|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet!
27.4.2006 19:38:13   
Ocenia
Kopel s hrastovim lubjem user posted image

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet!
27.4.2006 19:39:54   
sončica1
OJ!
Tudi mene mučijo vnetja - rumen izcedek. Pa sem tud dobila ene tablete pa ni pomagalo.
Zdej trenutno probavam tko da pomočim tampon v LCA jogurt bom vidla če bo kej pomagalo. Sam ne vem po kolkem času naj bi blo bolje. A ma katera izkušnje s tem?

lp

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet!
27.4.2006 19:58:52   
Ocenia
sončica1! Slišala sem, da si nekatere ženske odpravljajo vnetja z namakanjem tampona v jogurt. Baje je kar uspešno. In to prav v jogurt LCA, tko da mislim, da imaš pravo informacijo. sama pa tega nisem prakticirala. Prisegam na kopel s hrastovim lubjem, gelom za intimno nego in s tem, da ne nosim full oprjetih hlačk.

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet!
27.4.2006 20:18:19   
CIPRESA
Tudi jaz sem imela zelo velikokrat vnetja mehurja, pa izcedke, pa jajčnikov in glivična obolenja........in po vseh svečkah in tabletah in tem sranju se stanje ni nič popravilo. Potem sem začela z domačimi zdravili, na travniku in hribih sem nabrala (ali pa v lekarni kupiš) plahtico in rman, iz tega sem delala sopare in to tako da sem v bide nalila čaj iz teh dveh rož se okrog pokrila z odejo in sedela na sopari 10 min. Ponavljala sem jo le 2X na teden več kot tolko se NE SME ker lahko povzroči kontra učinek. Zraven sem pila tudi čaj iz teh dveh rastlin in to čim več da gre čim več čaja skozi mehur in spodnji del ter 1X ali 2X na dan še URSI čaj (več kot tolko se ga ne sme in največ 10 dni piješ ta čaj), no in....po 7 dneh se je stanje popolnoma umirilo in sedaj imam le 1X ali 2X na leto včasih pa tudi celo leto nič, kakšno vnetje in to v dveh dneh odpravim s temi čaji in eno soparo. Čez leto pijem le občasno kak ta čaj iz plahtice in rmana, sopare ne delam velikokrat.

Res vam priporočam ker res učinkuje in je popolnoma "domače" brez zdravil in kemikalij.
Rman in plahtico naj bi pile vse ženske v času rodnosti in v meni tako piše v knjigi z zdravili ker naj bi pomagale preprečevati kakršne koli okužbe, raka na MV, vnetja ..in še in še. Ta dva čaja sta izključno za nas ženskeuser posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet!
28.4.2006 15:29:06   
sončica1
Oj!
Kako si pripravite kopel s hrastovim lubjem? Sem ravno govorila z mojo babico in mi je rekla da si je ona tako pozdravila kronično vnetje jajčnikov(v tistih časih) in sem si rekla da bom to tudi jaz probala.
Kok hrastovega lubja pa se rabi za eno kopel?
Hvala vam za odgovor.

lp

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet!
4.5.2006 20:14:35   
Ocenia
sončica1 !

Kupi v lekarni hrastovo lubje. Tam je napisano navodilo kako ga pripraviš. Napisano je vse, kakšno količino vode in lubja daš, za čaj ali za kopel. Sedaj ti točno ne morem povedati, piše pa v navodilih.
Je pa najbojše, da sediš na pripravljeni kopeli tako, da ti spodnji del doseže para, med sedenjem se pokrij s toplo brisačo ali z odejo. Upam, da ti bo uspelo, sama prisegam na hrastovo lubje.

lp

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet!
6.5.2006 8:26:55   
Bety
preberite vse na www.svet-je-lep.com/phorum/read.php?f=4&i=10872&t=10872

(www.svet je lep, forum, vegetarijanstvo, tema "obloge na jeziku")

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet!
7.5.2006 10:23:57   
masna
Tudi jaz sem ena od "nesrečnic" s pogostimi vnetji, ki se mi je ponovno pojavilo prav v teh dnevih, ko ste odpre to temo. Do zdaj sem probala že vse živo, pa se jih nisem uspela zares znebiti.

no vglavnem, ker sedaj pridno delam(va) na user posted image  me zanima, ali vsa ta spiranja z hrastovim liobjem, kisom, ali vstavljanjem tamponov prežetih v jogurt ali vaginalet in canesten mazila.... vplivajo na zanositev ipd?

V tem trenutku, se namreč ne bi rada odrekla user posted image za cel tedenuser posted image .

Mogoče je neumno vprašanje, amapk ali katera ve, če vse te stvari mogoče "pobijejo" spremije mojega dragega? In koliko časa po recimo izporanju naj ne bi imeli spolnega odnosa?

hvala M

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet!
7.5.2006 11:01:16   
CIPRESA
Jaz mislim da ne vpliva na zanositev, je pa dobro da pozdraviš ta vnetja pred nosečnostjo ker na plod pa je rekla moja G pa lahko vplivajo negativno.




_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet!
7.5.2006 20:31:54   
daisy23
punce,samo en nasvet bi vam rada dala.Moja babica je bila po poklicu babica in mi je pripovedovala, da so nekoč in tudi danes ženske delale splave tako, da so čepele nad škafom v katerem je bila vroča voda, ki je hlapela v sopari,kar je sprožilo krvavitev.Tako, da bodite previdne, če ste morda noseče.
Glede hrastovega lubja, pa mi je znani zdravilec svetoval kopel. zraven tudi kopel v soli (navadna sol v vodi). Srečno in previdnouser posted image   

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet!
10.5.2006 14:48:45   
LEVASI
ojla punce,
tudi jaz sem se malo pozanimala za tele čaje in sem na internetu zasledila da za plahtico in rman ne priporočajo uporabe v nosečnosti, tako da mislim da tole ni glih za nas ki načrtujemo nosečnost. malo se še pozanimajte v lekarni preden začnete tole uporabljati. sem tudi sama hotela naresti tako kot je ena zgoraj napisala ali pa s hrastovim lubjem ampak mislim da je boljše da ne, ker nikoli ne veš kaj se lahko naredi.

zanima pa me če mislite da beli tok vpliva kaj na zanositev? če imaš lahko zaradi tega težavo zanositi?

LP

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet!
10.5.2006 19:17:35   
Ocenia
Beli tok ne vpliva na zanositev, v času nosečnosti se navadno zmanjša oz. izgine. Tako, da zaradi belega toka ne skrbi. Sama sem imela stalno beli tok, ko sem zanosila, se je postopoma odstranil.

Kar pa se tiče kopeli, vsekakor si nosečnica NE SME DELATI VROČIH KOPELI, niti se  NE SME TUŠIRATI z vročo vodo, niti NE SME hoditi v bazene s termalno vodo... Zato, kopeli ki preprečujejo vnetja, delamo takrat, ko še nismo noseči. Tudi pitje zeliščnih čajev v času nosečnosti ni priporočljivo.

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: pogosta vnetja nožnice..nasvet!
14.5.2006 17:43:53   
*alanya*
Hey!
Tudi sama imam zadnje čase vedno več težav z različnimi vnetji. Na spolovilu in hlačkah se mi pojavljajo nekakšni beli koščki. Poleg vsega me spolovilo zelo srbi in včasih med spolnimi odnosi tudi peče. Uporabljala sem milo za intimno nego od Nivee, a sem nehala z uporabo in sedaj se umivam še samo z vodo.Tudi uporabo tamponov sem omejila, čeprav jih že prej nisem veliko uporabljala. Zanima me, če ima katera od vas točno takšne težave in kaj mi svetuje, da odpravim to nadlogo?user posted image

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?