tea
|
Dobro jutro! Tudi mene je v petek napadla ena virozica, ampak sem bila že v nedeljo precej bolje. Malce me še praska v grlu, pa nos imam kot "šmirgl" papir, ampak upam da bo. V četrtek gremo pa v Čateške. Zdaj že za sigurno, če seveda kdo od fantov ne zboli. Na mon-u sem dr. Pušenjaka vprašala če se lahko kopam, pa mi je odgovoril,da je verjetnost, da bi dobila kakšno okužbo v vodi tako velika, kot če bi kamion slovenske vojske premagal kitajsko armado Tako da se bom poskušala stlačiti v kopalke - upam da me ne mine, ko se bom zagledala. lenika - čimprej se pozdravi! mojca - malce z zamudo, ampak vse najboljše!! Torta zgleda pa prav slastna Si mi naredila lušte - danes bo za malico tortica cofek - te kar razumem glede vrtca. Jaz sem mislila, da pri Jašku ne bomo imeli težav, ker se mi zdi izredno samostojen fantek, zna se postaviti zase, ni ga strah novih prostorov in novih ljudi - pa sem se motila. Je bilo en mesec zelo pestro. Zato ga je v vrtec raje vozil R, meni je bilo prevč hudo. Sem kar pred vrati stala in poslušala, kdaj bo nehal jokat Uvajala sem ga pa jaz, ampak res pravijo, da je bolje če zadevo opravimo na kratko, največ kak teden. Meni je vzgojiteljica rekla, da starši prenašamo svoj strah na otroka in da zan biti jok tudi zaradi tega. Seveda je zanje to velika sprememba, ampak ko se navadijo, potem v vrtcu uživajo. Jaz vidim v vrtcu več prednosti kot slabosti in mi je prav, da hodita v vrtec. Poskušaj se prepričati, da bo več pozitivnih stvari kot negativnih in da se bo na vrtec slej ko prej navadil, čeprav bo mogoče v začetku jok. Zdaj moram pa delat. Lep dan, tea
|