jana84
|
živjo, živjo! Se javljam komaj danes. Včeraj sem imela pregled. Seveda mi je naredila UZ, na katerem sem videla našega , kako veselo "plava". Videle so se mu že rokice in nogice (se mi zdi), pa še vedno veselo utripa. Velik je pa že skor kot oreh (28mm). Po velikosti je rekla G, da bi bila noseča 8t+6d (včeraj), torej sem danes že zakoračila v 10.teden in sem noseča že polnih 9 tednov. Glede PDP smo se pogovarjale in mi je rekla, da zaradi SS in dejstva da od takrat nisem imela M, ne more še točno določiti. Če vzamemo SS kot M, potem bi bil PDP 6.10., vendar po velikosti pa kaže bolj na 13.-15.10. No danes sem popravila profil tukaj na RR v nosečniškem koledarju in gelde na to da sem danes zakoračila v 10.teden, bi bil PDP 14.10.2008. NO za naslednji (4.)pregled smo se zmenili za 1.4.2008 (pa čisto resno, brez heca). Do takrat pa še vedno pijem Dabroston, Tifol pa še en mesec. Bom imela preglede bolj pogosto, ker sva se z dragim odločila, da ne gremo na NS. ko ste ravno govorile od . MIdva imava "prepoved", oziroma moja G odsvetuje zaradi predhodnega SS, vsaj še do naslednjega pregleda, ko bo bolj točno videla lego posteljice. MIdva pa sva kar mal razočarana...Sej veste želja je močna, pa mormo mislit še na koga drugega, ne samo na naju. Bomo pa pol tok več . Tako. Pa kar piše glede tiste velike količine krvi v telesu in krvavitev z nosu, je kar res. Meni se je v roku enega tedna že drugič vlila kri iz nosu. Še dobro, da se hitro ustavi. No tako. Torej prosila bi janjo, ki popravlja seznam, če lahko popravi moje podatke: - PDP 14.10.2008 - 4. pregled 1.4.2008 LP in srečno vsem tistim ki imajo danes pregled, tiste ki ste bile pa včeraj in lepo opravile pregled pa
|