|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
7.3.2008 9:07:39   
Češnca
Ronči lepe slikice so. Sem čist raznežena zdej... Joj, kolk se spreminjajo ti polhki mali. Sem gledala Anžejeve posnetke (kot bi bil en drug dojenček). user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
7.3.2008 9:48:34   
Freycha
evo, malo smo nahranili in uspavali, zdej ima pa mami par minut zase..... uf.. pade še ena kava obveznouser posted image user posted image user posted image

tiste, ki ste že oddale naročila za čeveljčke: a ste enostavno vzele velikost (recimo od 12-18m), al ste šle merit nogico in kako ste potem določile velikost?

namreč: jaz bi tamali ene vzela že za pomlad. Ampak ko sem ji šla meriti fusiko, ima 11cm, zadnjič pa je ena rekla, da ima njen otroček že kar veliko fusiko, pa je imel 10 cm..... zdej pa me skrbi, da bo imela Dita za april, maj in junij že preveliko nogico za velikost od 6-12m.... a kompliciram, ne?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
7.3.2008 9:54:26   
Češnca
Ne, Freycha, ne kompliciraš. Jest sm v isti dilemi (Anžej ma tud 11cm). Zato se nagibam k velikost 12-18m.

< Sporočilo je popravil Češnca -- 7.3.2008 9:56:16 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
7.3.2008 9:59:44   
Češnca
plus tega mi je že g rekla, da ma moje dete velika stopala še preden se je rodil. user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
7.3.2008 10:03:33   
tinispela
Jutro...ne morem verjet! Špela je po dolgem času spala do 8 30!!!! Najbrž je vedla da se moram odpočit!user posted image user posted image user posted image
Jaz tud še ne vem glede številke. Ji bom pa po vsej verjetnosti 12-18, ker bom itak bol poletne naročla.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
7.3.2008 10:08:51   
Freycha
na, spala je glih 15 minut, zdej mi pa kaka v naročjuuser posted image user posted image user posted image

sam ni mi pa jasno, kako je recimo od 6-12m EU size 19.... sem mislila vedno, da gre to po centrimetrih....user posted image  user posted image joooojjj, tkole preko neta je full težko naročat. Pa ker ne misilm vzeti samo enih šuhov, mi ni vseeno, kak ji bodo prav.... ne bi si pa tudi želela, da bi ji bile full prevelike na začetku, ker pomoje tut ni fajn za nogico, če plava v čeveljčku.....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
7.3.2008 10:10:43   
Češnca
Se strinjam Freycha.

Naš spi pa že eno uro. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
7.3.2008 10:11:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ker pomoje tut ni fajn za nogico, če plava v čeveljčku.....

men se ps zdi da dokler otrok ne hodi, oz. ma čevljčke sam za okras, je vseeno, če so večji, oz. bolš kt premajhniuser posted image
kaj pa vem no...pol k pa shodi, je to bolj pomembno...

men je tud zaspala, sm si končno zajtrk prvoščla pa kefeuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2033
7.3.2008 10:14:28   
Freycha
ulla sej to je problem, ker se mala že noro postavlja in korake že dela. Pa se full bojim, da bi si kje med postavljanjem zaradi prevelikega čeveljčka gleženj zvila ali pa kako tako bedarijo naredila..... če se ne bi dvigovala in hodila, bi mi bilo vseeno, tak pa se ji je čisto zmešalo in samo, da najde oporo, se takoj dvigne in proba narediti kak korak. Vprašanje, če ne bo do pomladi ob opori že konkretno hodila user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 7.3.2008 10:15:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
7.3.2008 10:16:27   
Anonimen
ajauser posted image no, jaz sem si uporabo teh čeveljčkom bolj zamišljala v povezavi s sprehodi, v vozičko, ko pač kam grešuser posted image in ne za doma...za doma bom raj zoknčke s premzicami al pa kake one usnjene copatke ala shooshoosuser posted image
če jh pa misliš notr obuvat, pol pa ja, valda....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2035
7.3.2008 10:20:12   
Freycha
ne, ne za notri. Notri bo poleti bosa, ali pa v zoknčkih. Glede na to, kolk ji je vroče, bo pomoje celo bosa hotla bit. Ampak za ven.... sej je ne bom imela prilepljene v voziček user posted image  Pa recimo avgusta ima prijateljica poroko, pa bi rada, da bi Dita že hodila (no, sej... če bo valda), da bi nosila rožice spredaj.... pa takrat mora imeti pravo številko čevljev.... pa tut sicer, če bomo kam šli na izlet, ali pa recimo na vikend, bo tudi zunaj hodila, če bo seveda že znala in če bo imela željo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
7.3.2008 10:20:45   
tejči77
Moja mala ponoči več ne je že kakšnih 14 dni. Verjetno, da se bo to še spremenil, zaenkrat pa laufa. Je pa res pokonci že ob kakšnih pol šestih ali šestih navadno. Zvečer okoli šestih pa dobi riževo kašico iz 120ml mleka in potem ob osmih po kopanju poje še kakšnih 150ml mleka. Sam ne z mojo primerjat svojih, ker nenormalno malo poje.
Smo pa že zares začele tudi z glutenskimi kašicami in je zaenkrat vse OK.
Kdo zdaj zbira naročila za čeveljce? Preden naročim moram še nogico izmerit. So mi pa eni trije tako všeč, da se ne morem odločit. Kako ste se pa za denarce zmenile. Kar z nakazilom preko klika?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
7.3.2008 10:22:59   
Freycha
vidim, da to kar prakticirate, da date najprej kašico, potem pa tik pred spanjem še mleko... bom tut jaz to probala user posted image user posted image user posted image  grem danes v mesto, pa upam, da v Mullerju dobim kako tako nočno kašico, ki se dela z mlekom, pomožnosti s keksi, ker ima fuuuuulll rada vse, kar je v povezavi s keksiuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
7.3.2008 10:26:43   
bačko
Pozdravljene!
No končno smo našli stanovanje.Jupi!!!!!user posted image user posted image Selili se bomo naslednje leto!user posted image user posted image
Kako ste kaj?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
7.3.2008 10:27:25   
tejči77
mene pa že tri dni tako želodec boli, da se mi meša. Danes sem pa takoj zjutraj vzela ultop, aaaaaaaaa kok je fajn če te nič ne boli. Hotla sem pa povedat, da je bila včeraj Larisa nenormalno pridna. Glede na to, kakšna je bila zadnje tri tedne. Se je zmogla celo sama igrat in nič kaj posebej ni tečnarila, ni bilo histeričnih izpadov, kot da bi vedela, da nič ne morem. In spala popoldna od dveh do pol štirih ENO URO IN POL? Sem bila prepričana, da je zbolela, da je kaj narobe z njo. Še nikoli, ampak res nikoli ni spala več kot pol ure. Še danes ne morem verjet.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
7.3.2008 10:29:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ne, ne za notri. Notri bo poleti bosa, ali pa v zoknčkih. Glede na to, kolk ji je vroče, bo pomoje celo bosa hotla bit. Ampak za ven.... sej je ne bom imela prilepljene v voziček user posted image  Pa recimo avgusta ima prijateljica poroko, pa bi rada, da bi Dita že hodila (no, sej... če bo valda), da bi nosila rožice spredaj.... pa takrat mora imeti pravo številko čevljev.... pa tut sicer, če bomo kam šli na izlet, ali pa recimo na vikend, bo tudi zunaj hodila, če bo seveda že znala in če bo imela željo.....

eh jaz sem smotanauser posted image ti to tolk naprej gledaš, jaz razmišljam pa sam za zdejuser posted image kkošuser posted image

jaz ji dam za večerjo kako polento, ajdovo kašo, mlečn riž...vse z mojmu mleku seveda...pač mlečne zadeve u glavnem...ker če ji dam sadje zravn, jo pol kakat natera sred nočiuser posted image to se mi zdei še najboljš, pa lahko prebavljivouser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2041
7.3.2008 10:29:47   
tejči77
Freyca, če najdeš tako kašico mi povej. Jaz sem namreč vse pregledala in razen neakj milupinih vsebujejo vse ostale že mleko , kar pa midve ne smeva. In ostane samo riževa, gris, 7 živ in ovsena kašica. Ni pa nobenega sadja zraven. 

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
7.3.2008 10:31:53   
tejči77
bačko, čestitke za stanovanjeuser posted image
A je muller v mb še kje drugje kot v centru. Uh, kako dolgo že nisem bila v mb. Včasih je bil muller nasproti pande.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
7.3.2008 10:34:43   
bačko
Se pa vsem opravičujem ker me toliko časa ni bilo gor na RR!Žana je pridna!Zgoraj je dobila oba zobkav ponedeljek!user posted image user posted image Tako da bo kmalu kot zajček.Začela se je plaziti in to rikverc.Je prav smešna!user posted image Drugače pa je vse uredu!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
7.3.2008 10:35:20   
tinispela
user posted image bačko za stanovanje!!!!
Ulla, kako ti skuhaš polento, gres al pa kašo? Najprej na vodi, pa pol daš mleko?

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
7.3.2008 10:37:12   
bačko
Sem zasledila da že kupujete čevlje!Kje in kako veste katero št?user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
7.3.2008 10:38:18   
SANEK1
Bačko, super za vaše novo gnezdeceuser posted image user posted image user posted image  Ste pa kar hitro najdliuser posted image

Tejči, Muller je še vedno v centru, samo te res že dolgo ni blo v Mb, ker je že davno spremenil lokacijo.user posted image
Zdaj je nasproti Peka.

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
7.3.2008 10:42:28   
tejči77
sanek, kje pa je to, nasproti peka?

Slikice naše Larise

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
7.3.2008 10:42:34   
bačko
Sanek ja kar hitro!Je novogradnja v Ljubljani v Črnučah!Je 3- sobno stanovanje z parkirnim mestom v garaži!Sem prav vesela da sva najdla!Sva najprej hotela kupiti staro stanovanje pa sva ugotovila da je bolje da kar novogradnjo kupiva!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
7.3.2008 10:42:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

user posted image bačko za stanovanje!!!!
Ulla, kako ti skuhaš polento, gres al pa kašo? Najprej na vodi, pa pol daš mleko?

tko jauser posted image pomolzem, skuham, zmešamuser posted image

bačko supercauser posted image

(odgovor članu tinispela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

kaj menite
cupacups

kaj menite o jelincicu?

odlicen je,lahko bi zastopal naso drzavo (20%)

provukator je ceprav ve kaj govori (46%)

provukator je in ne razmislja kaj rece (15%)

prevec je nacionalisticen (18%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!