max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: max81 tastar je na šiht itak bova pa skor cel dan same, k majo danes novoletno zabavo....DM baje pri njem nosi šele od 10 leta naprej ...kr neki pri nas pa sploh ne vem al nosi kej al ne... To je pa res čudno - halo? ne bi rekla, da bi do 10. leta midve sva bile zunaj, baje da je -4 stopinje , saj je res fejst mrzlo,... Danes sem poslala še novoletne voščilnice ,... Zala je danes kar pridno jedla , polento pa golaž smo meli, pa sem ji žganke na koščke nasekljala pa jih je sama dajala v usta , in ji je bilo tako všeč, da je kar nekaj pojedla. Zdaj pa čakam, da zaspi prvo rundo, ker ne vem kak se bo pol na božičku držala ja s tem, da ko sem začela delat me je na koncu leta čakal list papirja, da naj vpišem nanj otrokovo ime, pa sploh takrat nisem bla noseča, zdej pa kr niččččč...jest ne vem a k si pa na porodniški ti pa nič več ne pripada al kaj naša je danes tud ful pojedla golaža , zdejle sem jo pa dala mal počivat, ker jest ne morem več..me vse ful boli, pa nič takega nisem še danes naredila, razen skuhala kosila, marec pridi, pridi
|