Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ma ta trailer sem nardila v dobri uri, se mi ni več dalo po celem muviju. Cel film je pa res zakon, škoda k ga nimam nikjer objavljenega. Dolg je urco pa pol in kaže celo pot z začetkom v Cape townu, poroko in potjo vedno bolj proti severu, proti Namibiji. Drugače pa ne, to ni glih moja služba, se mi pa po žilah pretaka taka kri.
se greš nekam poročit za sebe, potem pa še za domače narediš doma en piknik... pa je to to. si mislim kako si uživala... pardon, sta uživala
NEPOROČENE KLOMIFENKE:
.
pride po dolgem času domov. potem se pa za naju zares začne dooopuuust.
- imamo srečanje prijateljic iz še otroških časov. Naj samo povem, da moje M še vedno ni - danes štejem 30. dan. Znakov nobenih. Ne vem pa, kaj to pomeni - ker si nočem delat lažnih upov raje argumentiram to s ponovno zmešanim ciklusom...
. Vseeno pa hvala hvala za želje. Tud tebi bi blo verjetno najlepše darilo ravno +, kajne??? Želim ti, da bi ga tudi dobila!!!
....boš vidla, jaz bom svojo nalogo že opravla in tebi uštimala zeta...le pazi, da ne bom jaz ostala brez snahe!!!