|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
16.5.2008 12:28:03   
massylou
Uči se z njim. Ostalo bo že počakalo. Tudi ponavljajta skupaj.
In pritegni ga k učenju, smejta se skupaj kakemu butastemu izrazu... Vsaj prvi dan, potem pa bolja resno, a še vedno sproščeno.
Poznam več primerov (tudi svojega), ko je bilo treba samo to, da se en starš vsede zraven in "trpi" skupaj z otrokom.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
16.5.2008 12:31:33   
cmokec
Najbolje, da se skupaj dol vsedeta in gresta skozi predpisano snov. In mu jo razloži, potem pa mu napiši še par nalog, ki jih najdeš na spletu. In potem spet skupaj preverita, kako jih je rešil. Ko pri matematiki zakapiraš bistvo, so vse naloge enake.

Tako se bo naučil, vedel bo, da mu stojiš ob strani in da se nate lahko zanese. Če boš samo kritizirala in mu dopovedovala, se bo samo odmaknil od tebe, ker boš težila in ga opominjala na njegov problem. Ampak problem bo še vedno.

Pa pohvali ga, ko vama bo uspelo, da bo vedel za v naprej, da on zmore več, kot samo za 1 ali 2.

Pa kazen bi jaz tudi dala, ker je do tega prišlo izključno zaradi lenobe.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
16.5.2008 12:34:53   
vesel
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Ja brez učenja, najbrš ne gre.
Vsedi se poleg njega, predelajta snov. Potem pa mu čez celi teden razporedi naloge, ki jih mora rešiti, ti pa jih vsak večer preveri, če pa kaj ne zna pa skupaj predelajta.



Se podpišem!

_____________________________

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
16.5.2008 14:54:17   
nejcko
Bom malo daljša, ampak aj ste že vajeniuser posted image

Prvič, brez dol se vsesti in učiti se, ne bo pozitivnega rezultata. Žal, tako je. Tudi ukiniti mu kakšno boniteto, ne bi škodilo. Predvesm pa red.
Sama sem načeloma proti, da se starši učijo z otroki, ampak Jan to potrebuje. Je otrok s PP in brez pomoči ne bo zmogel. Žal. V šoli se lahko prilagajajo nejegovim potrebam, a glavnina dela je na njem in na starših.

Zdaj pa glavna stvar.
Vseskozi se že ponavljam, da je 4. razred za vsakega otroka intelektualni kvalitativni preskok, šok, hladen tuš; pa ne samo za otroka, ampak tudi za starše. Šele sedaj starši in otrok dobijo nek realen vpogled v  delo in znanje skozi številčno oceno. Opisne ocene večini staršem ne pomenijo nič. Preberejo le "dosega cilje/standarde2 in to je to. Ne berejo dalje. Ocena pa je ena sama, taka, kot je, in pika. Nič ne piše pred njo in nič za njo.

4. razred je tudi po učnem načrtu in težavnosti snovi buldožer, ki zgazi vsakega, ki ima kakršenkoli vedenjski ali mentalni problem. Če so prej otroci skoraj tri leta samo nekaj počeli, zdaj to počnejo s tako intenzivnostjo, da glava peče. Nič več ni samo praktičnega dela, ampak se začne intenzivno delati na teoriji in abstrakciji. Težko, blazno težko za tako male otroke, ki jim, na žalost, začenja  nagajati še puberteta. In otrok, ki že od prej nima razvitega zicledra in delavnih navad, po možnosti pa se spopada še s kakšno motnjo, je zelo bogi.


In tretjič, negativna ocena dandanes v OŠ ni nobena redkost več. Če je bilo nekoč tako, da je bila polovica razreda 5-karjev in 4-karjev, tretjina 3-karjev, petina zadostnih (cvekarji pa so itak kajkmalu postali naši bivši sošolci), je danes sorazmerje zelo zelo drugačno. Večina otrok je v zlati sredini, nekaj izbrancev je odličnih, vsi ostali pa lezejo. In lezejo. In lezejo. Pa še kar lezejo, čeprav bi nekoč že zdavnaj ponavljali razred.
ker je naš šolski sistem tak, da vsak otrok naredi OŠ, pravzaprav jo MORA narediti, neglede na to, koliko zna.
Poleg vsega je učni načrt danes zasnovan tako, da se učenci ne učijo več kronološko in celostno (kot smo se mi nekoč), ampak je snov razdrobljena na prafaktorje od 3.-9. razreda. in tisti učenec, ki je zamudil osnove v tretjem, četrtem razredu, ta svoj manjko vleče naprej vsa leta. Pobira neke drobtinice, za katere sploh ne ve, h kateremu kruhu spadajo.
Ker pa imajo hiperaktivni otroci ter dislektiki zelo kratkotrajen spomin, morajo vložiti neskončno mnogo napora v to, da dosegajo spodobne rezultate. Saj so brihtni, tu ni debate, ampak naš sistem za njih niti najmanj ni ugoden.

Torej, plemenita, bo treba delat, ne pa okol ga sratuser posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
17.5.2008 23:04:01   
hariba
Kaj mu bo pa inštruktor pomagal pri tem da bo pisal kontrolko namest bulu na igrišče

Meni se pa inštruktor ne zdi slaba ideja. Pogosto nekateri najstniki z starši nočejo delat, se prepirajo in trdijo, da razlagajo narobe. Pri moji nečakinji so se v petem razredu pojavile težave pri matematiki, glavni razlog je tudi pri njej bila lenoba, v šoli je raje bulila skozi okno kot prepisovala iz table, doma pa ni pisala nalog in posledica šus. Je moja sestra z njo poskušala delat, ni bilo uspeha, se je upirala, vpila, da uči narobe..., sem probala jaz prvo uro je delala, naslednjič, pa ker sem ji v sorodu in me dobro pozna hotela pogovor preusmerit na modo. No potem so pa preko oglasov našli eno inštruktorico-profesorico matematike in dekle je bilo pred njo srem se neprimerno obnašat in je pridno della, oceno brez problema popravila in še zdaj, ko je že v prvem letniku Sš,če kdaj nastopi problem pokličejo njo. Puberteta je pač huda stvar. No pa saj tudi jaz sem imela pri mlajšem sinu težave z učenjem smučanja, ko je bil še mali, ni hotel upoštevati mojih navodil in se je cmeril, na smučarskem tečaju mu je bilo nerodno pred tujimi otroki in se je lepo naućil, pa tudi jaz sem kot smučarska vaditeljica v študentski dobi naučila smučat veliko tujih otrok kar njihovim staršem ni uspelo.
Tudi moja 2 velika 10 in 13 let se kdaj nočeta učiti z mano pri ponavljanju snovi se tamali dela, da spi, tavelik pa se prepira in namerno odgovarja narobe, ampak pri nas so sankcije za takšno vedenje, ukinitev žepnine pri velikem, pri malem pa odvzem pc kabla in tv daljinca, zaenkrat zelo vžge to. Prepovej mu pač tisto kar ima najraje.
Želim, da čimprej šus popravi!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
17.5.2008 23:16:00   
Anonimen
Zna skoraj vse, ampak je pretežko držati svinčnik v roki in pisati, če je pa bolj pomembno gledati skozi okno učilnice, kako nekateri zunaj na igrišču igrajo nogomet. user posted image   


Aha, to....user posted image .
Meni se tudi ni dalo pisat, sem raje govorila...user posted image . Ampak je bilo treba, tudi to naredit. Povej mu, da je pac treba kontrolko napisat in da tukaj ni debate. Ce noces biti lacen je treba skuhat kosilo...in je treba resit kontrolko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
19.5.2008 22:12:04   
jakaracman
Pa ne ga srat K. z enimi otroci se je pač treba učiti skupaj.Ukini mu kaj, nisi noben terorist, vendar kje je šele srednja šola, če ima že zdaj take težave.Želi mu izobrazbo, boljši jutri.Danes že srednja šola ni nič.Mogoče gre vama z partenrjem dobro brez šol, nikakor pa ne pomeni to, da njega čaka isto dobro.Učiti in učiti.Ne podpiraj ga v lenobi, z leti bo samo slabše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
4.6.2008 7:51:35   
spps
mogoče samo en predlog.imaš mogoče kakšno prijateljico,ki bi tvojemu fantu pomagala predelat snov?včasih učenje lepše steče,ko ni staršev zraven.
tako sma midve s kolegico naredile,je njena hčer hodla dvakrat na teden k meni in sma ponavljale snov,za predmet za katerega ni imela interesa.pa smo zrihtal.

_____________________________

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
4.6.2008 21:23:05   
Pi-kica 1
Ko berem tvoje opise, se mi zdi, kot da bi mojega sina opisovala pred leti. user posted image Ravno tako hiperkinetik z motnjami koncentracije in spomina.
Samo pri meni ni bilo trte mrte. Kar je bilo treba, se je naredilo, če ne zlepa, pa zgrda. Pri takih otrocih je treba ogromno trdnih živcev, preiskušati moraš različne metode, kaj pač najbolj pali.
Nama je uspelo in danes je študent, ima še tri izpite do konca in diploma. user posted image



(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
6.11.2008 13:15:48   
urška84
Brez zamere do kogarkoli, ampak tole ko berem...za zamislit.user posted image

Ko sem bila jaz v OŠ (pa sem še mlada), ma ni variante da bi se takole obnašala.

Ne zagovarjam sicer, da se otroke tepe, ampak da te otrok dobesedno nateguje pa tud ne. Pa čeprav jih ima samo 11. Jasno je treba pokazat kdo je tu starš. Oprosti, ampak če bi moja dva pristopila k problemu na tak način kot ti ex Kerensa, bi tud meni dol viselo za oceno, še manj pa za to kaj bi ti mislila.

Vse ima svoje meje.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
6.11.2008 20:39:11   
picola1
Se popolnoma strinjam.user posted image Otroci točno vejo, kje lahko obrnejo tastare. In če že mama sprašuje po liniji najmanjšega odpora, istočasno pa od otroka pričakovat, da se tega ne bo posluževal...Kr neki...

(odgovor članu urška84)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 20:27:31   
Kerensa*
Kaj konkretno pa je tako zelo narobe z linijo najmanjšega odpora (sploh pri stvareh, ki te ne veselijo)?... šola JE pomembna, to drži, ampak če te ne veseli (mene tudi ni, pa kaj zdaj? - niti edina nisem)...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 20:39:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Kaj konkretno pa je tako zelo narobe z linijo najmanjšega odpora (sploh pri stvareh, ki te ne veselijo)?... šola JE pomembna, to drži, ampak če te ne veseli (mene tudi ni, pa kaj zdaj? - niti edina nisem)...


Kako že rečejo.....življenje je pravljica.
Še celo življenje bo delal stvari k ga ne veselijo. In vse se ne da z linijo najmanjšega odpora narest. Tvoj sin je preprosto len. Ti ga pa podpiraš pri tem. In z leti bo vse sam še hujš.
Sicer pa v gruči vse bolj apatičnih, lenih, brezciljnih ljudi k jih je vsako leto več itak ne bo preveč izsopal...še sreča da smo socialna država....

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 20:46:01   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca
življenje je pravljica.

Od kdaj?
Še celo življenje bo delal stvari k ga ne veselijo.

Upam, da ne... ali pa vsaj čim manj.
In vse se ne da z linijo najmanjšega odpora narest.

Žal ne... drugače bi se strinjala s prvim citatom.
Tvoj sin je preprosto len.

Pri določenih stvareh je res, ja.
Ti ga pa podpiraš pri tem.

Pri določenih stvareh res, ja.
In z leti bo vse sam še hujš.

Upam, da ne.
Sicer pa v gruči vse bolj apatičnih, lenih, brezciljnih ljudi k jih je vsako leto več itak ne bo preveč izsopal

Posploševanje ali poniževanje?
...še sreča da smo socialna država....

Lahko bi bili malo bolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 20:56:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca
življenje je pravljica.

Od kdaj? Od takrat k si jo nardišuser posted image ....tiskarki škrat pač
Še celo življenje bo delal stvari k ga ne veselijo.

Upam, da ne... ali pa vsaj čim manj. Aha...on bo mel poklic k ga lahko opravljaš brez osnovne šole, tak k pomožnosti nč ne delaš pa še užival v njemuser posted image ....no ja, vsaj glasbenik ne bo, jih je že prevečuser posted image
In vse se ne da z linijo najmanjšega odpora narest.

Žal ne... drugače bi se strinjala s prvim citatom.
Tvoj sin je preprosto len.

Pri določenih stvareh je res, ja.
Ti ga pa podpiraš pri tem.

Pri določenih stvareh res, ja.
In z leti bo vse sam še hujš.

Upam, da ne. Upanje ne umre....al kako že pravjouser posted image
Sicer pa v gruči vse bolj apatičnih, lenih, brezciljnih ljudi k jih je vsako leto več itak ne bo preveč izsopal

Posploševanje ali poniževanje? Samo opažanje
...še sreča da smo socialna država....

Lahko bi bili malo bolj. Najboljš ja...to je rešitev....talat denar.....ne plačat ljudi kulturno za delo

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 20:59:37   
Kerensa*
Saj socialna država ne pomeni samo "talanje denarja"... ajde, Brisača, to bi pa ti lohk vedla - velik več šole maš, kt jst user posted image .

Ne, resno - poglej, nekateri pač nismo za šolo... nismo za formalne, uradne kalupe oz. pravila, po katerih NAJ bi delovala družba... vsakdo, ki odstopa, ni normalen al kako? user posted image ... nekateri se znajdejo tudi brez papirja formata A4... upam, da moj sin ne bo med njimi, ker ni najbolj lahko, ampak zagotovo je pa to boljše kakor pa siliti se z nečim, kar ti ni OK in biti celo življenje nesrečen... že jaz nimam veliko, ampak bi rajši še vse to, kar imam, poslala v tri krasne, kakor pa, da ne bi bila srečna... pa šola gor ali dol, Brisača, veš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 21:02:31   
Anonimen
Kaj konkretno pa je tako zelo narobe z linijo najmanjšega odpora (sploh pri stvareh, ki te ne veselijo)?...


Nič.
Stvari, ki me niso veselile, sem delala po tej liniji, vedno. Zato, da mi je ostal cas za tisto, kar me je veselilo in kar sem in delam dobro. Ima pa ta linija eno strasno prednost. Pri vseh teh stvareh sem bila (in sem) ultra ustvarjalna, saj jih hocem cim hitreje in s cim manj napora narediti na zadovoljivi ravni. Tako da ni prav nic narobe.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 21:03:35   
Kerensa*
Aja, pa da dodam (čeprav se me itak že narobe razume user posted image )... JE problem, če te šola ne veseli in jo delaš po liniji najmanjšega odpora... ampak problemi so pa zato, da se jih rešuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 21:05:51   
Anonimen
nekateri se znajdejo tudi brez papirja formata A4... upam, da moj sin ne bo med njimi, ker ni najbolj lahko, ampak zagotovo je pa to boljše kakor pa siliti se z nečim, kar ti ni OK in biti celo življenje nesrečen...


To je v veliki meri res.
Vse prevec se jih sili v gimnazije in vse premalo v poklice. Recimo mizarjev ni, pa tako lep poklic in tako lepo po lesu disi :). Jaz grem na gozdarsko potem ko koncam pravo user posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 21:06:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Saj socialna država ne pomeni samo "talanje denarja"... ajde, Brisača, to bi pa ti lohk vedla - velik več šole maš, kt jst user posted image .

Ne, resno - poglej, nekateri pač nismo za šolo... nismo za formalne, uradne kalupe oz. pravila, po katerih NAJ bi delovala družba... vsakdo, ki odstopa, ni normalen al kako? user posted image ... nekateri se znajdejo tudi brez papirja formata A4... upam, da moj sin ne bo med njimi, ker ni najbolj lahko, ampak zagotovo je pa to boljše kakor pa siliti se z nečim, kar ti ni OK in biti celo življenje nesrečen... že jaz nimam veliko, ampak bi rajši še vse to, kar imam, poslala v tri krasne, kakor pa, da ne bi bila srečna... pa šola gor ali dol, Brisača, veš?


Saj se sploh ne gre za šolo. Gre se za to da se navadi imet neko odgovornost. In trenutno je to šola. In starši naj bi te to naučili. Odgovornost pa rabiš al maš šolo al ne, ali si mesar al pa zdravnik. Sicer pa tvoj sine nima vizije kaj bi počel da bi ga veselilo(logično, saj je še otrok), zato lahko pač dokler mu ne kapne kaj bi to bilo kar bo počel.....tisto glasbo izdela nouser posted image
Da se ne bo enkrat zbudil tako kot ti....pa si želel bit pravnik, pa ne bo imel niti osnovne šole končane. Samo zato.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 21:08:12   
Kerensa*
Nikoli nisem razumela (o tem sva se enkrat z Mišek zadebatirali), zakaj naj bi bilo šolsko spričevalo pogoj za dobro službo s solidno plačo... in zakaj je v življenju nadpovprečna plača sploh prioriteta?... meni je bolj pomembnih toliko drugih stvari, kot pa višina dohodka in naziv izobrazbe in delovnega mesta, da... šola je samo odskočna deska in dobra podlaga (v marsikaterem primeru še to ne).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 21:08:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

nekateri se znajdejo tudi brez papirja formata A4... upam, da moj sin ne bo med njimi, ker ni najbolj lahko, ampak zagotovo je pa to boljše kakor pa siliti se z nečim, kar ti ni OK in biti celo življenje nesrečen...


To je v veliki meri res.
Vse prevec se jih sili v gimnazije in vse premalo v poklice. Recimo mizarjev ni, pa tako lep poklic in tako lepo po lesu disi :). Jaz grem na gozdarsko potem ko koncam pravo user posted image .


Sam da prideš na gozdarsko morš prvo glasbo v osnovni narest vešuser posted image .

Je pa tud men bebasto siljenje otrok na gimnazije. Otrok naj opravlja poklic ki ga želi. Sam brez osnovne ga bo težko. Sam to sm hotla povedat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 21:10:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Nikoli nisem razumela (o tem sva se enkrat z Mišek zadebatirali), zakaj naj bi bilo šolsko spričevalo pogoj za dobro službo s solidno plačo... in zakaj je v življenju nadpovprečna plača sploh prioriteta?... meni je bolj pomembnih toliko drugih stvari, kot pa višina dohodka in naziv izobrazbe in delovnega mesta, da... šola je samo odskočna deska in dobra podlaga (v marsikaterem primeru še to ne).


Zakaj svojega sina obravnavaš kot da ima iste želje kot ti? Da so mu iste stvari pomembne kot tebi? Saj je še otrok....pojma nima kaj si želi. Nebi rekla k bi vedel....k bi imel en cilj....k pač ne vključuje osnovne šole. Ne pa kar tako.....brezciljno....se mi pač ne da.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 21:11:33   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca
Da se ne bo enkrat zbudil tako kot ti....pa si želel bit pravnik, pa ne bo imel niti osnovne šole končane. Samo zato.

Jaz to vem že od konca moje OŠ, Brisača... ampak so bile potem druge stvari na prioritetni lestvici pred tem... in izobraziš se lahko tudi pri 90-ih, če sva že pri tem... že res, da potem v življenju ne počneš željenega (tudi jaz trenutno ne), ampak spet je odvisno od prioritet... četudi sem pravnica po srcu (po izobrazbi pa ne), pa so mi druge stvari trenutno pomembnejše od dela v pravu... počasi... pride vse na vrsto. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Kako popraviti cvek brez učenja oz...
7.11.2008 21:14:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca
Da se ne bo enkrat zbudil tako kot ti....pa si želel bit pravnik, pa ne bo imel niti osnovne šole končane. Samo zato.

Jaz to vem že od konca moje OŠ, Brisača... ampak so bile potem druge stvari na prioritetni lestvici pred tem... in izobraziš se lahko tudi pri 90-ih, če sva že pri tem... že res, da potem v življenju ne počneš željenega (tudi jaz trenutno ne), ampak spet je odvisno od prioritet... četudi sem pravnica po srcu (po izobrazbi pa ne), pa so mi druge stvari trenutno pomembnejše od dela v pravu... počasi... pride vse na vrsto. user posted image


Jaz samo ne razumem zakaj si za sina želiš isto da gre po težji poti kot ti. Ker poba rabi samo malo motivacije pomoje. Nič drugega. Madona no v osnovni šoli je. Ni odrasel. Osnovno bo pa menda ja spacal skupaj no.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?