Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kje kupite kombinizone,1 ali dvodelne? 19.11.2007 21:20:03
Strawberrie Cherrie
jaz sem ga kupila v intersportu. imajo ravno te dni -40%. kupila sem mu dvodelnega, ima kar precej normaliziran vodnin stolpec,kar tile kompletki iz h&ma nimajo. mogoče res ni tako lep,je pa veliko bolj kvaliteten.
RE: Kje kupite kombinizone,1 ali dvodelne? 19.11.2007 23:21:10
awksom
Mi smo tudi kupili v intersportu, dvodelni komplet (zeleno - moder) in smo zelo zadovoljni. Kvaliteta je odlicna in je definitivno najboljsi od vsega kar smo do zdaj pogledali
RE: Kje kupite kombinizone,1 ali dvodelne? 20.11.2007 9:52:49
honey
Sicer je že dalj časa nazaj (kakšen mesec) ko sem gledala v Sport 2000 komplet smučarkse hlače in bunda-jakna za 40 €, ampak to tista orng, ala Killtec pa te variante. So mel ful neki znižanja, samo jaz našemu nisem kupila, ker so imeli najmanjšo za 4-5 let, pa za letos ima, za drugo leto bom pa še dobila. Drugače sem mu pa kupila za letos posebej smučarske hlače in bundo in pa kombinezon v celem - Wenice, so imeli neko razprodajo.
RE: Kje kupite kombinizone,1 ali dvodelne? 20.11.2007 15:56:47
janjja
Hofer ima letos enkratne, samo sem prišla ob 12 popoldan pa ni bilo niti enega več, oz. dva pevelika. Sem se zapeljala še v enga Hoferja blizu pa tudi vse pobrano, pol pa sem danes šla v Wenice in kupila en fajni kombinizon za 30 eur, pa še popust so imeli.
Bila sem pa kar malo žalostna ker nisem dobila dobila številke v Hoferju, me jezi ker vedno kar je taboljše takoj poberejo (oziroma imajo tako malo na razpolago)?!