Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Kaj drugega pa ni bilo. 
že prej za kakšen vikend kam na morje, če ne se mi bo zmešalo. Upam, da bo mami vzela malega na morje, da bosta šla za kakšen teden, da bom imela izgovor, da greva še midva tja. Ker moj
za tečko. Veliko sreče s K!
Drugače pa midva kr naprej hodiva za vikende na morje. Imamo majhen vikend na Lošinju in je res carsko. Ponavadi greva že dopoldne s kolesom po otočku in si potem kar kje narediva svojo plažo. Zvečer sladoled, velik sladoleda.
Drugače pa spet delava plane za jesensko potovanje. Kam greva, še ne veva. Jaz navijam spet za Afriko
podaljša v nedogled.
. Glede stranskih učinkov K pri dveh tabletah na dan pa lahko povem, da jih nisem nič čutila.
Zadnjič sem se ugriznila v jezik in me zdej že 2 dni ful boli, prou težko požiram
Kakšna je nevarnost, če je ženska noseča in vseeno jemlje klomifen? A je kateri kaj znano? Sprašujem, ker imam tale ciklus malo "čuden". Že dva imam samo rjavkasto sluz oz. malenkost tudi krvavo, ampak ni pa prav tista "prava" M - samo obarvana sluz. In če sem slučajno
Tako da bova kar doma prenelarila vikend... Bo prav pasalo, ker sva cel teden na terenu pa oba sva izmučena... Pa še nadoknadit morva, k se cel teden nisva vidla..