|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
4.3.2008 23:39:30   
Češnca
Nočko, rumba! Šibam tud jest. user posted image

Madejka mi radovednost ni dala miru...sem se prov fajn nasmejala besedilom! user posted image user posted image user posted image

Fajn spite!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
4.3.2008 23:40:06   
Freycha
nočko rumba in češncauser posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
4.3.2008 23:40:15   
Anonimen
nočko rumbauser posted image jaz bi se že tud lahk popucala, k tamala bo pred petelini pokncuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
4.3.2008 23:41:02   
madejka
Nočko Češnca!user posted image

Joooj jaz bi tud mogla it, pa se mi ne da. Tak mam full problem zaspat, če mojga ni poleguser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
4.3.2008 23:53:10   
Freycha
jah nič, ste vse pobegnile... te pa grem še jaz

nočko babike!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
4.3.2008 23:55:33   
Anonimen
jz tud šibam....mam zobe sčohane, zdej si glih tace mažemuser posted image
nočko babeuser posted image men se bo ziher o čevljih sanjalouser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1731
5.3.2008 0:00:50   
madejka
Meni pa o copatihuser posted image

Grem tud jaz, saj je že polnočuser posted image

Da ne pozabim Kapica Zvesta ti čestita za user posted image in ti želi vse dobro! Je bla full presenečena, da je šlo vse po naravni potiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
5.3.2008 0:01:15   
madejka
Aja nočko!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
5.3.2008 7:50:31   
kapica
Jutro punce, ste se lepo nacvekale vcerajuser posted image .
Ulla, sem se nasmejala z tvojo zemljouser posted image ( tud jaz nimam sumnikovuser posted image ). Pa men tud zanima kaj se dogaja s tabo, ker moje prve tri user posted image so ble tud tocne kot ure, cetrta pa ne vec. Tako da ti feeejst disis po user posted image .
Rumba, ne ,nikamor vam ne uidem, kr pr vas ostanemuser posted image . Ce sem dobro prebrala, si rekla, da boljse brez kaksnih cevljcev a ne? Samo zokne in kaksne copatke za male. Dinotu oblecem zokne z nalepkami spodaj, da mu ne drsi. Se pa super postavlja povsod, kak je nevaren postal.

Spali tako tako, zdaj bo ze prva runda pocitka na vrsti, jaz bom tud sla se malo. spat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
5.3.2008 8:06:49   
Češnca
Jutro!

Danes sva pa mi2 bolj zgodnja - naju je zbudila poooolna plenica dreka. user posted image

ulla a si že poslala svojga po test? user posted image  Madonca sem firbčna! user posted image

kapica ja, čeveljčki/copatki naj bodo čimbolj mehki. Te nogavičke, v katerih jim ne drsi so super! Sam Anžej tega še ni sprobov...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
5.3.2008 8:15:08   
Češnca
A si vaši tud plenice odpenjajo? user posted image  Mislm, preden ga lahko oblečem...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
5.3.2008 8:17:27   
Anonimen
babike nimam še testa, tk kr nej vas še mal firbec matra....sej ne bo nkamor ušlouser posted image pa sej ne vem...po eni strani bi se mi ful odleglo, če nebi blo nč, po drugi bi bla pa kr mal razočaranauser posted image tko da mi paše zaenkrat tale status quouser posted image sam u kratkem se pa morm zmigat, k pol se je treba drgač obnašat, če si nosečuser posted image
ob šestih je bla uzbuna, noč pa tko tko....kr sprejemljivo, no...
jem zdej tule pa kofe pijem pa nad ulo sikam vsake 4 sekunde : ne sme! ajs! pusti to! ula lump! ajs!....user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
5.3.2008 8:27:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

A si vaši tud plenice odpenjajo? user posted image  Mislm, preden ga lahko oblečem...

uporabljamo racmanke, k majo one tamočne ježke, k toooook fajn nardijo raaassskkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image
a sm zadost povedlauser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
5.3.2008 8:38:12   
SANEK1
Dobro jutrouser posted image

Ulla, kar pogumno. Jaz bi bla tudi vesela, če bi videla +. Samo morem še malo pčakatuser posted image

Babe, sem prebrala vašo sinočno debato o čevelčkih in se mi je porodilo eno vprašanje, in sicer:

Če ma otrok samo za sprehode v vozeku občasno gor  teniske z trdim podplatom, se mu pol tački tudi deformiratauser posted image

Drugče ste me pa ful navdušle z temi Pedopedi, al kak so že. Res so lepi šuheci. Jaz bi tudi melauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
5.3.2008 8:43:32   
Češnca
ulla vem, da mata vidve racmanke, ja. user posted image  Anžej pa prov za ježka prime in potegne. Pa u faco se mi reži. user posted image

sanek a pol si ti tud zraven pr nabavi pedepedkov? Ej, jest sploh ne sledim več... user posted image  Upam, da bova sfolgala!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
5.3.2008 8:52:04   
SANEK1

ulla vem, da mata vidve racmanke, ja. user posted image  Anžej pa prov za ježka prime in potegne. Pa u faco se mi reži. user posted image

sanek a pol si ti tud zraven pr nabavi pedepedkov? Ej, jest sploh ne sledim več... user posted image  Upam, da bova sfolgala!

Zdaj boša pa pri žlahti  kompliciralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
5.3.2008 8:52:57   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Zdaj boša pa pri žlahti  kompliciralauser posted image user posted image user posted image

Ups, še te sem pozabla:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
5.3.2008 9:07:12   
Češnca

Ups, še te sem pozabla:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jap, tam se najprej zatakne! user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
5.3.2008 9:08:50   
Češnca
A je katera že kej naročala iz ZDA? Jest še nisem niti iz Evrope, tko da rabim nasvete, ideje.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
5.3.2008 9:10:36   
Češnca
Če ne drgač, bom pa prijateljici Lisi naročila, naj zrihta! user posted image  Sam se mi že dolgo ni javla...user posted image  

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
5.3.2008 9:19:11   
Freycha
Dobro jutro!

nočkaje bila bolj slaba kot ne. Mala se je prvič zbudila že ob 1.15, pa ob 6.30 je bila že pokonc, jaz sem se pa celo noč zbujala, ker me je rama bolela user posted image  pojma nimam od česa, sam komaj sem se premikala po postelji...

češnca potem je pa skrajni čas, da spet vzpostaviš stik s tole Liso user posted image

Madejka a si ti zvesti povedala al bere? No, saj je vseeno, naj sporoči, če pride na piknik al ne. Ker je valda tut ona vabljena....

Sanekova pomoje ni panike, če jih ima Živa sam za šminko..... user posted image  ti bodo strokovnjakinje povedale user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
5.3.2008 9:41:12   
Freycha
za vse, ki še dvomite, kake čeveljčke naj ima otroček:

http://www.google.si/search?hl=sl&q=otro%C5%A1ki+%C4%8Devlji&btnG=Iskanje&meta=cr%3DcountrySI

odprite pa prvi link, ki je v word obliki. Zelo, zelo dobro napisano user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
5.3.2008 9:42:13   
tinispela
Dobro jutro!
Kak ste mi lušte naredle s temi čeveljčki!!! Sem takoj mojmu link poslala, naj preveri, če so predragiuser posted image  Sem lohka zraven vsaj za 1 paruser posted image  Ker bi se res splačal da skupaj naročimo.
Naša nočka dokaj znosna, je 2x po 4 ure spala skupaj, pol pa mal pavzic vmes...Zdaj pa že spi dopoldanca

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
5.3.2008 9:45:13   
Anonimen
freycha sej ta člank sem že jaz včerej objavlauser posted image slabo bereš...ccccccuser posted image

jaz pa ene knjige ne najdem....neka astrološka zadeva v angleščini, pa debela za dva sveta pismauser posted image tak da mi ni jasno, kam lahko taka knjiga kr zgineuser posted image pa ziher je nisem posodla nobenmuuser posted image

(odgovor članu tinispela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
5.3.2008 9:49:30   
Freycha
ulla včeraj sem samo napol brala, ker sem imela obisk in sploh nisem zasledila, da si objavila link user posted image  Se pa lahko strinjaš z mano, da boljše 2x, kot nobenkrat, ne?user posted image

tinispela kaj se boš lahko odločila samo za ene? jaz sem si jih v "košarico" dala že ene 6 parov, pa mi moj skoz zraven govori, da je to samo za eno sezonouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?