Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
jezna, sam ene kavbojke gor spravim, pa še čez te mi visi brebuh čez pas. Groza!
Zredila sem se v nosečnosti za 14, odkar sem prišla iz porodnišnice imam pa še +5 in sploh ne gre nič dol. Jem čist normalno, edina rekreacija pa je seveda vozičkanje, pa še to le dopoldan, popoldne pa s ta večjo itak nikamor ne pridemo. Ma ne vem no, v prvi nosečnosti je ostalo 3 kg, pa sem si mal novih hlač kupla (ki so ble potem čez pol leta prevelike), zdej sm pa rekla NIČ. Ma vsaj za krst bom mogla nekej oblečt drugega kot trenirko

Naša pediatrinja pošlje v razvojno vse dvojčke. NIk hodi na NFT, ker je predebel in ima slabšo motoriko. Ne vem no, ampak po mojem boljšo kot marsikateri drugi otrok, kateri je isto star kot on. Sedaj imata 4 mesece in 10 dni. Nik ima skoraj 9 kg , ALex 7200. Dolga pa sta okoli 70 cm.
. Sem vas slučajno videla in če ne bi ravno plačevala na blagajni bi te pocukala za rokav.
da se kmalu pozdravite
Samo kopirali so jo še k nam. In je zdej ista tam in tu.
ker mene malo izsilujeta potem in hočeta k meni v posteljo.,pa saj med vikendom nas je vseh 6 zj v eni postelji v spalnici se imamo prav