|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
5.3.2008 11:55:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Ulla ma kaj maste res vrtec do 9 zvečer odprt??? pri nas je do 17, pa je že to preveč...

res jauser posted image sicer je oklestena verzijauser posted image mislim da so samo v eni skupiniuser posted image al mogoče v dveh...sej je ful dobr touser posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
5.3.2008 12:13:39   
rumba
madejka, a ti si še kar pri copatih?user posted image user posted image  Ponoči si jih kaj sanjala?user posted image  BTW, ful so lepi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
5.3.2008 12:21:38   
madejka
Ma ja so mi padli v oke dans ko sem na BC strani gledla, pa nisem mogla verjet, da je lahko taka razlika. Sem jih pa možeku kazala. Nisem nič sanjala, ni blo časa sanjatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
5.3.2008 12:29:21   
Anonimen
in kaj pravi možekuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1779
5.3.2008 12:30:25   
Ronči
Kako se da video na bolg? ali je omejen z velikostjo. meni ga nalaga po par ur, potem pa zablokirauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
5.3.2008 12:35:14   
Ajvy
Lp...kako gre.....midve sva že bili enkrat zunaj, zdajle pojeva kosilce in greva spet ven....jjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

Ne, nisem bila na Nightwish-ih, ker mi zasedba s ta novo pevko ni všeč.....lepo da si se spomnila name....

Kolk pa pridejo te copatki??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
5.3.2008 12:41:38   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

in kaj pravi možekuser posted image

O copatih? Nič še ker se meni z mamo že pol ure, prej sem se pa jaz z mojo pol ureuser posted image

Ronči, če ga daš z Youtuba, pol kopiraš tisto kodo, ki je zravn videa desno v blog, kjer ti piše Uredi html (sem pametna zdaj, ne Ullauser posted image ). Če pa iz računalnika pa pač vstaviš video in čakaš sto let. Drugač pa ne vem.

Ajvy baje je bla kar dobra. Pa full so trgaliuser posted image
Copatki pa pridejo na e-bayu nekaj čez 6 ojrov plus 5 ojrov poštnina.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
5.3.2008 12:52:05   
Anonimen
ma sj pevka je dobra ta tanova, samo to je zdej vse skp neki drujga....niso več najtvišiuser posted image jaz sem tud grozn občutljiva ne te menjave v bendihuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
5.3.2008 13:57:49   
arijana..
Pozdravljene!
Tulk govora o snegu, pri nas pa še vse zeleno.  Zgleda, da bom res mogla ta večjo v soboto na Celjsko vlečt, da se bo lahk vsaj mal nasankala.

Drugač pa pri nas nič novga, še vedno smo bolj pri miru, zobka še tut ni nobenga na spregled, spimo zadovoljivo. V vrtec se gremo vpisat v drugi polovici aprila, pa upam, da bo to, da je ta velka že vpisana, kaj pomagalo. Me je pa kar pošteno stisnalo, ko so mi rekl, da je trenutno na čakalni listi 56 otrok.

Ti copatki so pa tud men ful luštni, sam jaz glih nisem za spletno nakupovanje, če že eventuelno kaj naročim obvezno plačam po povzetju, pa še to sem do zdaj sam pri nas. kar se tega tiče, sem čist za luno.

Kar se piknika tiče, je že kaj novga? Po mojem je to, da drugi poskrbijo za hrano in pijačo čist v redu, pa mislim, da tud cenovno ne more pridet taka velka razlika, pa še nihče ne bo dodatno obremenjen. Že tak pohvalno, da ima nekdo voljo to organizirat pa ljudi skup zbobnat.

Pa še to: Kapica čestitke, pa da bi bilo s tabo in otročkom vse v redu, pa Dino čim bolj priden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
5.3.2008 14:23:50   
ellie
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Freycha kaj pa v Ellienem vrtcu?

madejka ne vem, če bo ellie še septembra tam, ker vedno bolj razmišljam o privat varstvu...če bi le prostor biluser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
5.3.2008 14:26:04   
Freycha
hvala babike, da podpirate idejo, da nam drugi pečejo. Res ne bi bilo bistveno ceneje, malo pa že, če bi si sami pekli. Se pa tako iz Sanekovega in mojega hrbta marsikaj odvali, ker se ne bo treba sekirati, če se bodo stvari naredile, al bi mogle vse same delati..... 8.3. izvem ali pride v poštev 18. ali 25. 5., potem pa se naprej menimo za podrobnosti (kar se hrane in pijače tiče).

Babike, a se drobovina že lahko daje. Jaz bi full Diti naredila piščančja jetrca, pa se bojim, da bi bilo še prezgodaj?user posted image

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
5.3.2008 14:48:58   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

madejka ne vem, če bo ellie še septembra tam, ker vedno bolj razmišljam o privat varstvu...če bi le prostor biluser posted image

jaaauser posted image user posted image user posted image user posted image  da boš imela Dito v varstvu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
5.3.2008 14:53:46   
rumba
Freycha, piščančja jeterca daj samo, če imaš domača, kajti kupljeni piščanci so vsi fotrani z antibiotiki, ki se potem lepo nalagajo. Ravno zato jetra niso priporočljiva, veliko boljša so telečja. In tudi sicer je teletina in govedina dosti bolj pregledana in kontrolirana kot perutnina. No, takole je meni dve leti nazaj razlagala naša P, ko je ravno prihajala iz enega seminarja v SLO, kjer so rejci perutnine potrdili, da jim filajo antibiotike. Ona sedaj sploh ne priporoča kupljenega piščančjega mesa.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
5.3.2008 14:57:38   
poldy
Jest sm se pa za 30cm ostriglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa pramena nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa moj me še ni vidu, pa nč ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
5.3.2008 15:37:15   
Freycha
rumba hvala za odgovor.... pa tak bi ji rada jetrca naredila, ker jih imam jaz full rada... je pa res, da se pri nas doma jé večinoma samo perutnino user posted image

waw poldy, to pa je sprememba user posted image user posted image user posted image  poročaj, kaj bo dragi rekel user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
5.3.2008 16:15:36   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ma sj pevka je dobra ta tanova, samo to je zdej vse skp neki drujga....niso več najtvišiuser posted image jaz sem tud grozn občutljiva ne te menjave v bendihuser posted image

Kar enako razmišljam,....to ni več to.....kar je bilo-----mam pa lepe spomine iz dveh, pa jih nisem htela mešat....sam moram pa rečt, da Jukko (bobnarja) bi pa šla gledat.....mnjami

Poldy....to pa moraš obveznno povedat....kako bo tvoj reagiral.....

Prosim, če boste skupno naročali, da še mene štejete zraven...hvala

Freycha....meni se tudi super zdi, da nam bodo pekli....tako bomo vsi enakovredni s cajtom....

Aja, pa midve sva tudi še na seznamu brezzobatih...user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
5.3.2008 16:59:56   
Češnca
uuuu, Poldy, to pa je razlika! user posted image

Punce, a jest sploh lohk naenkrat tolk čevljev nabavim? user posted image  Sej ni blem, sam da ne bi oni to interpretiral kot kakšno preprodajo... A obstaja omejitev? Res nimam pojam, sem pod to rdečo barvo čist blond! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
5.3.2008 17:01:57   
corfu
Za čevje, če boste kaj naročale me štejte zraven.

Grem, mam pestro...

mejte se...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
5.3.2008 17:05:35   
Češnca
Jest grem pa mal študirat. Že fuuuuul dolg nism, zdejle mam pa čas, ker se moja fanta igrata na puzlih in me popolnoma nč ne rabta! Sam, da me volja ne mine... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
5.3.2008 17:21:49   
poldy
JE REKEL DA SEM SMEŠNA!!!!!!!!!!!!!
Ubila bi ga

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
5.3.2008 17:24:01   
Ronči
poldy daj slikico gor, pa ti bomo me povedale

moški user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
5.3.2008 17:27:37   
poldy
kao, da me ni navajen z kratkimi lasmi, in da se bo že navadil.....

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
5.3.2008 17:30:18   
arijana..
Zdej mi pa ni nič več jasn, a se ve to pogovarjate o pedipedovih čeveljčkih, al kterih drugih? Ker v tem primeru, bi tud jaz dodala svoj piskerček.

Drugač pa, a se še kateri zdi današnji dan tak zaspan, z menoj že cel dan ni absolutno nič.
Lp

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
5.3.2008 17:48:53   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Ellie ja no saj eno sobo mata viška še zaenkrat, ne?user posted image Pa še Freycha bi Dito lahko peš poslala v varstvouser posted image
Kak to, da ne bi bla več v vrtcu? Ti ne ugaja al se ti izteče doba?

Evo vidim, da je že Freycha tud vidla... zdaj ti ne gineuser posted image user posted image user posted image

Poldy ojoj toooolko??? Hočemo slikco!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
5.3.2008 17:49:47   
madejka
Arijana ja o Pedipedovih.

Babike, jaz mislim, da Češnca ne bo mogla za cel forum naročevat. Bi se malo razdelile?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?