Milamay
|
Dober večer, punce moje! Ves teden ni bilo časa, da bi sploh kaj prebrala, zdaj pa je petek (hvalabogu) in končno je nekaj več časa za druge stvari, ne le za službo. Ta tedne je bil res naporen. Kar dva dni sem bila v službi od jutra do večera. Meni je tudi grozno, ko moram pustiti sina ves dan nekje. Pa drugače ne gre. Lusa - lepo, da si si oglasila. Jaz sem zaenkrat kar OK. O ponovni nosečnosti še ne razmišljam oziroma sem še vedno v velikem precepu. Slabe izkušnje iz preteklosti pač ne grejo kar stran. Pa še leta ... Letos bom že 37. Saj vem, da bosta Lana in Andreja rekli, da sta oni bili stari še več, ko sta zanosili. Ne vem. Zaenkrat je vse skupaj na strani. Sicer pa z endimetriozo tudi težko zanosiš, ker se zaradi preraščanja sluzi jajčece ne more usidrati v maternici. Tako da ... Ja, ušesa so bolje. Letos je res neko čudno leto, kar se tiče teh bolezni. Saj vem, da to dela vrtec, saj je jeseni šel prvič. Zdaj je pač bolj dojemljiv za vse viruse, ki razsajajo. Upam, da bo s pomladjo bolje. Lana - komaj danes sem videla, da si imela rojstni dan. Želim ti vse dobro in dosti veselja s tvojimi fanti. Špela - joj res še malo. Super! Navijam zate in za tvojega malčka. Andreja - sploh si ne morem predstavljati, kaj vse zdaj doživljaš, ko je tvoja mami boga. Hudo mi je. Drži se! Natasarobi - nič te nismo pozabile. Fajn, da so bili izdivi iz genetike OK. Ti zdaj samo uživaj in ko boš začutila, se spet podajata v nove "boje". Sonchek - spet si bila pridna. Fajn, da si obnovila naš seznam. Zdaj pa je že lepo pogledati, ko je toliko dojenčkov. Pikica 36 - držim pesti, da bo vse OK. Upanje res umre zadnje. Neža - lepo, da nosečnost napreduje. Samo pozitivno misli in uživaj v teh nosečniških dneh. Lep vikend vsem
|