|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAm spravite igrače za kopanje 21.5.2008 15:45:47
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Imamo jih pri banji, tam ko šampone.
|
|
|
RE: KAm spravite igrače za kopanje 21.5.2008 16:17:10
|
|
|
|
Naja30
|
Mi jih tudi imamo na banji. Za enkrat jih je samo ene par. Če se bo pa količina povečala, jih bom pa prav tako v kakšno vedro ali čebriček dajala.
|
|
|
|
|
RE: KAm spravite igrače za kopanje 21.5.2008 16:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
tlele sm vidla neki, kt ena žaba, k notr daš: link
< Sporočilo je popravil shorty -- 21.5.2008 21:03:37 >
|
|
|
|
|
RE: KAm spravite igrače za kopanje 21.5.2008 16:29:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Mi jih tudi imamo na banji. Za enkrat jih je samo ene par. Če se bo pa količina povečala, jih bom pa prav tako v kakšno vedro ali čebriček dajala. Enako.
|
|
|
|
|
RE: KAm spravite igrače za kopanje 21.5.2008 18:18:11
|
|
|
|
kaya2007
|
Imamo jih pri banji, tam ko šampone. mi tudi..ali pa vse skupaj v banji
|
|
|
|
|
RE: KAm spravite igrače za kopanje 21.5.2008 18:32:19
|
|
|
|
kofetek2010
|
v mreži, ki se prpopa na steno, mislim, da sem jo kupila v Müllerju tista žaba pa ful dobro zgleda
|
|
|
|
|
RE: KAm spravite igrače za kopanje 21.5.2008 21:01:15
|
|
|
|
lelaval
|
Do zdaj smo jih vedno pospravili v čebriček. Mi isto. Žaba pa je res svetska - še mojemu se dopade.
|
|
|
RE: KAm spravite igrače za kopanje 21.5.2008 23:26:13
|
|
|
|
pravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 v mreži, ki se prpopa na steno, mislim, da sem jo kupila v Müllerju enako, sam je že tako polna, da skoz dol pada
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiAli vi in vaši otroci zaužijete dovolj bel...Zdrav življenjski slog - večina ljudi najprej pomisli na gibanje in dovolj spanja. Pogosto pozabimo na uravnoteženo preh...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
imeLelly28 RRkaj vam je oz. vam je bilo najbolj pomembno pri izbiri otrokovega imena?pomen (
13%)

všečno ime (
67%)

ime, ki paše k priimku (
7%)

ime, ki paše otroku ko sem ga prvič videla (
13%)
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!