Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa da bi se srečno izteklo.

.. Dana, sedaj si me malce našla. Jaz vem samo teoretično, kaj to je, in pa iz pripovedovanj od punc tle gor, kako to zgleda. Hiperstimulacija, če se ne motim, pride zaradi prevelikega odmerka stimulacije (K) in če se ne motim pride do prevelikega števila foliklov (porasta). Vem, da je zelo boleča in da si zaradi tega lahko hospitalizirana, da poštimajo. Kaj več pa lahko pobrskaš nazaj tudi na tem forumu - vem, da se je s tem borila naša Maša.
črno na belem, je VEDNO upanje in možnost! Kakšen ciklus pa imaš ponavadi???
Madoniš, vas pridem pogledat po vikendu in kaj vidm, pismu 3 nove strani!
.....
, zanosilo!!!!! Skratka - pripravite se na KLOMIFENSKI BABY BOOM!!!
Pa še plačala sem za ta magisterij! Zdaj pa čakam na navdih hahaha.
Ampak kakih
. Tud jaz sem se vpisala jeseni in to na prvi študij, kjer sem ugotovila da ja zastonj oz. ga pač financira država... Pa sem mislila, da itak bo šlo. No, po parih predavanjih me je vse minilo. Prvi izpit sem še naredila, sedaj pa ni volje... Pa imam dovolj časa, tako, da bi res lahko naredila tale magisterij. Imam čas v službi, pa še domov pridem ob 14.00, tako da... Ampak ni volje.... Res ne. SEm
in
.