Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

). Vode je res veliko, sam je potrebna, da razbijemo vse kepice koruzne moke. Meni vedno skoraj prekuri mešalec. Je pa potrebno še kar nekaj bele moke dodat, da se da zadeva normalno mesit. Koliko ne vem, ker nisem tehtal. Je pa na koncu testo vedno mehkejše kot pri navadnem kruhu. Zadevo premesim, in pustim hajat nekako toliko časa, da se volumen podvoji. Še enkrat premesim, dam na pomokan pekač (za to vedno in pri vsakem kruhu uporabljam koruzno moko, ker naredi božansko skorjo) kar dobro potlačim testo po celem pekaču in pustim hajat kar v rahlo segreti pečici. Ko shaja, hlebec trikrat zarežem in povečam temperaturo v pečici na 220 stopinj. Od takrat, ko pečica doseže 220 stopinj pustim kruh notri približno pol ure, potem zmanjšam na 180 in pešem še približno 30 do 40 minut.
je na vsak način hotel kruhomat in ga je šel kupit z eno metlico, firma nekaj na C...
jo imajo zloženo? Na polici je vedno le navadna bela moka, mešanice za kruh pa nikjer. 
