tinaaja
|
Micla, leeepaaa punca Milamay, jaz sem takrat vedela samo eno.. da zelim otroka in da ga lahko dobim samo s poskusnjem.. in tud ce bi se mi se enkrat ali 3x zgodilo kot prvic, bi se poskusala.. vsakic bi mi bilo ornk hudo, ampak hotela sem otrocka.. seveda je za druge tezko ocenjevat, ker pac nisem v tvoji situaciji Krtekxx... ce sem cist brez dlake na jeziku cak, da si grem jezik umit v bistvu se mi zdi tvoje razmisljanje cisto normalno... ker po toliko razocaranjih, je tezko upati.. lazje se je v naprej pripraviti v neuspeh in pol reci, saj sem vedela. mislim, da se ne bi tega lotila, ce ne bi vsaj malo verjela, da je moznost za uspeh. tko kot v biznisu- ziher ne bi sla v nek projekt, ce i vedela, da je zavozen. In mislim, da so moznosti za uspeh, zakaj ne... imam par prijateljic, ki jim je ratalo z IVF, ki je malo bolj osnovna verzija PGD. Ne glede na to, kaj mislis o PGD, pa mislim, da je prav da das to cez - ker tako bos mirne duse rekla, naredila sem vse. In si. In pol pac cakas na posvojitev. Ampak....... .. morda pa le rata s pgd In spet se bom ponovila - verjami, zaupaj, dokler dejstva ne pokazejo drugace