ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Smo zdele crkaval od smeha k smo gledal Backa Jona....tale taprva risanka s pico me je čist u dobro voljo spravla Ribicau dej sliki okna k mene zdej fulmatra tist les pa aluminij u kombinaciji , sm Šimetu rekla če b mel mal "letne vitrine oz zimskega vrta ali rastlinjaka, je reku d me bo zasteklil s kaljeno šipo Tabali a veš kva smo še mi hotl nardit: da bi mel iz kopalnice speljan kanal, po katerem bi umazane cote letele direkt u pralnico, da ne rabš ekstra koša za umazano perilo, sam pol morta bit kopalnica pa pralnica eno pod drugo....sam tok, za idejo Grem spakirat pa speglat še par cot za Šimeta...ajde Dobiš slikce, samo dons delam do 17ih in me pred 18h ne bo doma, ker grem še po Evo v varstvo, pol bo pa že tema, jutri delam od 7ih, pa do ene polnoči, ker imamo obč. svet, mogoče v petek, si bom naredila opomnik. Drugač mamo pa mi tud backa jona, res se narežiš. A imata uno risanko tud, ko becke kradejo jabolka na jablani, kjer so spodaj prašiški...men je carska jest sem pa dons zjutrej že eno žehto obesla, pa pr zobarju sem bla že...no kljub vsem, sem bla ob 7.25 že v službi
|