Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Glih prej sem se peljala po Večni poti mimo Zooja in gledala dva čisto mičkana, kako so ju starši posadili na bika (tisti ogromni kip pred vhodom) in sta bila čisto navdušena in ponosna nase

a si vsaj za vikend frej?
Ja itak da sem frej. Danes sem v službi, zato ker me potem naslednji petek ne bo, ker bom v Rimu
Da ne boš pozabila na katero od nas!!
- sedaj pa ne duha ne sluha ne o izcedku ne o
, ker je to pac znak, da v meni divja progesteron
Nimam nobenih znakov, prsi pa so majhne, neobčutljive tako kot že dolgo ne, pa tak občutek, kot bi ble take ne vem spužvaste, kr neki ... štunfek tebe že prsi ful bolijo?
.
...
sem čisto pissed off, ko slišim kaj takega. Pišuka, saj so dohtarji in sestre tam zaradi nas in ne mi zaradi njih. Kar pa se velikosti folikla tiče - ravno tolikšnega sem imela jaz, ko sem šla na UZ (prvič in edinkrat!) in mi je dr. Drobnič rekel, da je lep in čisto dovolj velik (13. dan), tako da nič skrbet - vidva samo lepo
in uživajta vikend.