|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
17.6.2008 18:36:44   
netka34
Oj mlinčka!

Js pa nism lih optimistka, d bom mela v petek punkcijo....mam še majhna jajčka...12-14....tko d mislm, d bom nabasala lih enkrat nedeljo.

Drgač pa dej tut ti prašej za dr.D, pol pa bom jutri še js....In če bo ratal, bova pač obe pr njemu trpeli...user posted image user posted image

Ma dr. P je maserka, če obrneš a in e. Popolnoma brez občutka za nežnost! In take izkušnje mam že celo življenje z G-injami.user posted image

ŠKODA, KR JU3 GREM SAMA GOR, PA BI LOH NA KONC KEJ SKOFETKALE.... No, pejt pa delat, če maš rajš!!user posted image user posted image user posted image

Zej sm vseeno spila en pirčk, k je lih ostajal od omakceuser posted image user posted image user posted image , pa rajtam, d se bom ob 5ih zbudila z glavobolom...
Tko zej pa grem, d še kej naredim, drgač bom nardila svetovni rekord v času selitve....

Lepo se mejte, se beremo po možnosti ju3, čene pa dan potem!!

LP; Duser posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
17.6.2008 18:41:26   
gigi1
Hojla dečve.

Netka, Milnčka js še vedno trdim, da je Pintarjeva nežna.
Je pa to vse odvisno od praga in tega koliko so jajčniki obremenjeni oz stimulirani in koliko je foliklov. Sama sem jih imela 10 velikih in cca 10 manjših in me je na koncu že precej zdelalo. Prepričana sem pa bila, da bo še huje. Če si pripravljen na neznosno bolečino in še probaš čimbolj sprostit kar gre.
Med tednom lahko zahtevata svojega IVF G, med vikendom, pa pač ni kaj za zbirat. Tisti, ki je dežurni dela UZ, punkcije in ET. Če vama pade punkcija na petek kar zahtevajta dr.D ja. Noben ni nič hud, če zahtevaš svojega G. Važno je, da se ti bolje počutiš! Vseeno so oni tam zaradi nas user posted image
Majhen nasvet. Pred punkcijo že doma vzemita mali ketonal (kapsulo), pol dobita še injekcijo in lokalno in bi moralo bit zadosti. Netka predlagam, da G, ki ti bo delal punkcijo poveš, da te je zadnjič zelo, zelo bolelo in ga prosiš, če lahko pazi nate kar se da.
Nasvet za ketonal velja le v primeru, da nista alergični.
Stiskam pestke, da mine brez ali čimanj boleče.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
17.6.2008 18:49:42   
netka34
Ojla gigi1

Ma js ne vem....splošno imam zelo visok prag bolečine.
Kar pa se tiče protibolečinskih....js sm doma vzela tavelik ketonal pa apaurin, pol pa še inekcijo, pa se mi zdi, kukr d me ni sploh nč prijelo.
Mela sem pa zadnjič samo 4 in samo na desni strani, hvala bogu, ker na levi mam manjši prag bolečine! Zej mam pa na vsaki strani 3.user posted image

Upam, da bo zej drgač, k pa že vem, kakšna je bolečina in se že cel cajt pripravljam psihično in jo bom poskusla "preslišat". Sej se da, sam strah ne sme zmagat!!

Dejmo bit pogumne,, dejmo se držat...če ne pa kar v jok, pa na drevo...user posted image user posted image sam kaj k s tiste mize enostavno ne moreš pobegnit!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
17.6.2008 19:02:52   
netka34
Ja sapi! Vidm d špegaš....kako je s tabo?

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
17.6.2008 19:47:17   
womanpolice
Ledenka...

Spermiogram... hmm.. moj je šel sam, tko da ti ne vem povedati (trenutn pa je tud v službi)... lahk kasneje al pa jutr (ga vprašam)... ko pa sva imela za transfer, pa je to "uštimal" doma, nato sva malce jih zavila, pa sm jih dala med joškice in takoj v LJ na GK.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
17.6.2008 19:59:42   
Zvezdica
Sam da vas pozdravim. Ta prekleti prehlad me je položil v posteljo - SPET! Pa še vstala nisem dobr.user posted image
Sem prav jezna, ker pomagam si lahko le z lekadolom in čajčki. ponavadi jast prehlad zatrem z daleronom.

Tako, nisem brala za nazaj, ker ne morem gledat v monitor, vsekakor pa vas berem jutri. in poročam kako je bilo na uzju.

Nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
17.6.2008 19:59:43   
Rubin.
Gigi, a se samo meni zdi da Hrvati razturajo? Pismo najboljši so na Euro.

To je nehumano, da ne morem gledat!!!! In da vidim samo tisto kar pokažejo na športu.

Danes pa Gigi, niti na wc ne idi, non stop navijaj za Italjančke, ker drugače gredo arivederči.

Upam, da niste preveč hude ker smetim temo, sej bo kmalu konc user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2857
17.6.2008 20:00:05   
kajsica
Ledenka, moj je tudi delal spermiogram 3x na GK. Prvič takoj preden so mene začeli rihtat, drugič vmes ker je poteklo 3 leta in sedaj preden sva šla v postopek še enkrat. No na punkciji pa itak še enkrat.

Res so butaste tiste kabine, samo kar se mora se mora. Je pa res vstop v sobo iz hodnika, kjer sedi veliko parov in vsi vedo kaj se dela not in fantje ne za drugim hodijo not in ven. Samo kaj moremo, zato smo tam, a ne? Moj mi je samo rekel, da je pač mislil name, ker drugače ne bi bilo efekta user posted image , ne pa da je gledal tisto sliko na steni, za katero je rekel "da še baba ni fejst, bi ga minlo!!!"

Jaz vem samo to, da ga kar se tega tiče sploh ne cartlam, niti ga ne mislim. Ko mi je pred tretjim pregledom rekel da mu je to zoprno, sem samo rekla, če si potem predstavlja, kako je meni ko mi šarijo tam spodaj in kaj vse me še čaka. Pa ni bilo več debate.

Vem da mu ni prijetno, samo kar se mora se mora. Jaz bi tudi raje vidla, da ne bi bilo puncije, pa ET, pa čakanja. Ampak kar se mora se mora, da pridemo do željenih rezultatov. Ni pa takšen problem, da ne bi mogel tega tam narediti.

Pa brez zamere tistim, ki jih malo bolj pazite!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2858
17.6.2008 20:16:14   
womanpolice
POZABI ME

KO POGLEDAŠ ME, POGLEDAM V STRAN.
KO IŠČEŠ ME, POBEGNEM DRUGAM.
KO NAJDEŠ ME, SPET SKRIJEM SE,
SAJ VEM, DA LJUBIM VEČ TE NE.

VEM, DA TVOJE SRCE HREPENI LE ZA ME,
PROSIM TE ENKRAT ŠE, PUSTI PRI MIRU ME.

TO ŽIVLJENJE MOJE JE LE,
V NJEM PROSTORA NI VEČ ZA TE.
SPRIJAZNI, PROSIM, Z DEJSTVOM SE,
DA NISM DEKLE, KI LJUBI TE.

VEM, DA PRIŠEL BO TUDI TVOJ ČAS,
KO SPOZNAL BOŠ TISTI PRAVI OBRAZ.
KI DAT TI BO, KAR NE NUDIM TI JAZ,
TAKRAT VEDEL BOŠ, DA TVOJ SVET NISEM LE JAZ.

SAMA

SAMA... SAMA TAVAM V TEMI,
SAMA IŠČEM POTI....
SMEROKAZ OB POTI STOJI, KI GOVORI:
"ODLOČI SE ZDAJ TI!"

PRISLUHNEM SRCU,
PRISLUHNEM GLAVI...
MENCAM...
KAM NAJ GREM?
LEVO ALI DESNO?
NE VEM.

ODLOČITEV JE TEŽKA,
NI PREPROSTA...
ZATO OBSTANEM NA RAZPOTJU.

ČAKAM...
ČAKAM NA ZNAK,
ČAKAM NA TRENUTEK ALI
NA NEKOGA.

KAJ NAJ STORIM?
ČAS BEŽI...

DAN SE PREVEVA V NOČI.
SVETLOBE NI, JAZ PA STOJIM V TEMI.
SEDAJ ZA NAPREJ ITI MI NI.

OBSTANEM IN ZNOVA ČAKAM...
ČAKAM NA NOVO JUTRO, NA NOVI MRAK.

"KAKO DOLGO ŠE?" SE SPRAŠUJEM JAZ.
TUKAJ JE SAMOTA, TUKAJ JE MRAZ.

ČAS BEŽI, LETA MINEVAJO TJA V TRI DNI.

ŠE VEDNO SEM TUKAJ IN NIKOGAR NI.
NI IN NI... ČAS PA BEŽI...

BERAČ

BIL JE MOŠKI RAZTRGANIH HLAČ,
BREZ BLUZE, S SKUKNJIČEM ODET,
NOSIL JE CULO V ROKAH.
V NJEGOVIH OČEH JE BILO LAHKO OPAZITI GLAD.
BIL JE BERAČ.

V SRCU SEM ZAČUTILA TESNOBO, USMILJENJE
IN HKRATI TUDI MOČAN STRAH.
ČEPRAV SE SPRAŠUJEM, ZAKAJ BI SE BALA
NEMOČNEGA ČLOVEŠKEGA BITJA.
BIL JE LAČEN, PREMRAŽEN, POTRT...
PUNUDILA SEM MU DENAR.

ČEPRAV MU NISEM MOGLA PONUDITI VELIKO,
SEM SE POČUTILA NOTRANJE OBOGATENO,
KER SEM MU LAHKO VSAJ MALO POMAGALA.
ZAHVALIL SE MI JE IN IZGINIL NEZNANO KAM.

VERJETNO ŠE DANES TAVA PO GOZDOVIH,
DA NI LJUDEM NA OČEH, DA JIH NI STRAH.
VENDAR NE BOJTE SE LJUDJE. POMAGAJTE MU,
PONUDITE MU ROKO.
VERJEMITE, HVALEŽEN VAM BO TUDI NAJMANJŠE DROBITINICE.

SLOVO

MINEVAJO DNEVI, MINEVAJO NOČI,
SEDAJ TE VEČ OB MENI NI.
POMAHAL SI MI V SLOVO,
REKOČ, DA JE TUDI TEBI TEŽKO.

SOLZE OBLILE MOJ SO OBRAZ.
VEDELA SEM, DA LJUBIM TE JAZ.
A TI PRISLUHNIL NISI NIČ VEČ,
VEDEL SI LE, DA MORAŠ MI REČT`:

"VERJEMI, RAD TE IMAM MOČNO,
A ODITI MORAM, ČEPRAV MI JE HUDO.
NE SPRAŠUJ, ZAKAJ JE TAKO,
VERJEMI MI, DA POTREBNO JE TO.

To je nekaj mojih pesmic, ki sm jih napisala že dolgo nazaj....

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2859
17.6.2008 20:26:51   
kajsica
WP svaka ti čast. Ti si pa res nežna dušica.

Jaz sem totalni antitalent za umetnost, rada pa prebiram ali pa grem kam v gledališče....

Neposredna povezava do sporočila: 2860
17.6.2008 20:32:18   
Grethy
Od hudiča si tamala user posted image user posted image user posted image user posted image

si se pa lepo razpisala ... lepo ... povedano vse z eno besedo ... ti si tud en tak pesnik kot jaz ... solze, odhodi, žalost, samota ... to sem mela skoz na repertoarju ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 2861
17.6.2008 20:33:20   
womanpolice
Ma ja... ponavad sm jih pisala, ko sm bila v kakšni stiski, takrat je kr vrelo iz mene... verzi,...

Pesmica z naslovom SAMA je nastala v službi, med delovnim sestankom (da bi šef vedel...)... to je bilo v obdobju, ko sm se počutila tko samo, nihče mi ni bil všeč (od fantov), nism se mogla zaljubiti... in sm že mislila, da nikoli ne bom spoznala nikogar več s katerim bi bila pripravljena deliti svoje življenje... NO, potem pa sva se z mojmu spet našla, čeprav je takrat, ko sva se spoznala (cca. 2 leti preden sva začela hodit), kazalo, da iz te moke ne bo kruha, čeprav je bila ljubezen na prvi pogled... No, pa se je izkazalo, da čas ni bil ta prav.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
17.6.2008 20:33:59   
womanpolice
Grethy... mislim, da so redke, ki tega niso imela na repertuarju...

Neposredna povezava do sporočila: 2863
17.6.2008 20:44:39   
Grethy
Verjetno imaš prav, sam veš kaj, vse pa ne morejo metat svojih čustev na tak način iz sebe ... to opravi vsak na svoj, najlažji, način ...

Evo ene moje ... je bila namenjena kot voščilo za rojstni dan ...

Leta brezbrižno obračajo številke,
nalagajo solze in smeh,
dogodke v spomin in mimo njega,
nanizanih milijone besed;
zamišljenih,
pa mogoče nikdar izrečenih,
hladnih in toplih,
kot pač sprejmeš sočloveka…

V življenje se podajamo,
kot v neurje brez dežnika,
nezavedajoč se,
kaj prinaša,
kaj odnaša,
le učimo se;
živeti in preživeti…
Z leti in izkušnjami zorimo,
rastemo,
se spreminjamo,
globoko v sebi,
smo še vedno mi,
le bogatejši za spoznanja,
da rana boli,
brazgotina ostaja – skeli,
iskren nasmeh,
ta pa vabi solze v oči …

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 2864
17.6.2008 20:46:11   
womanpolice
user posted image bravo GRETHY... Vidm, da tud teb tale poezija gre! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
17.6.2008 20:47:08   
gigi1
Čist na hitr!
Rubinka  N A V I J A M za obe!
Hrčki so pri prvi razočaral, pol se pa pobral. Js že pol leta govorim, da bodo medaljo fasal.

Se javim ob polčasu! Tale je pa hudo živčna zame user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
17.6.2008 20:50:35   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

user posted image bravo GRETHY... Vidm, da tud teb tale poezija gre! user posted image  user posted image  user posted image

Veš draga moj, jaz sem v svojih rosnih letih uspela izdat knjigo svojih pesmi, nooo, bolj zvežček je bil, zame je bila takrat bukva ... kaj pa vem, imam veliko napisanega po listkih .. in to se pol razgubi ... pa niti več tolko ne pišem, sem in tja kaj ...

tvoje se mi dopadejo ... so take nežne ...

Neposredna povezava do sporočila: 2867
17.6.2008 20:58:45   
Grethy
user posted image  včasih bi blo boljš gledat skoz taka očala

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
17.6.2008 21:04:09   
DaisyE
Ojla punce. Mater ste se v poezijo zabrisale. Česa vsega se človek na forumu ne nauči. Fino, fino.

Mlinčka - KONČNO! Da nas jutri ne pustiš tolk čakat! user posted image

Upam, da vama z netko uspe zrihtat čim boljše. Netka, bogsigavedi, kaj je s temi punkcijami. Mene je dvakrat tako bolelo, da sem kar jamrala zraven, enkrat je bilo znosno, enkrat pa do zadnjega folikla nisem nič čutila. Mi pa ni jasno, kje ketonal dobite. Meni so dali v lekarni samo nalgesin, so rekli, da je to najbolj močno na prostem trgu.

Miš, uspešno se pikni danes - tako user posted image in drugače user posted image .

Gigi, zdaj sem pa še jaz začela kroatke gledat. Da vidimo.

Me je pa čisto zvil en prehlad in se počutim nekako tako user posted image . Se bom kar odklopila in po možnosti kipnila.

Mejte se.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
17.6.2008 21:05:53   
womanpolice
Tud mene  je mikal napisat ... enkrat zbirko pesmic... drugič pa knjigo... knjigo sm hotela napisat po svoji življenjski zgodbi (življenje z mačeho iz Pepelke... ) Nekaj podobnega... življenje z mačeho je bilo kot v peklu... samo nekaj hitrih utrinkov:

.- nism smela jest zrezkov, ker nism marala klobas
- ko sm bila otrok, je skrivala sladkarije pred menoj in jih dajala svojemu sinu
- ko sm bila proti koncu osnovne šole, mi je nehala kuhati in niti jst nism smela kuhat zase v njeni posodi
- prašek za perilo je skrivala pred menoj, potem pa ko ga je meni oče kupil, je uporabljala tud tega (mojga)
- ni mi več likala (samo sebi, svojemu sinu, in mojemu očetu)
- rekla je, da sem jst in moja mati kurbi
- ko sm se odselila, mi je rekla, da če se bom vrnila k očetu, da bo mi še bolj zagrenila življenje kolkr mi ga je že

in še bi lahko naštevala, vendar je res dolga zgodba...

Takrat, ko sm morala vse to prenašat, sm si obljubila, da če bom kdaj komu mačeha, ne bom delala razlik... In moj ima hčerko od prej, pa sm zelo v redu do nje. Včasih mi celo reče: "Ti si moja mami!" Men je pa potem tko nerodn...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
17.6.2008 21:06:34   
Grethy
Dejzika čimprej ozdravi, takole prehlajenje pa res ni za nikamor ...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
17.6.2008 21:11:38   
womanpolice
Ja, nč... en predal (največji) mi je uspel "prečistit"... za eno 40 litrsko vrečo... smeti...
jutr pa naslednjega... kolk navlake se je nabral za to diplomsko... hmmmmmmm ... kolk papirja.... kolk dreves......

nč, grem gledat tv.. potem pa pride moj in bova končno user posted image , saj že tri dni nisva, ker ga je tko zapeklo sonce (prov opekline ima), da mu kr zateguje obraz... res je ubogi... se mi kr smili... ja, lubčkat se pa ne smeva... zarad mojga herpesa, in njemu se tud dela vročinski.. kriza, res nama vse gre narobe...

hmmmmmmmmm

nočko, punce

Neposredna povezava do sporočila: 2872
17.6.2008 21:12:51   
Grethy

punči veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vama želim ...

Neposredna povezava do sporočila: 2873
17.6.2008 21:13:35   
womanpolice
Hvala Grethy... enako... 

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
17.6.2008 21:13:56   
womanpolice
hvala Grethy.... enako tebi... oz. vama....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?