|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
11.1.2008 12:51:56   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Če stranki hvališ kupljeno ob montiranju si zmagal...vedno, preverjeno. Se ti male napakice kar same od sebe skrijejo.


Jaz sem pa same take mojstre imela, ki so šimfali vse tisto kar je nekdo pred njimi naredil tako da so lahko opravičili možne bodoče lastne šlamparije. Sem se z vsakim sproti morala kregat in mu zagotovit, da bo posledice lastnih napak nosil neodvisno od predhodnikov.

A zakaj nisem kupila domače? Prvič zato, ker pri nas (pred 8 leti) nisem našla take kuhinje v taki kvaliteti v taki ceni kot v tujini, drugič pa, ker smo jo pripeljali čez mejo na propustnice in dobili nazaj še davek.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
11.1.2008 12:54:11   
snake
tudi jaz sanjam nekaj takega TAMARAJ... SAMO NI DOVOLJ EVRIČEV!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
11.1.2008 13:11:10   
kalbo
Jaz sem pa same take mojstre imela, ki so šimfali vse tisto kar je nekdo pred njimi naredil tako da so lahko opravičili možne bodoče lastne šlamparije.


To pa itak, sam se človek ne sme dat.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
11.1.2008 13:42:56   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: snake

tudi jaz sanjam nekaj takega TAMARAJ... SAMO NI DOVOLJ EVRIČEV!!!user posted image


Ja, tudi meni še nekaj let ne kaže obetavno z evrčkiuser posted image

''OMG''........ hvala bogu, da so okusi različni, ane? Sicer bi imeli vsi enake kuhinjeuser posted image


Drugače pa je moj atek mojster. Pred 30 leti sta kupila kuhinjo od Bresta. Potem pa sta nekje 10 let nazaj kupila samo fronte opuščenih brestovih programov in je atek to tako dobro zmontiral, da so vsi hvalili, kako lepo kuhinjo sta kupila. Pa nove ploščice in zmaga. Sama konstrukcija brez front je bila super, kot nova. In je res naredil čudež.
Kakšnega Rutarja pa se tudi jaz otepam. Znanka je kupila leto dni nazaj neko rutarjevo, sicer zelo luštno kuhinjo in zelo poceni. Po enem letu izgleda stara vsaj 10 let. Odstopa masa, vse se maje, visi nekaj dol, nekaj gor... In bolj kot šraufata, slabše jeuser posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
11.1.2008 13:48:17   
Anonimen
Jaz sem pa same take mojstre imela, ki so šimfali vse tisto kar je nekdo pred njimi naredil tako da so lahko opravičili možne bodoče lastne šlamparije. Sem se z vsakim sproti morala kregat in mu zagotovit, da bo posledice lastnih napak nosil neodvisno od predhodnikov.
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang


Jah, to je res stara fora...samo se vedno ne uskladijo tile mojstri... user posted image user posted image user posted image  Pri nas smo imeli za večino del enega mojstra, lahko bi mu rekli tudi " a la nadzorni", ki je veliko prevzel sam, za nekaj del pa nam on priskrbel mojstre...In enkrat meni po telefonu jamra, da je ena zadeva, ki jo delata  tolk zafrknjena, da je za pop...... No sem imela ravno čas in sem šla mal pogledat na hišo, če je res tako hudo, pa nesla sem jima pijačo, da se ne bosta presušila...pa najdem njegovega pomagača, ki je bil že čisto pri kraju in ga tako mimogrede vprašam, če je to delo zafrknjeno in on meni: "Ah kje, je šlo kot po maslu..."

Glede kuhinj pa...jaz imam italijansko Veneta coucine, ki je bila cca. 2,5 let nazaj za 7 m pulta, 3 m visečih in vgradnega elementa 1,2 x 2 m okoli 1.100,00 SIT.  Je pa visoki sijaj in večinoma so predali...Kvaliteta je zelo OK, vem pa da bi danes skoraj taisto kuhinjo, če bi mo jo naredil mizar za skoraj polovico nižja cena... Takrat se nam je res mudilo, naši proizvajalci visokega sijaja še niso imeli (vsaj množično ne, če pa - pa v zelo omejenih barvnih odtenkih)... Danes bi se odločila za kuhinjo pri mizarju...


(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
11.1.2008 14:02:05   
bumerang
Moja je tudi Veneta cucine. Pa tudi tam nekje 8m jo je ampak oboje z visečimi elementi, dva cela elementa in vse dolgi predali. Pri nas so mi jo preračunali na okoli milijon dvesto, tristo SIT takrat. Ostala zgodba je zapisana zgoraj.
Zdaj je še vedno kot nova ampak jaz sem se je že naveličala zato pod nobenim pogojem ne bi kupovala drage kuhinje. Kvalitetno ja, drago pa ne. Ampak to skupaj ni vedno povezano. Na žalost!

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
11.1.2008 14:02:40   
Anneda
TamaraJ
točno tako kuhinjo, kot je na tvoji slikci si jaz že dolgo želim. Veš mogoče katero podjetje jih izdeluje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
11.1.2008 14:12:59   
TamaraJ
Večinoma so italijanski proizvajalci. Doma imam kataloge in bom malo prebrskala. Pri nas sem lepo masivno gledala v Poblesu, vendar je draaaagaaaauser posted image . Zelo mi je(od nekdaj) všeč kuhinja Tamara (ja, kot nalašč) od Svee. Samo ne vem, če jih še delajo. Kuhinja Tamara je kombinirana še z vitražem (kar je meni sploh všeč).
Drugače pa je fino mal po internetu prebrskat. Pa kakšen dober mizarski mojster bi ti lahko po želji naredil. Je pa drago seveda, vse kar je masiven les. Zato moram še mal šparatuser posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Anneda)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
11.1.2008 15:00:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Jest bi pa samo nekaj vprašal. Kaj je pa recimo narobe s kuhinjami Gorenje, Svea torej domačo Slovensko robo. Kolikor sem jih jest videl in tudi sestavljal so zelo v redu. Tud midva imava kuhinjo Gorenje in sva z njo zelo zadovoljna. Toliko mamo Slovenci za povedat, kok gre gospodarstvo k hudiču, ampak da bi pa domače firme podpiral, ne, to pa ne.


Jaz sem imela Sveino hrastovo masivo, načeloma sem bila z njo zadovoljna, vendar so mi v 4. letih razpadla tri vodila od 5. predalov, ki so bila v kuhinji. Ampak baje imajo sedaj bloomova vodila, tako da...
Razlika v cenah kuhinje nastaja v kvaliteti: npr. ali so fronte cele lesene, le del lesen, kakšna je folija, ali je folija nalepljena čez celo fronto in od tu direktno čez rob ali pa ima rob svojo zaščito - ABS robovi, kakšna je izbira omaric, barv, možnost postavitev, kakšni in koliko dodatkov je možnih, koliko so v firmi fleksibilni glede dodatnih želja kupcev....
Npr. Gorenje kuhnje so srednji cenovni razred, jim prav nič ne manjka, ampak ali bi stranki bili pripravljeni narediti zaokroženo kuhinjo? Ne v obliki črke L, temveč v obliki črke U? Kolikor vem, tega ne delajo. Delajo pa to pri nekaterih tujih firmah in seveda so posledično zato kuhinje dražje. Ali pa npr. ali naredijo kakšno omarico čisto po meri, če ni take omarice v klasičnem asortimanu?
Dan Kuechen ima npr. predale, ki imajo nosilnost celo 80 kg (če si pač kdo zaželi notri zlagat svinec user posted image user posted image user posted image ), pri večini je nosilnost 30 kg. In zato toliko večja cena.

Nekako tako kot pri avtih. Lahko si omisliš Twingota, če imaš bolj plitvo denarnico ali/in skomne želje, lahko pa vrhunskega BMW-ja, vse v lesu in usnju. Ali to res rabiš, to je druga stvar. Meni je npr. čisto vseeno, kakšen avto vozim, mi je pa zelo pomembno, kakšna je kuhinja, ker v njej preživim več ur dnevno (in ja, zelo lepo diši na koncu user posted image ). Zato hočem imeti zelo kvalitetna vodila, ker je velike predale težko izvleči, če se zatikajo, pa da se lepo čistijo in da je kar se da priročna. Ko sem sestavljala postavitev Sveine kuhinje sem žal morala nekaj stvari narediti drugače, kot sem si zaželela, ker določenih omaric niso imeli.

Ewe niso BMV med kuhinjami, jih je precej bolj kvalitetnih, so pa solidne, nekako v rangu DK, torej za odtenek boljše od večine naših proizvajalcev.

Torej cena kar odraža kvaliteto. Bi pa opozorila na naslednje: večinoma so prodajalci kuhinj (in drugega pohištva) plačani po proviziji - torej dražje kot prodajo, več zaslužijo. Zato je fajn, če greste k več različnim ponudnikom iste ali podobnih kuhinj, da vam izrišejo različne ponudbe, tako lahko precej prišparate. Aja, pa v primeru, da kupujete v Rutarju - zahtevajte ob podpisu pogodbe seznam vseh sestavnih delov kuhinje. Običajno dajo za podpisat samo slikico, tako da se stranki le približno sanja, kaj je pravzaprav naročila in je ob morebitni reklamaciji zato omejena.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
11.1.2008 22:38:54   
Saskia02
imam kuhijo beljena bukev Cinema od Lipe in sem zelo zadovoljna z izdelavo in vodili.

ena boljših okovij in vodil so od firme Blum. predala se samo dotakneš in se zapre lepo in brez ropota. ravno tako imajo zaporo zgornje omarice. vse je neslišno. pri predalih večjih dimenzij je tudi zelo važno, da imajo pravo nosilnost, ker če naložiš preveč piskrov zna bit pretežko in se ne zapira več tako dobro kot prazen predal.

so pa globoki in široki predali zakon.  

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
11.1.2008 22:56:06   
Gina
V kupljeni hiši sem dobila poleg marlesovo (gorenje) kuhinjo najdražjega ranga. Danes je stara 5 let in cveti. Fronte se odlepijo proč in padajo dol, vodila so kar ok, notranji deli omar so pa cvetoči in obribsani -ob tem da ljudje, ki so živeli tu pred nami sploh niso imeli otrok, pult se ne da spucat, ker je ves čas masten, kolikor ga že pucaš ne pomaga, na frontah se pozna vsak prstni odtis zelo močno, tako da bi lahko vsak dan sproti čisto vsako fronto spucala .

- nova gorenjeva velika skrinja se mi ves čas kvari, stran sem vrgla komplet ves pridelek iz 200m2 vrta! kar ni šlo prvo rundo, je šlo drugo, potem je še tretjič crknila, na gorenju pravijo, da se zmišljujem, da sem jo sama odklopila (user posted image user posted image user posted image pred enim mesecem je crknila četrtič, jih sploh klicala nisem več, pr.....user posted image
- gorenjev hladilnik mi je 3 mesece po nakupu crknil, vendar so mi ga popravili,s tem da niso priznali tovarniške napake, sem se morala na smrt skregat z njimi
- gorenjev sušilec mi je po 4. letih začel crkavat in sem imela toliko stroškov s popravilom, da sem na koncu drugega novega kupila
- edino gorenjev pralni stroj je delal kot se šika - dokler mu ni po 4. letih jermen šel (a ni to malo zgodaj?)...

skratka, kalbo, mene gorenje več ne vidi v nobeni obliki. pa sem razmišljala kot ti, podpirajmo slo. proizvodnjo, samo jaz sem šla pri njih prevečkrat na led, pa še servis imajo zanič, pa še ko ti poleti hladilnik crkne jih ni 14 dni blizu.... ne, ne, ne, bljak gorenje.

(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
12.1.2008 12:35:04   
kalbo
Govorimo o pohištvu, ne aparatih. Marles je pa nižji cenovni rang kuhinje, torej malo denarja malo muzike. Gorenjeve ploščice so recimo vrhunske in poceni, pa folk nori za krš Italiansko robo, Armalove pipe so vrhunske, folk kupuje Italianski krš, o tem govorim, Gina, ne o aparatih.
Kar se pa Gorenje servisa in aparatov tiče je pa druga pesem in se s tabo strinjam, glede servisa, ker je res v podnu, sam če na pravo struno zabrenkaš čisto drugače piskajo. Nam zaenkrat Gorenjeva roba dela OK. V skrbeh sem pa le za sušilec in hladilnik. za pečico in pomivalec sem siguren da bo OK, ker sta  v bistvu Boscheva.

Če greš po kak kos, zahteva od tebe serijsko številko, pa se zelo dobro ve, da sta samo dva tipa grelcev za bojler recimo, Gorenje servis je tud mene koštal že dosti sivih las, sam mi verjemi, da sem tud jest njihuser posted image .


< Sporočilo je popravil kalbo -- 12.1.2008 12:38:45 >

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
12.1.2008 12:45:28   
Strawberrie Cherrie
no, mi2 sva imela nagledano eno sveo in eno dan kuchen, precej podobni kuhinji, barva enaka, enaka razporeditev elementov, pa bi naju v trgovini prišla Dan kuchen ceneje. pa tudi izdelava dan kuchen, koliko sva gledala na razstavnih eksponatih je precej boljša.

mi2 sva ubrala pot lesar. imela sva nekaj načrtov, tudi od ikeje, sama sva si izrisla vse elemente, določila višino, razpored, vse. kupila sva naravni les, fronte kuhinje sva naročila. kakorkoli že, celotna kuhinja je narejena do milimetra natančo, vse štima, vse je tako kot treba in verjamem, da bo tudi življenjska doba daljša. evo, danes mi staro kuhinjo odpeljejo in se lahko nova montira. sem pa 100%, da bo kuhinja res tipi topi, ker jo dela tast in je glede izvedbe res picajzlast.

aparate imava pa vse electrolux, razen mikrovalovne, ki je sharpova. kuhinja z aparti, vse z naravnim lesom (breza), naju je prišla okoli 6000€, z vodili, ročaji itd, od tega so aparati okoli 2500€.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
12.1.2008 13:49:58   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: Pauline

Naslednja bo pa iz tukaj. Fenomenalne kuhne.


Karin24 hudooooo dobr zgleda. Kakšen cenovni razred pa je ?


Niso ravno med cenejšimi, prej med dražjimi. Sicer pa je vse odvisno od materiala, ki ga izbereš. Drugače pa je izdelava njihovih kuhinj res super... midva sva jo imela v stanovanju in verjetno jo bova imela tudi v hiši, odvisno od roka dobave, ki se zna pri njih kar precej zavleči.

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
13.1.2008 8:55:35   
Andra
Jaz bi dodala samo še to. Izbrala sva si kuhinjo, ki sem jo gledala nekaj let. Je masiva, saj mi trenutni trendi niso všeč, bog pomagaj. Točno takšna kuhinja je pred parimi leti stala 1,7 MIO, danes pride 3 MIO. Jaz ne mislim menjat kuhinje vsakih par let, ker mi začne vse cveteti in vsak element visi po svoje. Je pa res, da so mi zraven podarili kuhinjski pult "kerok", ki je drugače tm okrog 300 EUR. Dobila sem tudi bon za 1000 EUR za gospodinjske aparate, ki sem jih potem tudi vzela pri njih. Vse mi pripeljejo in zmontirajo, brez doplačila.

Jaz nisem kupila kuhinje zato, da bom brisla prah iz nje, ampak pri nas se veliko kuha. Imamo dosti obiskov in vsi odidejo zadovoljni domov, ker nikoli ne sedijo pri prazni mizi. Da pa miza ni prazna, pa uporabljam kuhinjo...

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
13.1.2008 20:33:27   
Annny
Biba, če se pa odločaš med Gorenjem in Ewe, potem se pa res nimaš kaj odločatuser posted image
Zadnjič, ko sem gledala Gorenjeve kuhinje, niti ena izmed njih ni imela blažilcev na predalih..vsakič, ko zapreš predal, se prav grdo zaloputne, pri Ewe česa takega ne bi videla..pa tudi dizajn...

Pa en fajn nakup ti želim

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
14.1.2008 13:06:52   
biba77
Ja, smo vzeli EWE Divo.

Zdaj je kuhinja kompletna (no, ni se zmontirana, ker se ni ploscic po tleh), razen pipe, hladilnika in mikrovalovke. Za te stvari se nam ne mudi...

Hvala vsem za mnenja.

b77


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
14.1.2008 13:28:13   
frutka_
Gina, samo kot info in zanimivost. Mi2 sva tudi totalna zagovornika SLO proizvodov. Tako imava vse Gorenje. Lani, ko smo prišli iz morja (3tedne dopusta) nama je crknil pralni stroj. Star 2,5leti. Motor je šel. Ne bom ti govorila kako sem bila jezna. Kopalnica polna perila. Jaz pa brez stroja. Za nameček nama je ravno garancija potekla. Šlo je za 14 dni navzkriž z datumom nakupa. Seveda sva plačala servis novega motorja.Prišlo naju je nekaj več kot 100eur. Mož pa se ni dal kar tako in je pisal na Gorenje ogorčeno pismo. Kmalu so nama odgovorili in nama podaljšali garancijo na 5let! Denarja sicer nisva dobila nazaj. Imava pa vsaj garancijo za dalj časa.
Ostali aparati so tipi top.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
15.1.2008 1:43:16   
ellie
Midva sva se po vseh predračunih odločila za mizarja...kuhinja res po meri (da ni bilo treba nekih lukenj zakrivat z okrasnimi letvicami itd. ampak je prostor res izkoriščen v nulo) je pa v obliki črke U in naju je prišla takratnih 700k sit. So pa vsa vodila najdražja, s panti tudi ni šparal,...Bi naju takrat prišla "navadna svea" kar nekaj več, pa še kvaliteta je neprimerljiva. Po 2 letih je kuhinja kot nova. Imam slikice v albumu...

Lp

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
15.1.2008 1:44:54   
Drnula
Midva sva tudi pri izbiri kuhinje. Nama so všeč kuhinje MOBALPA - http://www.mobalpa.si/kitchen/traditional/magellancb/index.html

Za najino postavitev so naredili predračun za 6900, privatnik pa za 5000.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
15.1.2008 4:44:00   
daisy
Preden se odločiš poglej še Lipa Ajdovščina kuhinje. 
Midva mava Futuro, za 4m sva pred 3 leti dala 700.000 sit. Je zelo kvalitetna (panti, blažilci,...)

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
15.1.2008 4:44:44   
daisy
še link

http://www.lipa.si/

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
16.1.2008 14:35:23   
Muca83
Jaz imam kuhinjo Marles, ki jih trži Gorenje in mi je super. Vzela sem nekje srednji razred kvalitete, dala pa sem pred cca 1,5 letom 550 tisoč sit za kotno kuhinjo dimenzije 240x235 cm. Imam ta velike predale v katere sem dala vgradit tudi blažilce za zapiranje in se super obnese. Pa vse omare so imele tudi serijsko vgrajene blažilce. Imam tudi od gorenja vse ostalo v kuhinji - pomivalca, hladilnik, napo, ploščo in pečico in zaenkrat vse dela super.

Jaz sem zelo za podpiranje slovenskega gospodarstva - to upoštevam tudi pri prehranskih izdelkih in res večinoma kupujem slovensko.

_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
16.1.2008 14:37:34   
Muca83
Jaz imam kuhinjo Marles, ki jih trži Gorenje in mi je super. Vzela sem nekje srednji razred kvalitete, dala pa sem pred cca 1,5 letom 550 tisoč sit za kotno kuhinjo dimenzije 240x235 cm. Imam ta velike predale v katere sem dala vgradit tudi blažilce za zapiranje in se super obnese. Pa vse omare so imele tudi serijsko vgrajene blažilce. Imam tudi od gorenja vse ostalo v kuhinji - pomivalca, hladilnik, napo, ploščo in pečico in zaenkrat vse dela super.

Jaz sem zelo za podpiranje slovenskega gospodarstva - to upoštevam tudi pri prehranskih izdelkih in res večinoma kupujem slovensko.


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Kuhinje - kvaliteta vs. cena
16.1.2008 15:00:07   
sazi
v stanovanju imamo trenutno vse Gorenje (razen pomivalnega stroja) in smo zelo zadovoljni - kuhinja je še vedno kot nova, pa je stara 5 let, hladilnik, plošča in pečica - vse dela brezhibno
bležilcev za predla res nima (ker je stara 5 let), nove jih pa imajo
Marles kuhinje pa res trži Gorenje, ampak to ni isti rang kvalitete - Gorenjeve so kvalitetnejše (no, najbrž ne vse, saj tudi oni delajo v različnih kvalitetah)

v novi hiši pa bomo imeli DK - sicer bi bila za Gorenje, ampak mi je všeč samo ta dizajn, ki ga imamo sedaj - če gremo pa v novo hišo, si želim pa tudi novo kuhinjo

EWE kuhinje so kvalitetne, niso pa "BMW"
moja Gorenje je čisto primerljiva s sestrino EWE

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?