|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
13.1.2008 19:02:21   
naty13
Sayuri ti si pa res boga. Sem občutla sama kako je če zmečeš vso hrano ven, samo pri meni je bila kriva viroza. Pa trajal je tudi samo čez noč. Ti pa to prenašaš če mesec ali več. Res dobra si da lahko zdržiš. Boga. Naj se ti že ustavi to.

Tina user posted image user posted image user posted image user posted image  in dobrodošla na čveku naslednje mesece vse do avgusta.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
   RE: Avgustovke 2oo8
13.1.2008 19:20:38   
K_a_t_j_a
sayuri upam, da se ti res čimprej ustavijo slabosti. Boga user posted image .
Erin hvala za seznamček.user posted image Sem si ga kar shranla na računalnik.

Tina dobrodošla!! user posted image user posted image user posted image Brez skrbi, da bomo klepetale, smo same klepetulje.user posted image

Men so se pa pomaranče in klementine in mandarine zagable, še vohat jih ne smem, mi kar slabo rata. user posted image Tak, da C vitamin dobivam zdaj raje s kivijem in ostalim sadjem. Za večerjo sem pojedla keksolino, hruško pa še kivi imam pres seboj.



_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
   RE: Avgustovke 2oo8
13.1.2008 20:22:15   
Vilika
Hvala Erin za seznamcek - res se mi zdi izcrpen! Ko pa s financne plati pogledam, me kar malo stisne kako bo slo.

Katja  - sem se nasmejala tvojemu seznamu jedi. Tudi jaz skoraj vsak dan jem Keksolino, enako kot ti jem tudi kivije, hruske, zraven pa se ananas. Samo meni se mandarine zaenkrat se ne gravzajo - so trenutno TOP - in ce mi je slabo hitro pojem eno in je takoj bolje. Poleg tega si pa se frutke kupujem... cist me je na otrosko hrano obrnilouser posted image .

Se zdi mojemu user posted image ful cudno ker ne jem skoraj nic mesa, niti salam... Ker prej sem bila taglaven mesozerec pri hisi in nisem bila mahnjena na sadje ali zelenjavo (no, zelenjava mi tudi sedaj ne pase), sedaj bi pa res samo sadje jedla.

Nocko noseckice, lepo spite!

Sayuri - drzim pesti da preneha tvoja slabost.


_____________________________

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
   RE: Avgustovke 2oo8
13.1.2008 22:48:34   
anaya
sayuri držim pesti da bo slabosti hitro konec. Meni je občasno slabo zjutraj pa proti večeru brez bruhanja in mi je že to groza, tako da si kr predstavljam kako mučno ti more bit.

Hvala vsem puncam ki ste sočustvovale z mojim problemom z očeto, ga je mama nadrla kasneje in je zdaj vse okuser posted image user posted image . samo mi je zdaj malo nadležno ko me kr nekaj sprašuje, pa se mi zdi vse bolj na silo... v glavnem vse gre na bolje.user posted image user posted image

Imam pa nov problem, daskoraj nič ne spravim vase. Nikoli nisem lačna in ko samo pomislim na hrano se mi upre. tako da zdaj jem bolj na silo kot pa z užitkom. Se vam zdi da je pol žemlje in krožnik grisolina dovolj za cel dan? Aja pa še jogurt je bil vmes!user posted image  Sej po moje, če bi potrebovala več bi imela večji apetit?! Glede kg sem trenutno -1kguser posted image , ampak vseeno mislim da bodo še prehitro šli gor....

Lepe sanje vam želim

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 8:36:47   
gajka
Dobro jutro, punce!

A ste že kaj veselo v službi ali uživate doma? Jaz že debelo uro strašim na delovnem mestu, samo moja delovna vnema je bolj na psu. Zadnje čase skoraj nimam občutka, kdaj so vikendi, prazniki, dopust, služba, vse je enako in dnevi kar drvijo mimo mene. Hja, tako pač je, če se človek spusti v gradnjo in opremljanje gnezdeca... Saj veste, najprej štalca, pol pa kravca! In ker je kravca že na poti, je treba še s štalco pohitet! user posted image

V glavnem, želim vam veliko veselja, nič slabosti, nič izcedkov in lepo rastoče trebuščke!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 9:31:56   
maya maya
Pozdravljene avgustovke!

Redno vas berem in ker se mi v tem času ni dogajalo prav nič posebnega nisem nič pisala. Konec prejšnjega tedna pa so moji hormoni, bolje rečeno moja čustevena plat, zadeli sam vrh. Vse me prizadane, kar na jok mi gre. Včeraj sva bila z user posted image  pri mojih doma in sem se tako kot vedno igrala s svojim 3 letnim nečakom. Obožuje vrvrice in vrvi, takšne in drugačne. Pustila sem se mu da me je zvezal kot poredneža in ko sem tam na tleh vsa "uboga" ležala in se pretvarjala, da spim, je pritekel do mene in me na rahlo brcnil v trebuh. Ni me bolelo, pretvarjala pa sem se da me boli, ampak potem, kar na enkrat, pa so se mi vlile solze. Začutila sem svoj materinski čut, prvič v življenu sem se počutila zaradi takšne stvari tako ranljivo. Seveda nečak ni vedel, zakaj sem tako reagirala, mu je bilo pa hudo, ko smo mu razložili kdo se skriva v mojem trebušku in kaj bi se lahko zgodilo. Konec dober vse dobro.

No drage moje punce, toliko za enkrat. Drugače se počutim dobro, le tašča mi gre na živceuser posted image . Pa bo že. Življenje je lepo. Dokler spet ne pišem, vas lepo pozdravljam in vam želim prijeten user posted image  teden.user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 9:49:25   
Anonimen
Pozdravljene punce,

odkar se vam nisem oglasila, se je zgodilo kar nekaj novosti. za praznike me je začel zob bolei, zato sem takoj šla k zobozdravniku, ki je ugotovil, da se mi je živc vnel. najprej mi je samo zob malo zbrusil, a ni bilo nič boljše, zato mi je naslednji dan moral živec uničiti. bolelo je kot hudič, a se je potem umirilo. ko bi mi moral v torek narediti plombo, me je zob še vedno bolel in ni mogel nič narediti. zob je tako zražil, da sem popoldne skoraj umrla od bolečin, vzela pa sem lahko le lekadol, ki pa ni kaj dosti omilil bolečine. no, zdaj je z zobom bolje, a se mi je danes zjutraj pojavil krvav izcedek user posted image . takoj sem klicala svojo G, a ker dela popoldne, bom verjetno šla k drugi G na pregled. ko sem opazila kri na wc papirju, sem se močno prestrašila, saj do zdaj nisem imela nikakršnih izcedkov, res pa je, da sem za vikend delala od jutra do večera. močno upam, da bo na pregledu vse OK in da mi ne bo treba skrbeti.

no, čestitke vsem novim user posted image , tistim, katerim se je izcedek ustavil in vsem ostalim, ki ste imele kakršne koli težave.

lep pozdrav, user posted image

(odgovor članu maya maya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 10:23:42   
sayuri
Anonimna user posted image , uf tole z zobobolom je moralo biti pa grozno user posted image . Te bolečine so tko hude.... Upam, da se je sedaj poštimalo. Upam, da tudi izcedek ne pomeni nič resnejšega. POskusi čimveč počivati.
mayamaya, čisto normalno si odreagirala. NAši hormoni sedaj čisto divjajo in materinski čut je čedalje močnejši. Tudi jaz jokam za vsako figo, pa si nimam kaj pomagat. VSa ta čustva so čisto normalna in nas pripravljajo na prihod naših user posted image .
Erin spet si se zelo potrudila z raznimi seznami user posted image . Februarčice imajo res fajn urejeno - vse od a A-Ž, kar bomo potrebovale. JAz imam kar nekaj stvaro od prvega otročka, nekaj pa bo treba še dokupiti. user posted image  Malo sem gledala po netu vozičke za dvojčke, pa je katastrofalna izbira user posted image .  Cene so pa tud grozne user posted image  PA prodati moram "ta star voziček". Mi je prav hudo zanjga, ker sem bila izredno zadovoljna z njim. Zato sem ga tudi prišparala - še za drugega otročka. AMpak zdaj mi nič prav ne pride, če bosta dva.
anaya moški včasih res ne znajo odreagirati tako, kot bi bilo prav. Verjetno ga je malo presenetilo, sedaj pa je malo premislil. VSe bo ok, boš videla. Sploh potem, ko se otročki rodijo, postanejo babice in dedki čisto blaženi. user posted image
gajka, vi gradite? Hiško al stanovanje urejate?
Vilka in Katja user posted image , evo, vidve s keksolinom, jaz pa s Čokolinom user posted image . Tko mi je dober, povrh vsega pa še v želodcu ostane. Hm, jaz bi lahko na prste ene roke naštela, kaj trenutno jem: Čokolino, polenta z mlekom, goveja juha, kosmiči z mlekom user posted image user posted image , potem se pa ustavi. user posted image  Vse ostalo sem morala črtati. Tudi sadjeuser posted image .
naty13 kako je kaj tvoj sine? Se je pozdravil?
Vsem slabostkam  želim, da nam slabosti čimprej minejo.user posted image  Jaz sem zdajle kar nekako. Tkole zjutraj oz tja do 11h je nekako vzdržno....potem pa....user posted image
Tud jst se že sprašujem, odkod jemljem to moč, da zdržim. Ženske smo izgleda res močna bitja in gremo naprej....Uf, predolgo sem se borila za moji dve pikici, da bi zdaj obupala. Tudi če skoz bruham .... bo že.... NAvsezadnje sem zdržala že 7 tednov user posted image . Slabost se mi je namreč pojavila takoj - en dan po testu.

Zdaj se bojo kamlu začeli pregledi NS user posted image user posted image user posted image  To bojo spet lepe novičke. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 12:18:28   
Erin
Punce moje, kaj vse se dogaja z nami...no glede apetita, meni je še vedno vse dobro, ne sicer tako kot včasih ampak za pojest jeuser posted image
anaya - me veseli da je oče sedaj dober-po zaslugi mame, ja ženske moramo te naše moške kar v red spravit včasih, ga take biksajouser posted image
maya maya - tudi meni se je podobno zgodilo dva tedna nazaj, ... stric je prišel na obisk in imava v navadi da me vedno mal štokne, požgačka..no zadnjič me je pa prvikrat (in to ravno po trebuhu in pod pazduhami)odkar sem noseča in sem padla v jok in ga prosila naj neha...seveda je takoj otrpnil, saj ni hotel nič slabega....in ja tudi jaz sem se počutila tako zelo ranljivo kot še nikoli...
anonimna user posted image - te popolnoma razumem glede izcedka..upam da si že šla k  gin se pokazat da te pogleda...držim pesti da bo vse uredu...user posted image Meni je pomagal počitek (sedaj, ko sem imela izcedek in bolečine), zato si ga res privošči, mogoče si se preveč obremenjevala...ne naprezaj se...počivaj...
sayuri, zate bom pa poiskala nekaj vozičkov na internetu...ti pa spat še za kako uro da ti ne bo slabouser posted image (ker vsi vemo da ti samo to pomaga)...joj naj se že neha...boga si res...dobesedno si pokasirala svojno porcijo...še malo...user posted image , še en teden pa imava NS...upam da bo takrat že bolje..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 12:23:54   
Erin
sayuri - poglej si te strani

TUKAJ

in

TUKAJ

in pa glej tiste zraven katerih je ta znak  user posted image

To so iz nemčije...ponavadi so potni stroški do 30€ ampak so vseeno ful pocen...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 12:34:43   
Erin
Aja pa upam da znata nemško..malo si prevedita, kaj vse vklučujejo vozki,  pa če ni dostave v slovenijo se lahko vseeno zmeniš s proizvajalcem, samo mail moraš poslat..

ta sta meni zelo simpatična: TUKAJ
                                                          TUKAJ

in imata za razliko od ostalih vrtljiva sprednja kolesa in vklučujeta košari...user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 14.1.2008 12:37:22 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 13:00:57   
sayuri
Erin, ful ti hvala. user posted image  Bom malo pogledala. nemško malce znam. Bom vidla, kolk bom razumela user posted image . V glavi sem si zamislila vzporeden voziček - zaporeden odpade.
Jaz sem tegale gledala:
http://www.zwillingsburg.de/geschwister-easy-walker.php 
PA je 600€, brez košar user posted image . Košari sta še 140€ user posted image

AL pa tale - jih imajo tud pri nas
http://soncek.si/si/tfk-twinner-twist-carbo-red-i9608.shtml 
SAm je spet 550€ brez košar.

Tole bo treba orng preštudirat. PA voziček moram jaz videt, otipat, probat peljat.... user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 13:04:55   
gajka
sayuri - moji starši so nekaj let nazaj postavili hiško in sedaj si z  user posted image  urejava mansardo, ki je bila do sedaj v bolj surovem stanju. Ampak to pomeni vse od gradbenih del (izolacija, stropi, prestavljanje inštalacij, celo gradbeni posegi v stilu podiranja kake stene in prestavljanje odprtin za vrata...) pa do opremljanja. In ker smo Slovenci znani po tem, da hočemo veliko narediti sami, no, pa še proračunu je to bolj všeč, je pač treba delat. In ker k sreči nimam nobenih posebnih user posted image nevšečnosti, tudi sama veliko delam. Komaj čakam, da pridejo na vrsto faze, ko bodo večino dela opravili drugi, midva pa bova bolj samo še nadzor.  Pa čez nekaj dni bom lahko še sama bdela nad obrtniki, ker bo moj lubi službeno odsoten dober teden, si bom lahko malo duška dala, če ne bojo ubogali. Saj nič ne rečem, saj bo prav lepo gnezdece, ampak pogled na bančni račun bo nekaj časa še bolj user posted image , pa počasi mi tudi energije zmanjkuje za vse to. Sem že zdaj napovedala, da se prvi vikend, ko bova preseljena, sploh iz pižame ne spravim! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 13:11:33   
Erin
Lepi so, samo draaaaaaaaaaagiuser posted image ..Jaz bom kupovala do 300€ in če bo le možno skupaj s košaro...ravno zadnjič sem v avstriji v toys r us videla enega ki mi je ustrezal v vsem tem...upam le da bodo junija še imeli take na izbiro.user posted image .
Jaz imam pa "samo" še 200 dni do PDP danesuser posted image user posted image user posted image UUUUUUUUUu, šibam na stotko!user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 13:26:04   
Erin
uuu gajka kako sta pridnauser posted image user posted image user posted image samo ne pretiravat in si privošči tudi veliko počitka..

mi bomo pa živeli v stanovanju ki mi ga je mami odstopila ko so se selili v hišo. samo še urediti ga je treba(kuhinja, spalnica,dnevna,otroška soba)user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 13:29:23   
bambi14
sayuri- jaz te čisto razumem glede gradnje,....midva sva si jo porihtala pred 1,5 letom ( za 60kvadratov cca. starih 5 miljonov tolarčkov z vsem) in sedaj načrtujeva gradnjo prizidka ker nisva mogla vključit v mansardo še otroške sobe. Tud mi štartamo februarja z gradnjo in ženske bomo nadzorne....hahhahahuser posted image .

Vsem en lep pozdravček in veliko zdravja.user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 13:43:56   
lana777
Berem, da si pridno spletate gnezdeca. Lepo in
veliko veselja s tem, želimuser posted image

Erin - čestitke za okroglih 200user posted image .

Koliko natančno jih čaka še mene, pa izvem jutri navsezgodaj.
Držite pesti, ker me je strah ...

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 13:48:07   
Erin
lana - bomo držale pesti, brez skrbi,...vse bo ureduuser posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 13:57:41   
anaya
Erin čestitke ob bodoči 200 dnevniciuser posted image user posted image  Čim prej na nulo.

Gajka: tebi pa vse pohvale ob urejanju mansarde. To vse še naju namreč čaka, je tudi v surovem stanju in nikakor se ne morema lotit dela. Pa hudirja ko bo avgust tako zelo hitro tu. tako da en dan zdaj se bo treba vsest pa se odločit, ker drugače naju bo čas povozil.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 14:05:18   
Neža7
sayuri..... Kako si boga user posted image  jaz sem tudi imela za kakih dva tedna, da sem lahko srečna.
Ali si poskusila čaj iz ingver?
 


_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 14:09:43   
gajka
Erin - počitek je zame nekaj, česar ne poznam od novembra lani. Saj enkrat bo že čas za to, ker tudi tole spletanje gnezdeca ne more trajati v nedogled. Itak pa pravim, dokler me nič ne špika in nimam izcedkov, ne vidim razloga, da ne bi bila aktivna. Pa že itak ves čas non stop nekaj delam, pa še v službi imam terensko delo. To bo pač moralo bit eno zelo odporno user posted image ! Pa me veseli, da si že lahko vsaj po našem forumu veselo aktivna in si izcedek uspešno pregnala.

bambi14 - midva imava to srečo, da je kvadrature ogromno, čeprav je mansarda (cca 120 m2) in tudi razporeditev je že v osnovi zelo uporabna. Otroška soba je tudi že planirana, sicer še za začetek z večinoma starimi omarami, ampak jih bom pridno prebarvala v luštne barve. Ostala oprema pa mora biti žal nova, ker stare sploh nimava od kje vzet. Bo pač malo bolj sočen znesek celotne investicije, ampak zaenkrat gre kot po maslu...

sayuri - pusti že tisto školjko malo pri miru, ker rabi tudi ona malo zasebnosti in samote! user posted image

lana777 - seveda držimo pesti, da bo vse OK. user posted image  Kako pa drugače naj še sploh bo?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 15:04:57   
tejkaz
Pozdravljene
Se javlja še ena user posted image . Sam takšna sem zaradi kašljanja, smrkanja, kihanja. Vse bolezni "podedujem" od tamale. Dejte mi malo svetovat, kako naj si zvišam odpornost. Drugače je pa Eva že boljša. Je danes celo noč spala. Samo za antibiotok sva jo zbudila, ampak je takoj zaspala nazaj. Vročine nima več, kašlja še pa iz nosa ji kar v potokih teče :)
Sem viidela, da že tečejo debate o vozičkih. Midva sva Evinga prodala ker je bil prevelik, sedaj pa kupujeva novega. Mislim, tam nekje julija ga bova zares kupovala. Mora biti pa res majhen in dober. Midva imava cliota in imela bova dva otroka. Zato rabi biti majhen.

Gajka, super za mansardo. Midva sva tudi v mansardi. Urejala sva jo pa med prvo nosečnostjo.

Sayuri bogiva, upam da ti slabosti čimprej minejo. In vsam ostalim tudi.

Erin čestitk za 200 tko. Pa za preglednico, naslednji pregled imam 30.1.

Lana777, itak da bo vse dobro.

Tina, dobrodošla

Upam da nisem katere izpustila.

Lep dan












_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 15:36:45   
Krysia
Sayuri, upam, da se bodo tvoje slabosti kmalu nehale. Si sploh ne znam čist predstavljat, kako ti je, ampak mora biti grozno. Pri meni že brez  ni preveč prijetno.
Erin, tvoji seznamčki so res uporabni - hvala. Pa čestitke za 200 user posted image

Lana777, držimo pesti, pa itak bo vse v redu, ker mora bit!

Anonimna   upam, da je z zobom že vse ok in da je izcedek izginil ...

Vidim, da ste pridne in urejate svoja gnezdeca. Midva imava načeloma zadeve urejene (vsaj na grobo), ampak ker imava bolj malo prostora, bo treba zadevo malo reorganizirat. Kabinet z računalnikom bo postal otroška soba, za računalnik še ne vem, kam ga bomo dali, ampak tukaj definitivno ne bo ostal ...

Kar se pa tiče mojega hedilnika, je pa takole: sladko mi sploh ne paše (kar je zame zelo čudno), jedla bi samo sadje, zelenjavo in jogurte, meso pa tudi zelo težko spravim vase, pa vem, da bi ga morala jest ...

Hm ... vozički ... to naju še čaka - nisva še nič preveč gledala - bova začela potem, ko poveva ostalim user posted image
Največji strošek bo pa avto zamenjat - trenutno imava dva bolj majhna avta, pa bomo enega nadomestili z večjim, samo ...  kolikor bo stanje na računu dopuščalo. Bomo že nekaj zgruntali ...

lepo se imejte in pazite na pikice.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 19:35:49   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

11.1. - m_m
11.1. - majah

14.1. - anonimnauser posted image
15.1. - anonimna user posted image
15.1. - Lana777
15.1. - srecka30
17.1. - majah
17.1. - košuta
17.1. - Krysia
18.1. - K_a_t_j_a
18.1. - aradej
18.1. - Muklla
18.1. - Maja T.
18.1. - iva77

18.1. - m@j@
19.1. - bambi14
22.1. - Neža7
23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - cicmic
24.1. - Gajka
24.1. - pingo80

25.1. - anonimna A.
28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - sandra123
28.1. - ANA_P
28.1. - maya maya
29.1. - bibika24
30.1. - tejkaz
04.2. - mishel
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - anonimna user posted image
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
18.2. - PABLO
05.3. - nell

NUHALNA SVETLINA:

17.1. - Muklla
17.1. - iva77
18.1. - anonimna user posted image
21.1. - PABLO
22.1. - Erin

22.1. - sayuri
22.1. - Nevaeva
22.1. - bella02
22.1. - m@j@
24.1. - gajka
25.1. - supermiska
28.1. - mkj
28.1. - Maja.T.
28.1. - mishel
31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - Arašida
05.2. - astrea
05.2. - lana777
05.2. - naty13
05.2. - Vilika
05.2. - buhtlčk
06.2. - Krysia
06.2. - tejkaz
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
12.2. - buruolan
12.2. - aradej


 
user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image


(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
   RE: Avgustovke 2oo8
14.1.2008 19:36:23   
Erin

user posted image user posted image user posted image

                   ~  trenutno nas je 57 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )  starost, kraj roj. user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image ) 

31.07.
~ PABLO (2.user posted image , user posted image ) 33.let  Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let   Jesenice

03.08.

~ mkj
(1.user posted image , user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let


05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let  Postojna

~ katjakoc

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ mishel (1.user posted imageuser posted image ) 23.let Celje

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image .user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje


08.08.
~ simona2 (2.user posted image )

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image ) 31.let  Jesenice
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ Maja T.(1.user posted imageuser posted image ) 33.let  Maribor

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted imageuser posted image ) 27.let  Celje

20.08.
~ nell (
1.user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let 
~ bibika24 


22.08.
~ sandra123
(2.user posted image , user posted image user posted image ) 30.let Celje

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29. let
24.08.
~ Krysia (1.user posted image ) 31.let   Ljubljana
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ) 30.let  Celje
~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let

xx.08.

~ m_m
(2.user posted image ) 26.let
~ iva77
(3.user posted image ) 30.let  Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let


Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
urskajuser posted image
mišuser posted image
*nina*user posted image
vebo user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP,  kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) in pa seveda  koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image  

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  


ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK
SLOVENSKO

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK
SLOVENSKO


TRETJE TRIMESEČJE:
LINK
SLOVENSKO
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
PREGLEDI
  • Še nekaj strani:user posted image
SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST
PREHRANA V NOSEČNOSTI
NOSEČNIŠKI KALKULATORČEK
VSE O NOSEČNOSTI
PRVO TRIMESEČJE-VELIKOST
NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
MAMA.SI
MED.OVER.NET
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK



(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?