|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 19:52:14   
Anonimen
In ja, babice res niso zato, da se jih izkorišča... so pa zato, da z vnučkom uživajo, jim podarijo svoj čas in ljubezen, že samo zato ker so vnučki...ne glede na to, ali jim bodo to starši plačali ali ne!?!?!? In ja, lepo je, da priskočisš svojemu otroku na pomoč, ko te potrebuje, kot je lepo, če imaš koga, ki ti bo na stara leta pomagal, ko boš obnemogel in star... mislim, da kljub vsej emancipaciji in svobodomiselnosti obstajajo neke latentne obveze med starši in otroci... žal je tako, da danes ni več delavnikov do 15h, da ni brezskrbnih popoldnevov in ne govoite mi, da ne potrebujete pomoči svojih staršev- midva pač jo in sva zanjo prosila... razočaral me je le račun, ki sem ga dobila...

Ja res lahko najamem varuško, ki pa se žal ne more primerjati z našima babicama... pa tudi to bova primorana sprejeti, če ne bo šlo drugače... Mislim, da babica za vnučka skrbi z večjo ljubeznijo in dela z njim s srcem, kot oseba, ki bo morda čez nekaj mesecev odšla in ne bo več del otrokovega življenja... razočara me edino dejstvo, da moja mama ni hotela sprejeti plačila, ki sva ji ga ponudila, ampak je želela več... ni hotela priti k nam, ampak bi morali mi voziti miška k njej, ki stanuje 100km daleč...ali ni lažje odraslemu, ki dobi povrnjen bencin priti enkrat na teden 100km daleč, kot 2 leti starega otroka voziti v avtu uro in pol tja in uro in pol nazaj!? zaradi kaprice odraslega!?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 19:54:34   
ciboxa
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Joj, če bi jaz samo omenila mojim ali moževim staršem, da bi jim plačala za čuvanje vnukov (pa so 3 je) bi jih užalila do konca. Jim pa veliko pomagamo drugače in jim večkrat kaj kupim kar si sami ne bi privoščili, tudi kar tako ne samo za rojstni dan.



Tudi pri nas je tako, bog ne daj omenit kakšen denar!
Naša babi pravi, da je to naredila za vnuka, ne pa za mene, pa čeprav sem jaz rabila varstvo!

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 19:56:32   
Anonimen
Nehaj se pritoževati.

Najemi varuško za tisti denar. In za tisti denar bo to to. In nič več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 20:00:28   
Anonimen
Anonimna trdiš, da babica lahko nudi več ljubezni.

S tem se zelo zelo strinjam, ampak če zato zahteva plačilo, oz. več denarja, kot sta ji ga ponudila pa tu ne vidim ljubezni. Tudi moja mama nima veliko denarja, pa otrokoma kupuje pudinge, igračke, čokolade in bi bila fejst užaljena, če bi ji kak denar dala za to.

Pravi, da ima otroka tako rada, da se ljubezen ne more primerjati z denarjem. Saj sem ji že ponudila plačilo, pa je rekla, da nimam toliko denarja, ker jima daje res ogromno ljubezni in te pravi, da ne bo nikoli merila v denarju.

Tvoja pa jo meri z denarjem, zato pravim, da bi bilo potem čisto vseeno, če ju čuva kdo drug. Vem da je babica res nekaj drugega kot neka tuja oseba, samo če zahteva denar in tega ne dela iz ljubezni,ne vem no...meni bi se zelo zamalo zdelo user posted image

(odgovor članu ciboxa)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 20:20:52   
cmokec
Moja mami pazi sedaj na mojo drugo hčerko, drugo leto dobi v varstvo mojo nečakinjo. Nekako nam je bilo vsem logično, da bo čuvala otroke do cca.3 let, ko gremo v vrtec. Celo užlili bi jo, če ji nebi prepustili otrok. Za varstvo ji ne plačujemo. Velikokrat nakupim hrano (sok, skutke, žemljice, ..., pa za kosilo, ...), seveda ne samo za malo, ampak tudi za dedija in babi. Pomagamo jima, kar pač potrebujeta, ampak pomagala bi v vsakem primeru in delo doma ni pogojeno z njenim varovanjem otrok.

Je pa tako, da je moja mami pač mama, ki bo sebe vedno dala na zadnje mesto. Vsem bo probala prej ugodit, zato si je ne predstavljam, da bi gledala zaspane obrazke in smrkave noske, objokane učke napoti v vrtec. Majhen otrok se ji enostavno preveč smili.

Zato sem ji od srca hvaležna, da se je sama tako odločila.

Je pa drugače sila egoistično in nesramno od starih staršev pričakovat in zahtevat, da čuvajo otroke. Mnogo jih je, ki delajo načrte, kaj vse bodo počeli, ko bodo v pokoju. Mogoče potovali, se udeleževali šole za tretje obdobje, mogoče planinarili, šli s prijatelji na kavo v kavarno, pa na bazen, štrikali, se posvečali vrtu, rožam, si vzeli čas za psa, mačko. Upokojenec lahko počne 100 stvari, ki jih v času, ko je bil mlajši zaradi časovne stiste ni mogel. In sedaj pride otrok in jim brez vprašanj pomoli svojega otroka, se jim malo zasmili, malo pojmra in zmaga. In spet delajo za nekoga drugega in spet nimajo časa samo zase. Vse zato, ker otroku ne upajo reči NE, pa imajo vso pravico.

Zato ne bodi užaljena, če te je prosila za plačilo. Zahvali se ji, da čuva tvoje otroke in ji plačaj. Ona potrebujete tebe, da ji pomagaš, ti pa njo.

V čem je problem? user posted image



_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 21:22:02   
tincci
Zakaj pa v vrtec ne vpišeš otroka pa je mir? Če si tako brez denarja, boš verjetno itak imela vrtec po dokaj ok ceni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 21:33:41   
Anonimen
  Sicer sem bila jaz v vrtcu, sestra pa v varstvu pri drugi stari mami. Pri vstopu v šolo naju je pač čuvala mama tadomača. In vsak mesec sta moja mami in oči odšla v trgvino in nakupila za cel mesec hrane zanjo, ker je kuhala kosilo za obe.Položnice sta tudi onadva plačevala skozi. V bistvu razumem tvojo mamo, ker moja je dobivala 30 tisoč tolarjev kmečke penzije, pa preživi, če znaš ?
V današnjem svetu to nebi šlo. In če ima majhno pokojnino, se sama počuti finančno in čustveno okoriščeno, ker nima dostojnega svojega življenja. Vedno ti mora biti na razpolago. In tu je nastal problem, ker so ji najbrž v kakšni trgovini rekli, da so varuške kar dobro plačane.Ker pa je finančno slaba, bo poskusila izkoristiti, v pozitivnem smislu.

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 21:45:01   
Skabi
100 km daleč se pelje, da pazi na otroka, takrat ko to ti hočeš???  PA ti veš, koliko zahtevaš od nje? Saj ja porabi ogromno časa za vožnjo k tebi, pa čuvanje otrok tudi ni nenaporno, potem pa še vožnja nazaj.  A misliš, da jo to ne izčrpa?

Bodi hvaležna za take usluge in ji plačaj, kolikor zahteva, ps čeprav se boš morala sama čemu odpovedati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 21:46:42   
Anonimen
Jaz pa vas sploh ne razumem. Da jo napadate, ker ji ni prav da bi morala plačevati varstvo za otroka lastni materi? Jaz bi bila zgrožena, če bi mi moja mati to rekla. Di ji moram plačevati varstvo za lastnega vnuka? Đizus. Po  moje bi ga takrat zadnjič videla.
A da je ona svoje opravila, ker je že njo vzgojila, ja mogoče gledano z materinske strani, kaj pa z babičine? A babice in dedki nimajo nobenih dolžnosti, samo pravice, ali kako.
No, če bi se šla tako, potem pa bi ji jaz, ko bi bila stara in obnemogla, rekla, da jo pridem spedenat, samo v primeru če mi plača, pa ne samo za bencin, orng plačilo.  Na to pa bi se verjetno zgražale, a ne?
Jaz je nikoli, ampak res nikoli več ne bi poklicala naj mi pride pazit otroka, bi raje nekoga tujega najela, pa mir. Pa tudi na morje in na izlete je ne bi več zraven jemala. Naj si zasluži, pa si naj privošči. Če ne zna ona tebe cenit, tudi ti ne rabiš več nje. Da pa bi ji morala biti hvaležna za to ker te je vzgojila, pa mi je čisto mimo, sej je nisi sama prosila zato.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 21:48:20   
Anonimen
... ni hotela priti k nam, ampak bi morali mi voziti miška k njej, ki stanuje 100km daleč...


Moja tudi, 100 km...user posted image  user posted image

Si ne predstavljam, da jo kličem, ej, jutri mal vskoči tamalo popazit....a za bencin bi rada user posted image ...pa še za cestnino user posted image  pa še plačamo naj te za to uro, ki si jo zabila na cesti user posted image

Penzionistkam je mala malca 100 km  naredit, sploh v megli je fajn....pa v snegu še boljš.

Anonimna, skuliraj se. Bodi vesela, da sploh razmišlja o tem, da se usede v avto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 21:49:31   
Anonimen
In če ima majhno pokojnino, se sama počuti finančno in čustveno okoriščeno, ker nima dostojnega svojega življenja.


Potem, pa naj na tujih otrocih služi, ali pa si naj najde kakšno drugo delo, šment, ne pa da hoče izkoriščati lastno hčerko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 22:03:09   
smrka
men je pa mama tvoja res mal cudno reagirala. Ker kaj pa vem... da ji ti moras placat za to kar ti ona popazi otroka... nevem.... ok, za pot ze razumem, bencin je kar drag.. ampak varstvo... nevem kje ma srce kaj takega reci.. saj so vendar njeni vnuki.  Mislim da kaj takega moji mami in tascinebi padlo nikoli na pamet.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 22:08:31   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ja res lahko najamem varuško, ki pa se žal ne more primerjati z našima babicama... pa tudi to bova primorana sprejeti, če ne bo šlo drugače... Mislim, da babica za vnučka skrbi z večjo ljubeznijo in dela z njim s srcem, kot oseba, ki bo morda čez nekaj mesecev odšla in ne bo več del otrokovega življenja... razočara me edino dejstvo, da moja mama ni hotela sprejeti plačila, ki sva ji ga ponudila, ampak je želela več... ni hotela priti k nam, ampak bi morali mi voziti miška k njej, ki stanuje 100km daleč...ali ni lažje odraslemu, ki dobi povrnjen bencin priti enkrat na teden 100km daleč, kot 2 leti starega otroka voziti v avtu uro in pol tja in uro in pol nazaj!? zaradi kaprice odraslega!?


Saj ti rabis njeno pomoc ne ona tvojo... ce ti zivi mama tako dalec, nevem zakaj jo prosisin ZAHEVAS od nje da prevozi tako dolgo pot, da bi tebi ustregla in popazila vnuka! Saj pravis da ju ima rada, darila pa itak nemore prinasat vedno ko jih vidi.... jest mislim po tem kar si napisala da se kar postavi v njeno kozo in to ni le njena KAPRICA.... mislim da ima prav!
Raje si omisli varusko ali daj otroka v vrtec... ki je v blizini tvojega doma.... Uro in pol sedeti v avtu in potem nazaj toliko.. to kar ni lahko tudi za tvojo mamo, ki je verjetno tudi ze v letih.

Jest bi rekla da si mal sebicna! Mati ti tudi ni dolzna cuvati otroka, otroka sta tvoja ti moras poskrbeti zanju, tako kot je mati zate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 22:47:01   
Anonimen
Ah punce no, kolk ste ene naravnost hudobne...sej Anonimna ni nič slabega hotela, samo kakšno tolažbo ali pomoč.

Tudi jaz si ne predstavljam, da bi mi moja lastna mama ali tašča naredile kaj takšnega, ni variante. Sploh pa da bi kakšna od njiju vzela denar, enostavno nemogoče, pa tudi meni ni jasno, da bi jaz svoji mami plačevala da mi čuva otroka, tega enostavno ne razumem. Sva pa se z mojo mami enkrat čistko tko pogovarjali, ko sem omenila, da ena kolegica svoji mami plačuje da ji čuva otroka, mama je dobila solzne oči, ni mogla verjeti.

Res pa je, da je na svetu "sto ljudi, sto čudi"...tko da verjamem, da tudi to obstaja.

Zdej pa upam da ne boste še mene napadleuser posted image user posted image user posted image ...mislim noro res, punca se izpove in rabi pomoč, vi pa tko...sej ta forum ni zato, da se nekoga obsoja, če vam tema ni všeč ENOSTAVNO NE OGDOVARJAJTE IN NE OBSOJAJTE.

Res pa je, da o razdalji ne morem govoriti, ker imam mamo in taščo zelo blizu in bi bili obe veseli, da čuvata vnučke.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 22:56:02   
karmy
Moja mama je stran cca. 60 km in mi čisto paše tako. Enkrat na mesec peljem tamauga za vikend, ona ga pripelje nazaj. v tem času se vidive cca. 4 ure vse skupaj in oba odgovarja ker nisva za skup za dlje časa. Ko sem še tist bogi en mesec živela pri njej je isto zahtevala plačilo za varstvo, ampak pri temu da nima tako boge pokojnine ampak krepko preko 2000€ dohodkov, za 4 člane, pri tem pa minimalne stroške, ostali denar zagoni za odvetnike, ki opravljajo z brezupnimi primeri. če bi seštela koliko denarja je zagonila v 10 letih - naj povem da za eno solidno 1-sobno stanovanje v LJ.

Odkadar ga vidi samo enkrat na mesec po en vikend ali vsake par mesec na počitnicah za en tedn, ne razmišlja več o teženju o denarju. Sem ji dala lepo vedeti, da ima ona dovolj denarja in se zajebava z njim. Zdaj je tiho.


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 22:57:47   
Anonimen
karmy bravo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 23:02:11   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Uf, ne vem. Po eni strani se mi zdi tako nemoralno, da plačuješ bližnjega sorodnika za uslugo, po drugi strani pa, če ima finančne težave, je še zmeraj boljše plačevati njej kot nekemu tujcu.

se stinjam

_____________________________

Lp, Mojca
*****************************************
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
*****************************************
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: plačevanje varstva lastni mami
5.11.2007 23:02:53   
m76
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy

ko smo bili mi otroci, so pa starši nam plačevali celo otroštvo - a enkrat odrastemo in nam starši niso več dolžni brezplačno ustreči v vsem - če so v finančni stiski. Če ni denarja - to dela kar hude psihične stiske - zato ne obsojat mame, morda je zdaj trenutek da zamenjate vlogo. Kot je ona enkrat dajala tebi, mordazdaj ti daš kdaj njej kaj. Še vedno je važneje da ti otročka pazi nekdo ki mu zaupaš in ga ima rad. Grdo ali ne grdo - starši nas po tem ko se osamosvojimo niso dolžni financirati tako ali drugače. Ne se prepirat zaradi denarja, raje naredite nek kompromis



Popolnoma se strinjam ( samo tisti zamenjajte bi spremenila zamenjajmo).

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: plačevanje varstva lastni mami
6.11.2007 0:00:30   
Anonimen
Tudi moja mama se pripelje 100 km daleč, da čuva svoje vnuke. Načeloma je itak 1x tedensko v Ljubljani in si svoje obveznosti prilagodi, če je kak določen dan v tednu, ko jo rabim (ali pa moj brat za svojega sina), pride pa tudi, če jo rabim tako, mimo njenih prihodov. Za varstvo oz. pomoč nikoli ne zahteva niti centa, kar mi je nekak normalno, čeprav je zelo na tesnem z denarjem. Priznam, da bi me kap, če bi želela plačilo. Mi je pa nerodno, ker spoh noče slišat za to, da bi ji potne stroške povrnila, niti takrat, ko pride samo zaradi nas sem, ne zaradi svojih obveznosti.
Drugače je pa tko zlo tko... po en strani bi raje plačala mami varstvo, če ga že moram komu (dokler nista v vrtcu ali če bi bila bolana), ker bi se bolje počutila, da je ona z otroci kot varuška, po drugi strani bi mi bilo pa ful čudno, da mama zahteva plačilo, kar mi seveda pri varuški ne bi bilo (itak).


(odgovor članu m76)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: plačevanje varstva lastni mami
6.11.2007 7:55:14   
Miškolin
zato
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Joj, če bi jaz samo omenila mojim ali moževim staršem, da bi jim plačala za čuvanje vnukov (pa so 3 je) bi jih užalila do konca. Jim pa veliko pomagamo drugače in jim večkrat kaj kupim kar si sami ne bi privoščili, tudi kar tako ne samo za rojstni dan.



se podpišem pod tole.... naši dedki in babice prosijo kdaj bodo lahko spet čuvali otroke... ampak seveda nobenemu ne manjka denarja. Jim pa seveda za kakšne novoletne praznike ali rojstne dneve kaj več kupimo!
Itak je pa njim že s tem poplačano, da jih imajo in z njimi uživajo!

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: plačevanje varstva lastni mami
6.11.2007 8:05:19   
kalbo
Anonimna, a si ti delala otroke, al jih je tvoja mama? Meni se zdi pa logično in pravično, da se redno varstvo otrok plača. Midva tud moji tašči plačava varstvo, pa če se ona na glavo postavi.

Tisto kar vse govorijo o ljubezni med starimi starši in vnučki velja za občasno varstvo, al pa skupne izlete. Redno varstvo je pa obveza in odgovornost. Nepravično in neodgovorno je od tebe, da to zahtevaš zastonj za povrhu še od osebe, ki je v finančni stiski. Še enkrat, ni tvoja mama delala otrok, ampak sta jih vidva z možem, torej sta vidva dolžna poskrbeti za njih, ne pa vajini starši.

(odgovor članu Miškolin)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: plačevanje varstva lastni mami
6.11.2007 8:23:43   
Anonimen
Pri nas je tako, da mami plačam če jo prosim da mi malo počisti stanovanje, ker še študiram zraven malega otroka in služba in ne utegnem. Mi pa zadnje čase ko vidi da mi ne gre, meni je pa nerodno prosit pomoč, sama prišla in zlikala in kaj naredila pa nič noče imeti. Oče mi vozi kosilo, jaz pa jima plačam občasno njun obrok, dam za bencin, zdaj smo jima kupili alu felne za avto (tega še ne vesta), vsako leto sta šla dedi in babi z nami na dopust (malenkost sta sama financirala, ampak za ta denar ne bi dobila niti vikend paket),... ji dam kako jakno, ki si jo kupim po nepotrebnem, dobita večja darila,...

In to zato ker sta zlata in nenadomestljiva, ker sta vedno tu ko ju rabimouser posted image .


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: plačevanje varstva lastni mami
6.11.2007 8:32:56   
Anonimen
Pri vsaki taki zadevi je potrebno slišat obe plati,ne le eno.In Kalbo
najbolj zrelo razmišljanje.In,ne hčeri nisem zaračunala in niti ne bom tudi za naslednje vnuke,pa kateri koli od mojih otrok mi jih bo dal.Mi smo družina z veliko začetnico in družine si med seboj pomagajo in delijo in držijo skupaj.Tako so nas vzgojili,tako mi  prenašamo na svoje potomce.
Otroci in vnuki so del nas samih.Edini greh bi bil izkoriščanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: plačevanje varstva lastni mami
6.11.2007 8:45:39   
Anonimen
A babice in dedki nimajo nobenih dolžnosti, samo pravice, ali kako.



Če gledamo strogo pravniško DO VNUKOV stari starši nimajo nobenih dolžnosti.
Za otroke do osemnajstega lete MORAJO poskbeti starši (v posebnih primerih tudi kasneje) za obnemogle starše MORAJO poskrbeti otroci. Toliko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: plačevanje varstva lastni mami
6.11.2007 8:56:55   
kalbo
Mene pri vsaki taki zgodbi zmoti le to, da se veliko ljudem zdi pomoč staršev sama po sebi umevna. Ni res, vsako varstvo, vsaka pomoč je njihova dobra volja. Sam vsako tako pomoč zelo visoko cenim, tašči pa plačujeva varstvo (sva se mogla z njo skregat), ker se ona s tem preživlja. Če bi bla pa v penziji, bi se ji pa kakorkoli drugače oddolžil za takšne usluge. Za varstvo izven delovnega časa (za kino, gedališče...) se ji pa oddolžim s hišniškimi deli. Vedno je kaj za zmontirat, popravit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?