|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
6.3.2008 23:18:35   
rumba
Aneda, Freycha, še isti pogled imata.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
6.3.2008 23:19:33   
Anonimen
ja to je moj zanč rekuuser posted image user posted image user posted image user posted image da tamala glih tko gleda ko jaz....ko satan s kugleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
6.3.2008 23:24:33   
rumba
Ej, kaj ve že kaj razmišljate o počitnicah, o morju? Jaz komaj čakam, da bo res toplo..... Pa morje, joj, nora sem na morje! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
6.3.2008 23:26:13   
Anonimen
joj ne govor o morju....k se mi bo zmešaluser posted image grem kr spat, za kaznuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2004
6.3.2008 23:30:56   
rumba
Evo, tu sem bila na poročnem. Tu je Anej ratal.user posted image user posted image user posted image  Ni sicer moja slika, imam samo diase...
Ao Leuk, Tajska:

user posted image

Jaz bi šeeeeeeeeeeeee!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
6.3.2008 23:33:35   
Anonimen
ooooouser posted image

faušuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2006
6.3.2008 23:34:30   
Freycha
p.izda a naj potem sploh povem, da gremo pa mi sam na Korčulo user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ulla obema se ustnice povesijo malo navzdol v kotičkih, pa take okice imata obe......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
6.3.2008 23:38:10   
rumba
Mi gremo pa spet na Pašman.user posted image user posted image user posted image
No, če ne bo preveč gužve s selitvijo, pa še kam..... Grčija, Korzika... ne vemo še. Neki z avtom in šotorom. Samo zadnje cajte ne kaže najbolje, ker se bomo skor ziher ravno konec maja, začetek junija selili.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
6.3.2008 23:48:54   
Ronči
evo, gesla sm potalala, spat ne morem user posted image  mam polno glavo enih misli.....

če sem koga pozabla, naj mi javi!!

če ma pa kera čas brat bloge, ji pošljem vabilo, javite mi na zs

aha, pa še vedno ne znam gor dat video user posted image , ne gre mi in ne gre user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
6.3.2008 23:51:12   
Anonimen
ronči klara je tud bla čupavkauser posted image luštne slikceuser posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
6.3.2008 23:53:26   
Ronči
bila, pa ni več user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
6.3.2008 23:53:26   
rumba
Ronči, lepe slikce!user posted image  Joj, kako je bila majhna, kaj? Kako hitro rasejo tile naši škrati. Ko gledam te stare slikce, mi je kar neverjetno, kake male pikice so to bile.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
6.3.2008 23:56:57   
Ronči
Res je, kakšni mali palčki so bli to, pa kako so jokali...kot da mucke mijavkajo....zdaj bi si pa mogla čepe dat v uha, pa še vedno bi jo čula user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
7.3.2008 0:04:17   
Anonimen
sam res, kak se zdej zna dretuser posted image

mi je pa iz bolnice tale najljubšauser posted image

user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2014
7.3.2008 0:11:41   
rumba
Jaaaaaaa, ful dobra je s tole mašnico z imenom spredaj.user posted image user posted image user posted image  Pa kako angelsko panča!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
7.3.2008 7:53:53   
Freycha
Dobro jutro!

Sej se men čist ok zdi Ulla, da sva se zmenili, da ti ne bom dihala za ovratnik, ampak da pa ti k meni v sanje hodiš... ej no...... upam vsaj, da je bil dober sok, ki sem ti ga dala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša ima pa neko volčjo lahkoto. 2x ponoči je spila celih 210 ml vode+SOM, kar se še ni zgodilo. Bom mogla očitno zvečer kaj drugega dat za jest, da se ne bo ponoči tak lačna zbujala user posted image

BTW kaj pa dajete zvečer tamalim za jest?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
7.3.2008 7:56:16   
Češnca
Jutro!

Ronči še meni geslo, proooosiiiiim! user posted image

Tud men se zdi, da sta si mala Ula in mami ful podobne. Ta slikica iz porodnišnice je pa tko lepa! user posted image  Sicer pa, a se že kej ve... Boste kmalu 4? user posted image

Morje, a je kdo omenil morje... user posted image  Komi čakam (zdej mam tak zasanjan pogled). user posted image  Še ne vem, kam bomo šli, ampak gremo pa. Avgusta smo pa vabljeni na barčico. Še ne vem, če bomo šli (vse odvisno od Anžeja).

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
7.3.2008 8:27:02   
bojana2
Jutro...

Ronči lepe slikice...user posted image user posted image

Ulla tvoja mala je tud cukr, je pa definitivno teb podobna...mogoče bo pa naslednji user posted image , pa bo tvojmu podoben...ampak zdej bi pa res že lahk test naredila - jaz mam še enga doma, če rabiš...user posted image

Morje...jaz tud sanjam o user posted image ...gremo pa najbrž mal junija mal septembra...kaj dost si itak ne mormo privoščit, ker mamo user posted image  doma, pa je nimamo kje pustit...bi jo s sabo vzel, ampak mopsi niso ljubitelji sonca in vročine, tko da bi jo samo matrali.

Freycha jaz dam okoli 7 malemu za jest kašico za lahko noč (banana, žita), pred spanjem mal čez 8 dobi pa še mleko. Tko da jemo 1x na noč al pa še to ne...pa vsako noč manj poje...user posted image

Kapica kako si? user posted image

Dans moram pa mal pospravit...pa se mi ne da...kosila se mi tud ne da delat...NIČ se mi ne da...grem še en kapučinček spit, mogoče me bo mal aktiviral za kako delo...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
7.3.2008 8:39:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Dobro jutro!

Sej se men čist ok zdi Ulla, da sva se zmenili, da ti ne bom dihala za ovratnik, ampak da pa ti k meni v sanje hodiš... ej no...... upam vsaj, da je bil dober sok, ki sem ti ga dala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej vem, da me maš radauser posted image user posted image user posted image user posted image

jutrouser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
7.3.2008 8:43:32   
Freycha
Ulla jaz sem za razliko od tebe ljudoljubnež in imam v osnovi vse ljudi rada razen tistih seveda, ki se mi zaserjejo. Da pa pride do tega, mi mora pa človek tudi kaaaar nekaj narediti...... Pa še vedno naivno verjamem v to, da so ljudje v osnovi dobri user posted image

mater, tamala je v parih sekundah od igralne podloge do računalniške mize, kjer so spodaj natovorjeni cd-ji itd... in se je že ne upam puščat sama, da si cd-jev na glavo ne vržeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
7.3.2008 8:48:39   
Ajvy
Jutro,,,nočka je bila super duper, samo jst bi še.......

Ronči...slikice so super...tvoja je tudi imela veliko lask.....sploh ne morem verjeti, da so bili tak majhni...

Freycha, Ula....zdej sta pa vidve men že orenk sumljivi, skoz si neki dajeta komplimente...ne vem, ne vem......

Rumba..to pa so bile počitnice...jst bi tudi šla tja dojenčka narestuser posted image

Upam, da bom danes prišla do slanikov.....če me ne bo prej odpihnilo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
7.3.2008 8:49:55   
Anonimen
sej jst mam v osnovi tud rada ljudi, oz. morm tud tko rečt, da nobenga ne sovražim....ampak res nobengauser posted image
sam rada mam da me na mir pustijouser posted image

zdej a je naivno verjet al ne, da so ljudje dobri ne vem, samo jaz bolj verjamem v tisto da človek je dober, ljudje so slabiuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
7.3.2008 8:50:31   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Freycha, Ula....zdej sta pa vidve men že orenk sumljivi, skoz si neki dajeta komplimente...ne vem, ne vem......

hopla, kaj pa če je vse res??!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, meni nekaj dogaja danesuser posted image  

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
7.3.2008 8:56:18   
SANEK1
Jutro...

Jaz bi tudi tja šla kjer je ble Rumbauser posted image user posted image user posted image , za ta plac bi se še mogoče celo poročilauser posted image
Ampak res samo mogočeuser posted image user posted image user posted image

Ronči, meni tudi geslo prosimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
7.3.2008 8:59:38   
Češnca
Afnica, Bojana a sta vidle - belih Harvey pedipedkov ni več v ponudbi. Pa še enih... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

kaj menite
cupacups

kaj menite o jelincicu?

odlicen je,lahko bi zastopal naso drzavo (20%)

provukator je ceprav ve kaj govori (46%)

provukator je in ne razmislja kaj rece (15%)

prevec je nacionalisticen (18%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!