Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa je imel prav in sem bila kar lepo tiho in se preobula v hribovske čevlje, za v službo sem pa za preobut vzela. Saj res ne bi zgledal, da bi se prevračala s tem trebuhom.
Midva se vsako leto našemiva z otroci, letos mi pa kar ne potegne. Sploh ne vem kaj bi bili. Gregi ima že svoje želje, ki jim Jaša zvesto sledi, midva pa ne bi bila ravno spajdermena
Mogoče ju nažicam za indijance. Moram še malce prečekirat, kje bi se dalo dobit iste kostume. Bomo videli. Aja, pa letos je menda pust 24.2.
Še iz službe se mi ne da več peš - sem pravkar klicala R, da naj pride pome.
a si predstavljaš tea, ....ha ha... za crknit, prav od srca se smejem, si predstavljam ata, mama in dva mala spajdermena!
.
saj vem da bo dobil nove prijatelje in veliko se bo novega naučil, dneve mu bodo zapolnjevale drugačne obveznosti samo...
. Saj bo vse dobro, bos videla. Res smo starsi tisti, ki trpimo, ko gredo otroci v vrtec. Sem pa malo razmisljala... aprila bo ze dve leti, odkar je sel Anze v vrtec... in bil je takorekoc se dojencek... no, cez tricetrt leta bomo morali pa ponoviti vajo