jana84
|
Vianne...Tudi mene je pred tedni tako špikalo, obdobno, kot bi me kdo z nožem zabodel...Pa so mi razložili, da je to čisto običajno, ker se maternica širi. Tako da jaz sem to vzela za nekaj normalnega in potrebnega za razvoj , in vsakič ko me špikne (sedaj ko sem noseča 8t+1d se to dogaja poredkeje, pa takrat zelo močno) se spomnim, da se pripravlja prostor za našega tako pričakovanega in potem lepo mine... Drugače pa me je v noči iz sobote na nedeljo obiskala prva "nosečniška slabost"...Ponoči me je nekaj tako začelo boleti v hrbtu, nad ledvicami da me je zbudilo in nisem mogla spati. Zato sem vstala in šla na stranišče, tam pa mi je kar naenkrat obrnilo želodec. Sicer ne konkretno ampak tako bolj kot bi se igralo...NO, potem sva z možem še malo posedela v kopalnici na tleh, da me je slabost minila. V tem času je tudi bolečina začela popuščati in sem v roku pol ure mogoče malo več nazaj zaspala, kot da ni bilo nič. Sicer sem bila nato celo nedeljo kot cunja, nič se mi ni dalo, stalno bi spala...Jedla sem tudi bolj kot piščanček...Pa je šlo mimo (zaenkrat), hvala bogu. Drugače pa sem zelo vesela, ker sem danes po ne vem koliko časa odprla računalnik in na RR mi je koledarček sporočil, da sem v 9.tednu nosečnosti!!! ...Zgleda da lepo napreduje in imam občutek da tokrat pa bo vse v redu. Včeraj pa sva veselo novico sporočila tudi moji tašči, ki je bila zelooo vesela sploh po SS...Tako da sedaj je uradno...Držimo pesti da se srečno konča... Sem se pa razpisala... Aja, pa še to...V petek zjutraj ko sem šla v kopalnico se mi je iznenanda vlila kri iz nosu. Sicer se mi to pogosto dogaja, vendar če si veliko brišem nos, ali če se močno udarim v nos ali kaj podobnega. Kar samo od sebe pa še nikoli. Tako da...Sem prebrala v nosečniškem koledarčku da je to običajno za nosečnice, ker se po telesu pretaka več krvi in lahko tenke kapilarice hitro popokajo...Samo da človek dobi neko razumno razlago, pa je vse v redu. Zdaj pa res dovolj. Lep pozdravček vsem in čimprej sporočite kako je bilo na pregledih...Jaz ga imam jutri popoldan, pa vam v čimkrajšem možnem času sporočim novičke. LP
|