Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.4.2008 21:05:03
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: polaris
Mašika in kako si kaj ti?
Polaris, jst sem tak tak...še kar na bolniški do konca tedna...angina...drugače sem pa že kr malo nestrpna glede te pošte za IUI...pa noben mi ne zna povedat kdaj jo lahko vsaj približno pričakujem...
Se*, malenkost!!! RTM!!!
pa še za vse ostale...danes bo na kanalu A ob 21.55. oddaja POT K NOSEČNOSTI...o umetni opoditvi
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.4.2008 21:11:03
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
joooj pa tu sta dve nevestici
jaz bi sla z vama torte zbirat
Pridi .... Njami, kak se bomo napokale!
torta je itak najboljsi del obreda razen ce je tko kot na eni poroki, ko sem bila... so ugrabli nevesto, pa eno uro ni nihce pogruntal. nic se ni dogajalo, ni bilo nic nove hrane, potem je bila pa taka tuga, da je vecina folka sla, brez torte
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.4.2008 21:15:03
Serendipity
joooj pa tu sta dve nevestici
jaz bi sla z vama torte zbirat
Pridi .... Njami, kak se bomo napokale!
torta je itak najboljsi del obreda razen ce je tko kot na eni poroki, ko sem bila... so ugrabli nevesto, pa eno uro ni nihce pogruntal. nic se ni dogajalo, ni bilo nic nove hrane, potem je bila pa taka tuga, da je vecina folka sla, brez torte
Brez torte??? Breeeez toooorteeeee? Jao. Jaz bi umrla... Jaz se vedno napokam gibanice in še extra torte z extra dvakrat do trikrat dozo kavice.... Potem pa itaq zadnja greva s poroke.. Ker jaz nisem zaspana
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.4.2008 21:30:33
Serendipity
ajsika - najlepše sanje .... lejkonouč!
trinity - jutri gremo na lov... Hm .. če se dobro spomnim, si ti tudi naša nevestica, kaj? In kako poteka?
sončece ... tu klikneš tole: http://www.shrani.si/ daš BROWSE poiščeš slikico in daš shrani ter kopiraš drugi link po vrsti, ga prilepiš in zadovoljiš naši radovednosti
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.4.2008 21:34:40
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris
ajsika - najlepše sanje .... lejkonouč!
ajsi, tud od mene
Se* super izbira, poglej mal v Europarku, sem zadnjič gledala ene podobne
Res? Super! Hvala za predlog.. Le peta ne sme biti previsoka - iz dveh razlogov: 1) jaz neroda 2) moj malo manjši od mene in malenkostno zakompleksani zaradi tega