|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
5.3.2008 9:55:29   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

tinispela kaj se boš lahko odločila samo za ene? jaz sem si jih v "košarico" dala že ene 6 parov, pa mi moj skoz zraven govori, da je to samo za eno sezonouser posted image user posted image

Sem upala, da se bom lahko zadržala, pa sem obupala nad seboj, ko se jih prečekiralauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
5.3.2008 10:10:55   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

babike nimam še testa, tk kr nej vas še mal firbec matra....sej ne bo nkamor ušlouser posted image pa sej ne vem...po eni strani bi se mi ful odleglo, če nebi blo nč, po drugi bi bla pa kr mal razočaranauser posted image tko da mi paše zaenkrat tale status quouser posted image sam u kratkem se pa morm zmigat, k pol se je treba drgač obnašat, če si nosečuser posted image
ob šestih je bla uzbuna, noč pa tko tko....kr sprejemljivo, no...
jem zdej tule pa kofe pijem pa nad ulo sikam vsake 4 sekunde : ne sme! ajs! pusti to! ula lump! ajs!....user posted image user posted image

A dans sta pa našedva naštelana al kaj. Isto budnica, s tem da se je tak celo noč zbujaluser posted image Zdaj pa tud: ne sme, ne to, pusti, neuser posted image Seveda so pol očala, žlica, kabli, miška najbolj zanimivi... pravi lump jeuser posted image

Freycha jaz sem ji povedala, Zvesti namreč. Jo bom povabla na piknik, ok.

Aja DOBRO JUTRO ČVEKICE!user posted image

Ulla da ni ta knjiga tak ko oni tvoj piskeruser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
5.3.2008 10:10:59   
Anonimen

Se pa lahko strinjaš z mano,

vsaj enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 5.3.2008 10:11:09 >

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
5.3.2008 10:12:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a grem v skrinjo gledatuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1754
5.3.2008 10:17:53   
bojana2
Jutro...

Snega mamo fuul pa še kr naletava...user posted image

Pokonc smo že od 4.20...user posted image

Zdele pa že dve uri spi...sej je fajn, sam bi blo bolš, če bi ponoč tkole lepo ninal.

Res so lepi čeveljčki...če boste naročale, sem jaz tud zraven.user posted image

Aja, pa ne puzamo se več samo nazaj ampak tud naprej...user posted image ...pa na vse štiri se že kr lepo postavi, sam koordinacija ga mal daje, pa ne ve kaj bi prej premaknu...roko al nogo...pol pa ponavad na nos pikira...pa ni hudga.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
5.3.2008 10:18:30   
tinispela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a grem v skrinjo gledatuser posted image

hahaaahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
5.3.2008 10:18:31   
madejka
Ja ne vem, pri knjigi boš dolgo rabla, da bo smrdet začelauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
5.3.2008 10:19:00   
Freycha

vsaj enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej se večkrat, sam priznat nočeš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
5.3.2008 10:19:14   
rumba

Evo, glih tja sem te mislila poslati.user posted image user posted image user posted image

A si sanjala kake lepe čevlje?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
5.3.2008 10:21:22   
Anonimen

sej se večkrat, sam priznat nočeš user posted image user posted image user posted image user posted image

kr žel siuser posted image user posted image user posted image user posted image

rumba ne spomnem se....so ble kr ene prekinitve celo nočuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1760
5.3.2008 10:21:25   
madejka
Bojana mi je znano to s plazenjem. Zdaj sicer že obvlada, mu pa ni več zanimivo. Samo na nogeeeee!user posted image
Od kod si ti da mate tolko snega? Pri nas ni niti snežinkeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
5.3.2008 10:24:12   
Freycha
ulla mogoče je pa knjigo tamala kam skrila, da bi se več  z njo ukvarjala user posted image user posted image user posted image  poglej pod puzzle user posted image user posted image user posted image

joj, kak sem jaz danes zaspana... pa rama me boli.... mah kr neki je danes....... ne vem, če ne bom kar malo spat skliznila user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
5.3.2008 10:26:29   
madejka
Joj mene tud tak daje. Še dobro, da sem prej kavo spila... Vreme je full težkouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
5.3.2008 10:45:22   
rumba
Moj je ravnokar govoril z ravnateljico vrtca, kamor smo dali prošnje za vse tri (maja se selimo, pa bi radi v drugi vrtec). Je takoj vedela, za koga se gre, ker smo menda edini, ki bi imeli tri hkrati v vrtcu.user posted image user posted image user posted image  No, je rekla, da za Hano in Aneja ni problem, ker sta že v 2. starostni skupini, Julija je pa vprašljiva. WTF? Kaj njo naj pa v kak drugi vrtec vozim??? No ja, menda dobimo kako točko več, ker bosta starejša dva v tem vrtcu.... ampak, vse bomo izvedeli šele maja.user posted image  Me kar pobere, če je ne vzamejo. Aja, so menda dobili direktivo, da morajo letos sprejeti manj otrok, ker menda ni placa v šoli.user posted image  Kr neki. Jao, me razuser posted image , politiki pa nekaj čivkano, da bi naj starši več otrok vpisali v vtrec, pa zato taka spremeba zakona.... bla, bla, bla.... pol pa direktiva, sprejmite jih manj kot lani.user posted image user posted image user posted image  Na koncu nas bodo pa še odslavljali, ker jih imamo preveč hkrati v vrtcu, plačali bi pa samo za enega.....
Kako pa kaj ve, že veste, kako boste uredile z varstvom?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
5.3.2008 11:08:32   
Freycha
mi imamo vpis šele maja in če je slučajno ne bodo sprejeli, bo ****, ker so povsod drugje že prej in do maja že imajo vsa mesta zasedena..... mislim katastrofa... aja, pa lani jih je bilo nekih 17 preveč, letos so pa še eno ulico vrstnih hiš in blokov kjer so same mlade družine, kar pomeni, da bo še več otrok ostalo na cesti. Je rekla, da naj pridemo na vse zgodaj zjutraj, ker so imeli lansko leto do 13h vse zasedenouser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
5.3.2008 11:11:25   
rumba
Freycha, a pri vas je sistem "kdor prej pride, prej melje"??? user posted image  Pa saj to ni res, no!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
5.3.2008 11:33:53   
madejka
Ojoj a tak je to z vrtci?user posted image Rumba pa saj vas morjo vse vzet, peekola!user posted image

Freycha kaj pa v Ellienem vrtcu? Mislim, če ne bi dobli v Hočah...

Jaz se sploh še ne zanimam za to, ker tak nimam službe, da bi se mogla zazihrat. Mogoče dobim 4urnega v ambulanti, ampak to bo popoldne pa se boma mogoče šihtala. Kaj pa če boma oba popoldne?user posted image user posted image user posted image Vrtci niso tak dolgo odprtiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
5.3.2008 11:36:35   
Freycha
če imajo ljudje iste pogoje izpolnjene, potem gledajo, kdaj je kdo prišel, ker si uro gor napišejo user posted image  Bom kar zvečer šotor postavila pred vrtec, pa pretaborila, da bom ja prva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
5.3.2008 11:39:21   
Anonimen
pr nas se maja da vloga za vrtec, samo mam hvalbogu malo vez in mam že zazihrano mestouser posted image še zadnjič, ko sma ble tam, je ravnateljca rekla da nas čakajouser posted image je pa do 9ih zvečer odprt, to je ful fajn...edin kar je, ne vem če bo šlo takrat, ko začnem delat, septembra pa sigurno....do takrat bomo pa že nekak poštukaliuser posted image

knjige nisem našlauser posted image sem pa našla rezervni ključ od bajte pa polnilc za gsm, k sta bla v izgubiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
5.3.2008 11:39:56   
Anonimen

če imajo ljudje iste pogoje izpolnjene, potem gledajo, kdaj je kdo prišel, ker si uro gor napišejo user posted image  Bom kar zvečer šotor postavila pred vrtec, pa pretaborila, da bom ja prva user posted image user posted image user posted image

pa na mitraljez ne pozabuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
5.3.2008 11:40:32   
Freycha
jaz od 3.7. ko grem v službo pa do 1.9. nima malo kam dat user posted image  me že fejst skrbi, kak bomo to rešili..... potem pa tudi ne vem, če bom dobila vrtec, pa tudi, če ga dobimo, jaz delam vsak drug teden do 18h, pa do takrat noben vrtec ne dela user posted image user posted image user posted image  men že kar slabo rata, ko pomislim na vrtec in ker je nimam kam dati. Bi najraje odpoved dala, pa doma ostalauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
5.3.2008 11:42:40   
madejka
Freycha ja zanosit, pa ker boš 30 te bo dala v bolniško pa jeuser posted image user posted image

Ulla tak dolgo mate odprto? Kak fajnuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
5.3.2008 11:44:43   
bojana2

Od kod si ti da mate tolko snega? Pri nas ni niti snežinkeuser posted image

Notranjska...user posted image

Ulla ma kaj maste res vrtec do 9 zvečer odprt??? pri nas je do 17, pa je že to preveč...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
5.3.2008 11:45:13   
madejka
Glejte to babike: http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=179610
in http://cgi.ebay.ie/soft-sole-leather-baby-shoes-whale-light-blue-18-24m_W0QQitemZ190184605069QQihZ009QQcategoryZ28013QQcmdZViewItem

Sem zanalašč podobne poiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
5.3.2008 11:46:23   
madejka
Bojana no saj pri na je Pohorje belo, ampak v dolini pa NIČ snegauser posted image Še malo pa bo sonce posijalouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

ali anj gre otrok pri enem letu v jasli
bebiji

ali naj gre otrok pri enem letu v jasli?

ja, mu bo koristilo (52%)

ne, je še premajhen (48%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!