|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ne zmorem več :(
17.5.2008 18:10:23   
staši
Moj pa je obseden s tem BB jem ,upam da bo kmalu konec.Drugače nimam kaj rečt oba je od samega začetka full skrbel ,jih  kopal tudi in nikoli ni pokazal da nista tamala dva bila nezaželjena v hiši .Saj ko se "OTROKE DELA"se morata oba strinjat kaj ne? 

(odgovor članu tejkooo)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: ne zmorem več :(
17.5.2008 19:29:47   
Anonimen
Večina moških rabi en čas, da se adaptirajo na nove razmere, ko enkrat steče, potem so fajn očki, ampak kljub temu včasih rabijo dolgo časa,da pogruntajo da niso več otroci, temveč, da imajo svojega otroka, da imajo odgovornost.

Vendar:
Kot je napisala ena, šok terapija - daj mu otroka, pa naj sam poskrbi zanj, kakšne pol urice bo za prvič dovolj. In ne se oglašat na telefon, naj se znajde, kot se moraš ti.
Ko boš prišla nazaj, pa se pripravi na en zelo dolg razpotegnjen, užaljen obraz, ker je on revček bogi tako zelo trpel, ker si ga pustila samega in bogi otrok, kako si neodgovorna mama. Po njegovem seveda. Sem zihr, da bi imel kakšne take fore.  Jaz bi mu potem rekla: dragi moj, si oče tega otroka. To pomeni, da si zanj moralno, materialno in pravno dolžan skrbeti 24 ur na dan 365 dni v letu naslednjih 18. let oziroma dokler ne konča šolanja. Trenutno pa se obnašaš kot stric: otroka pogledaš izključno takrat, ko tebi paše in samo glede tistih stvari, ki tebi pašejo. Za vse drugo je tam mama. Ampak to ne pomeni biti oče. Oče skrbi za svojega otroka vedno, tudi ko bi rad spal, jedel, igral igrice, vse to počaka, kadar ga njegov otrok čaka. Stric lahko otroka preda staršem, oče pa tega ne more, ker je sam starš. Ker je temu otroku dolžan lepo, brezskrbno otroštvo, varnost, ljubezen, dolžan je poskrbeti za njegove potrebe. In zdaj je čas, da odrasteš in mesto otrka prepustiš drugemu. Oče si je z mamo po pravicah in dolžnostih povsem enak, edino da mama lahko doji in rodi, česar očka ne more. Vse ostalo pa lahko. Naj pokaže sedaj, ali je dec ali fantek.

(odgovor članu staši)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: ne zmorem več :(
17.5.2008 19:46:53   
dreamz
Jaz bi takega tipa poslala v k****. Oprostite izrazu. user posted image
Ne res... ma kaj boš še takega moškega podpirala? Raje sama pol.

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: ne zmorem več :(
17.5.2008 19:59:52   
saskija
takšnemu moškemu ne bi otroka samega pustila niti pet minut, ampak bi ga po hitrem postopku z računalnikom vred napodila iz bajte.



_____________________________

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: ne zmorem več :(
17.5.2008 20:17:31   
Anonimen
Ma, a veste kaj, poznam kar nekaj moških, ki so se na začetku obnašali zelo podobno, po nekaj konkretnih brcah v rit in preteklem času pa vse bolj zavedali svoje vloge

Moj dragi npr. ni imel nobenega konkretnega moškega v svojem otroštvu, ki mu bi bil za vzor. In se je prvih nekaj mesecev obnašal podobno, kot je napisala avtorica, samo da ni igral igric, temevč je skakal okoli po "nujnih" oprav kih.Sicer je za moje neposredne potrebe zelo lepo skrbel, kuhal, pospravljal, likal, ampak ko je bilo treba za dve minuti prevzeti otroka, ker sem šla na WC, je bil totalen upor in slaba volja. Ker se z otrokom ni znašel. Že jaz sem bila zmedena, ona pa sploh. Pa sem en parkrat izgubila živce, en parkrat sva se prav lepo pomenila in po nekaj tednih sem prišla do spoznanja, da se do hčerke(ko je bilo treba kaj poskrbeti, ne ko je bila previta in dobre volje user posted image ) obnaša tako, ker dejansko ne ve, kaj mala potrebuje, kako naj se do nje obnaša, ker tega nikoli ni videl in izkusil. Pa sem mu dala čas, malo napotkov in velikokrat izginila za pol urice, urico, da je bil prisiljen skrbeti zanjo. Me je klical, če jo je prav previl, katero kremo mora uporabiti... same traparije user posted image user posted image user posted image . Ko sem prišla nazaj, je imela pleničko narobe zapeto, pa sem bila tiho, ker je bil zelo ponosen, da se je sploh znajdel. Kaj bi mu jemala še tisto malo uspeha user posted image ? In se je popravil, vsak dan po malem je bilo bolje.

Zdaj pa je izreden očka. In imam ZELO visok kriterij, kaj je dober očka. Zdaj ni da ni, naredi vse, pa še mene pošlje v lajf, da se sprostim, sam od sebe. Tako da, ne takoj vrečt puške v koruzo, lahko da se kaj dobrega pokaže s časom.

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: ne zmorem več :(
19.5.2008 22:11:39   
mopi
Očitno imaš pri hiši dva otrokauser posted image . Jokcanje v takih primerih pač ne pomaga. Naredi seznam del, ki jih je potrebno opraviti v hiši, gospodinjstvu, v zvezi z dojenčkom, ... Potem pa mu lahko daš na razpolago, da sam izbere 50% nalog, ki jih bo opravil (ostalo so seveda tvoje naloge). Ko bo opravil, kar je obljubil, pa se bo lahko igračkal naprej.
Moram rečt, da se mi kar smiliš, saj bi ti dragec moral biti v tem času v 100 % oporo in ti pomagati. Mi je kar zanimiva tista opcija, da mu razbiješ računalnik (po možnosti na njegovi glaviuser posted image ).
 

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: ne zmorem več :(
29.5.2008 10:37:13   
minka28
Ne vem kaj naj rečem .Lažje je govort kot nekaj konkretno naredit.Sama veš kako imata doma,
zakaj se tako obnaša,vendar mislim da en pošten pogovor med vama bi rešil veliko stvari.Če pa ne bo zalegel
pogovor je najbolje da se odmakneš od njega in rešiš sebe in otroka od takega neodgovornega človeka.Je pa dobro že to da si za mnenje vprašala tudi druge,ravnaj pa tako kot ti srce želi.

Aja,še malo heca:dobro da te je  sploh pustu do računalnika

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: ne zmorem več :(
30.5.2008 23:16:06   
maktub
no isti primer imamo imam jaz doma...
Taki lenuhi da človeku gre kr na jok...sem mislila da je sam moja tak, ampka po pogovoru z vsemi prijateljicami smo prišle do enega zaključka:
VSI SO ENAKI...
sama sem naredila tako;za tamalega sem lepo sama poskrbela, se po kosilu lepo odpravila do moja mame na obisk, pa k svoji noni pa na en dolllg sprehod tako da me ni bilo domow tudi do 21 ure... po 3 urcah me je kr klical kje sem pa da naj že enkrat pridem domow..Enostavno si sama naredi plane  in njega lepo izključi boš vidla kako ga bo motlo...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: ne zmorem več :(
30.5.2008 23:49:07   
picola1
Najprej bi se orng pogovorila z njim. Če to ne bi zaleglo, bi mu dala ultimat in sicer :če ne greva po strokovno pomoč (sploh ne morem verjet, da ti ni nobena tega predlagala, razen tejkooo...ker je več kot očitno, da jo OBA potrebujeta), bom odšla. Če bi rekel ne, bi ga resno zapustila, ker pač ni pripravljen narediti nobene spremembe (sama bi pa še vedno šla na terapijo, ker bi me zanimalo: zakaj sem si izbrala takšnega moškega, zakaj imam z njim otroka in zakaj mi ni že prej prekipelo).

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: ne zmorem več :(
30.5.2008 23:54:38   
sandra85
potrpi zaradi otroka, on se bo pa mogoče že spremenil (upajmo)

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: ne zmorem več :(
31.5.2008 14:53:20   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.


prosila bi za kakšen vzpodbuden nasvet



Ponovi: "ZMOREM!!!!"
Najprej vzpodbudni nasvet - ko se navadiš na nov način življenja, gre samo še na bolje. Ko si enkrat na dnu, gre samo na gor.

A kaj bi z decom? Za začetek bi mu pustila neoprano, zanj ne bi bilo kosila, pomila bi samo tisto kar bi nujno potrebovala,... Pa mu razloži, da nimaš tega več časa počet, ker otrok potrebuje vso tvojo pozornost. Da sta se zanj odločila dva. Da nobeno delo ni TVOJE, ampak VAJINO. Pokaži mu kaj naj naredi (deci se redko sami spomnijo kaj). Daj mu opcijo - ali bo on zabaval malo in boš ti gospodinjila, ali pa obratno (naj si zbere kadar je le mogoče). Naj vidi, koliko dela je. Dogovorita se za čas, ki bo samo vajin (npr. on naj 2krat na teden dobi 2 urci frej za igrice, ti si jih vzemi za klepet s prijateljicami),....

SREČNO!


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: ne zmorem več :(
1.6.2008 22:15:49   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

no isti primer imamo imam jaz doma...
Taki lenuhi da človeku gre kr na jok...sem mislila da je sam moja tak, ampka po pogovoru z vsemi prijateljicami smo prišle do enega zaključka:
VSI SO ENAKI...
sama sem naredila tako;za tamalega sem lepo sama poskrbela, se po kosilu lepo odpravila do moja mame na obisk, pa k svoji noni pa na en dolllg sprehod tako da me ni bilo domow tudi do 21 ure... po 3 urcah me je kr klical kje sem pa da naj že enkrat pridem domow..Enostavno si sama naredi plane  in njega lepo izključi boš vidla kako ga bo motlo...


ja s tem se je najboljše tolažit kot pa kaj spremenit v svojem življenju. Da moraš delat   plane, da bežiš od doma, da se on nekaj  nauči. 

S takim človekom ne bi preživela niti minute potem se pa raje sama z otroci!!


jaz ne vem kam ste gledale in koga ko ste se s takimi moškimi odločale za otrokauser posted image



_____________________________

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: ne zmorem več :(
5.6.2008 15:20:54   
katarinas
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

IZVIRNO SPOROČILO: maktub

no isti primer imamo imam jaz doma...
Taki lenuhi da človeku gre kr na jok...sem mislila da je sam moja tak, ampka po pogovoru z vsemi prijateljicami smo prišle do enega zaključka:
VSI SO ENAKI...
sama sem naredila tako;za tamalega sem lepo sama poskrbela, se po kosilu lepo odpravila do moja mame na obisk, pa k svoji noni pa na en dolllg sprehod tako da me ni bilo domow tudi do 21 ure... po 3 urcah me je kr klical kje sem pa da naj že enkrat pridem domow..Enostavno si sama naredi plane  in njega lepo izključi boš vidla kako ga bo motlo...


ja s tem se je najboljše tolažit kot pa kaj spremenit v svojem življenju. Da moraš delat   plane, da bežiš od doma, da se on nekaj  nauči. 

S takim človekom ne bi preživela niti minute potem se pa raje sama z otroci!!


jaz ne vem kam ste gledale in koga ko ste se s takimi moškimi odločale za otrokauser posted image




Najprej nekaj: NISO vsi enaki - eni so odgovorni, skrbni, ljubeči, na njih se lahko zaneseš - res jih poznam bolj malouser posted image , moj spada nekam vmes.

Problem z igricami se mi zdi samo eno: zasvojenost. J.L. , postaviti ga bo treba pred dejstvo, ampak res, tako da bo z glavo treščil v zid, mora se nekaj premakniti...Ne znam ti svetovati, težko je reči, sama boš že vedela kaj mu "vzeti", da bo bolelo. Mogoče, če imaš možnost, se odseli za nekaj časa, boš potem videla ali bo sploh pogruntal da vaju niuser posted image
Ne vem koliko je star tvoj, sicer pa starost pravzaprav nima s tem nič, je pa zasvojenost z igricami postala kar množična...


Kam ženske gledajo, ko se odločajo za otroke? Kako je že rekel mali princ: bistvo je očem nevidno...?

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: ne zmorem več :(
5.6.2008 16:19:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

potrpi zaradi otroka, on se bo pa mogoče že spremenil (upajmo)


user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: ne zmorem več :(
5.6.2008 22:14:00   
picola1
Se strinjam karin...
Dokazano je, da otroci, ki živijo v družini, kjer so non stop neka nesoglasja ali še kaj hujšega odrastejo v bolj nevrotične osebnosti, kot pa če se starša ločita. Plus to, da tako partnerja nimata možnosti, da bi si našla nekoga, s katerim bi lahko bila bolj srečna...Je pa res to, da sem istočasno tut zagovornik tega, da se je treba za ločitev potrudit...Zame je definitivno zelo narobe, če nekdo reče ok, ne gre več, greva narazen...Najprej se je treba orng usest dol pa se poment in it na zakonsko terapijo pa še tam probat nekej časa in šele potem lahko nekdo reče: poskusil sem vse pa ni šlo...
Kar se pa tiče tega, da lahko upa, da se bo njen mož spremenil...Ljudje se ne spreminjajo kar tako... ker bi si želeli...ampak se začnejo spreminjat ponavadi šele takrat, ko so v to prisiljeni. Tako da...Je treba delat, če hočeš imet dober zakon...Ponavadi nič ne pride kar iz lufta.

< Sporočilo je popravil picola1 -- 5.6.2008 22:15:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: ne zmorem več :(
7.6.2008 10:06:35   
Jessy
Nuala ti je zelo lepo svetovala.

Moj sicer ni igral računalniških igric, je pa zato raje počel kaj drugega v zvezi z elektroniko. Ko sva se pogovorila, mi je zaupal, da pač on ne ve, kako delati z njo. Zato sem mu jo nekajkrat dala v naročje, ko je jokala in je jaz že celo večnost nisem mogla potolažiti (prvi mesec), pa jo je on potem cartal in ko je pri njem čudežno utihnila, je dobil motivacijo za naprej. Fajn se mu je zdelo, ker jo je njemu uspelo potolažiti, meni pa ne. Enkrat sem mu jo tudi dala in rekla, da jaz ne morem več, pa je pomagal.
Res je, da se na začetku ni kaj dosti ukvarjal z njo in se je predvsem takrat, ko sem mu rekla, da naj nekaj z njo počne, zdaj, ko pa je deklica zrastla, jo pa velikokrat sam od sebe kam pelje in se z njo zabava, tako da ko on pride iz službe imam jaz proste roke. user posted image

Ne obupaj! Drugače ti bo pa koristil nasvet moje starejše sodelovke, ki mi je enkrat rekla, da naj ne čakam 30 let, da bom ugotovila, da je decu treba konkretno reči: posesaj po kuhinji, dnevni, kopalnici, hodniku, pospravi posodo iz pomivalca...., ker oni so po večini tako naštelani, da funkcionirajo samo ob ukazu. Pri nas je res tako in mu dejansko rečem, kaj naj kdaj naredi, saj sam od sebe le posodo spravi iz stroja in potem umazane naloži vanj, vse ostalo pa je treba povedat, pa naredi.
Tako, da ne šparat z besedami.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: ne zmorem več :(
10.6.2008 11:05:31   
nia5
Ja boga kaj naj ti rečem, moralnega mu nabij tako kot veš da ga bo ganilo, saj nisi sama spočela tega otroka. Naredi tako kot so ti svetovale, sitega mu pusti za urco dve, mogoče bo ga to malo bitjece zadelo v srce, pa čeprav ga bo na začetku mel pod prisilo. Moj vlki srček pa je na šihtu dosti časa, samo mi hvalabogu pomaga mama ko rabim malo časa zase, tak da probaj spametovat tega velikega otroka. Vso srečo ti želim in veliko uspeha!

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: ne zmorem več :(
10.6.2008 13:45:04   
andrejka
LP,
Pri nas je bilo isto, pa sem mu dala na izbiro-al boš otroka rihtu al pa ostala gospodinjska dela mel čes!
Ker ni vedu kaj počet z novorojenčkom je kar hitro zagrabil za ostale stvari. Seveda je bilo potrebno ogromno opominjanja in "ukazovanja" pa je šlo.
Sedaj ko je pupa večja in se jo vsaj upa prijet je malo bolje.
Mi je bilo pa na momente tako hudo, kot rebi...morda je vmes še malo poporodne depresije in stalna nenaspanost in utrujenost...
Če ne bo bolje, pojdi k zdravniku (to mu tudi omeni in da bo ta čas moral sam preživljati z dojenčkom...).
Upam na vse najbolje.
A.

_____________________________

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: ne zmorem več :(
10.6.2008 13:51:52   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

no isti primer imamo imam jaz doma...
Taki lenuhi da človeku gre kr na jok...sem mislila da je sam moja tak, ampka po pogovoru z vsemi prijateljicami smo prišle do enega zaključka:
VSI SO ENAKI...
sama sem naredila tako;za tamalega sem lepo sama poskrbela, se po kosilu lepo odpravila do moja mame na obisk, pa k svoji noni pa na en dolllg sprehod tako da me ni bilo domow tudi do 21 ure... po 3 urcah me je kr klical kje sem pa da naj že enkrat pridem domow..Enostavno si sama naredi plane  in njega lepo izključi boš vidla kako ga bo motlo...


Ne, pa niso. Moj ni tak.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: ne zmorem več :(
10.6.2008 13:52:46   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

potrpi zaradi otroka, on se bo pa mogoče že spremenil (upajmo)


user posted image


Trikrat user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: ne zmorem več :(
10.6.2008 14:12:37   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: maktub

no isti primer imamo imam jaz doma...
Taki lenuhi da človeku gre kr na jok...sem mislila da je sam moja tak, ampka po pogovoru z vsemi prijateljicami smo prišle do enega zaključka:
VSI SO ENAKI...
sama sem naredila tako;za tamalega sem lepo sama poskrbela, se po kosilu lepo odpravila do moja mame na obisk, pa k svoji noni pa na en dolllg sprehod tako da me ni bilo domow tudi do 21 ure... po 3 urcah me je kr klical kje sem pa da naj že enkrat pridem domow..Enostavno si sama naredi plane  in njega lepo izključi boš vidla kako ga bo motlo...


Ne, pa niso. Moj ni tak.


Res je! Niso vsi enaki. Novi partner, ki z mojim sinom nimata iste krvi, ga je sprejel kot za svojega, rad ga carta, ga pelje na sprehod, previje, ..... Delo opravi tako, kot bi mu bil oče. In, nama daje prednost pred igricami, in ostalimi stvari. Zato ne metat vseh v isti koš.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: ne zmorem več :(
17.6.2008 14:35:25   
čipka
Pri nas je bilo isto, pa sem mu dala na izbiro-al boš otroka rihtu al pa ostala gospodinjska dela mel čes!
Ker ni vedu kaj počet z novorojenčkom je kar hitro zagrabil za ostale stvari. Seveda je bilo potrebno ogromno opominjanja in "ukazovanja" pa je šlo.
Sedaj ko je pupa večja in se jo vsaj upa prijet je malo bolje.
Mi je bilo pa na momente tako hudo, kot rebi...morda je vmes še malo poporodne depresije in stalna nenaspanost in utrujenost...
Če ne bo bolje, pojdi k zdravniku (to mu tudi omeni in da bo ta čas moral sam preživljati z dojenčkom...).
Upam na vse najbolje.
A.


poskusi tudi s temle na izbiro al pa sama k zdravniku...upam da se bo kaj rešlouser posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: ne zmorem več :(
17.6.2008 15:05:32   
Sonnja
IZVIRNO SPOROČILO: rija

bolj berem, bolj vidim, kak je moj fajn......user posted image

ga grem kar takoj poklicat, da mu to povem user posted image


se podpišem!user posted image user posted image user posted image za mojga

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: ne zmorem več :(
17.6.2008 17:27:00   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja

IZVIRNO SPOROČILO: rija

bolj berem, bolj vidim, kak je moj fajn......user posted image

ga grem kar takoj poklicat, da mu to povem user posted image


se podpišem!user posted image user posted image user posted image za mojga



Jaz tudi podpišem za mojega user posted image user posted image
Midva drugače še svojih otrok nimava, vendar če se bo s svojim oz. najinim otrokom pol toliko ukvarjal ko se oz. se ukvarja s svojo sestrico potem ni nobene bojazni. Verjetno se bo pa še bolj.
Čeprav kdaj igra kakšno igrico, ni obseden z njimi, pa tudi ne da se mu, tako da tista urca ali dve na teden ne povzročata nobene škode. Tudi jaz si rada vzamem kdaj malo časa za sebe in berem, berem,... user posted image  
Dokler je bila naša še mlajša - tam 1-3 let ni bilo nobene variante, da bi kdorkoli v družini (nas je bilo 5 odraslih, sva še živela takrat z njimi) karkoli počele - bral, gledal tv, ker je mala vsakega okupirala, tako da smo se morali prav organizirati kdaj se bomo učili (smo bili 3 študentje). Najprej se je eden ali dva, potem pa smo se menjali user posted image . Prav tako je bilo z drugimi opravili - kakšne igrice na računalniku niti približno niso prišle v upoštev - šele tam ko je bila 4 leta stara, je bilo malo možnosti user posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 99
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?