene kokosove rezine...prvič pečem..in zgleda tko čudn..upam da bo dobro...ker pečem za nečakinjo, ki ima danes državno prvenstvo in rabi pol za pogostitev... Verjamem, da zgleda čudno.To sploh ne dvomim.Priporočam, da se en vzorec shrani za kasneje, ko bo treba na ugrenco zaradi prebavnih motenj.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:39:02
|
|
|
|
Njuškalo
|
Sneg nam je pa že ves skopnel, ne morem na sneg.Mič, tebi sem pa čestitala za r.d. na čestitkah, pa me sploh ne šliviš.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:42:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Mič, tebi sem pa čestitala za r.d. na čestitkah, pa me sploh ne šliviš. A to pomeni, da naj bi zginla :)? Torte pa še ni.....se moram najprej spočit od vseh naporov letošnjega leta.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:49:03
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 itak, da ne bom šla gledat...ti ne dam tega veselja... drugač pa dej bejž raje na sneg in se ohlad... Ah...a moram res vse sama narest...no, bom prekopirala: IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ene kokosove rezine...prvič pečem..in zgleda tko čudn..upam da bo dobro...ker pečem za nečakinjo, ki ima danes državno prvenstvo in rabi pol za pogostitev... Verjamem, da zgleda čudno.To sploh ne dvomim.Priporočam, da se en vzorec shrani za kasneje, ko bo treba na ugrenco zaradi prebavnih motenj. ti pa maš cajt.... pomoje glih nimaš moža doma..ker bi te hitr iz računalnika nagnal, ko ve da sam bedarije pišeš...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:54:32
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Mič, tebi sem pa čestitala za r.d. na čestitkah, pa me sploh ne šliviš. A to pomeni, da naj bi zginla :)? Ah, pajade..a si sploh videla čestitko?Sem ti napisala...a strelka si torej..no, vseeno čestitke Ja, tisti dan sem ti hotela mal težit, pa je bilo smešno, zdaj je pa že mimo.Phe..
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:55:07
|
|
|
|
Njuškalo
|
Sem pač sama doma.Pa kva pol.Moram si dat duška, ker ko dedc pride, bo konec veselja.Hudič
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 17:56:01
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Sem pač sama doma.Pa kva pol.Moram si dat duška, ker ko dedc pride, bo konec veselja.Hudič saj en te ma mal pod kontrolo..ker drgač bi itak čist zbezljala....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 18:02:21
|
|
|
|
Njuškalo
|
Nima on nobene kontrole..jaz mam več pravic kot on. Samo teži mi in se umaknem, ker mi gre na živce..to je vse
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 18:03:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Sem ti napisala...a strelka si torej..no, vseeno čestitke Ja, tisti dan sem ti hotela mal težit, pa je bilo smešno, zdaj je pa že mimo.Phe.. Prebrala.....razumem pa ne . A misliš, da bi vas morala jaz dol s teme streljat :))?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 18:03:48
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja itak in ti takoj na kolena in v kot... sej vemo njuška....tko je...sej je prov...enemu je moglo uspet...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 18:09:07
|
|
|
|
Njuškalo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 18:10:01
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Njuška ne mi prosim božičnih praznikov pokvart...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 19:36:52
|
|
|
|
ciboxa
|
aha, zdej ste pa vse prlezle gor, ko je vzunaj tema. , kje ste pa prej bile, pustile ste me samo, da se kar sama s sabo pogovarjam tu gor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nič, kar pejte brez besed spat, če sem bila prva, bom tudi zadnja
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 22:02:23
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz bom zadnja.V to sploh ni dvoma.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.12.2007 22:08:38
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Jaz bom zadnja.V to sploh ni dvoma. ja-ja-ja to ti misliš če sem bla prva danes bom, še pa zadnja
|
|
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?