mismis
|
netka34 med vikendi se menjajo, mislim pa da potem dela punkcije in ET tisti doktor, ki je dežuren na UZ-jih. Če se ne motim, je to ta teden dr. Zorn, tako da ti ne bo slabega. Če je dr. D med vikendom kje prisoten na GK LJ, ti bo ustregel, to sploh ni dvoma, res pa je, da vedno lahko zahtevaš svojega G, da opravi to težko tlako Ledenka, hvala za kavico, full paše, še malo pa bi zaspala tukaj. Praviš, da je tudi tvoja udarna kombinacija rdeče/črno, ql si mi že všeč Cukica, ne vem kaj je bilo pri tebi vzrok, da so zamudili, mislim pa, da je to krivda tistega G, ki ti je delala UZ-je in določil, da prideš šele čez 3 dni. Ko sem šla jaz po zamrznjenčke, sicer v naravnem ciklusu brez stimulacije, sem morala najprej 9. dan dati kri, nato je sledilo lulanje na ovul palčko in UZ. In to tako vsak dan, dokler ni hormon padel oz. da je nastopila ovulacija. Ko pa je počil folikel, je bil pa že čas za akcijo. Ko boš šla naslednjič tja, lahko vprašaš, zakaj so ti naredili takšen razmak med UZ-ji. Kdo pa je bil tisti G., ki ti je določil UZ šele čez 3 dni?