|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
17.6.2008 15:42:56   
netka34

miš miš tebe pa nism vidla, kolk si kej pridelala?

Kaj pa mlinčka? sva se včeraj vidle?? Pol se bova tut ju3?

Čudo svetovno.....Pivo mi nič kaj ne gre za pit, čeprav sem ga kar redno konzumirala drugače...user posted image user posted image
Me ful boli glava po njem. Sm pa probala radler, pa je čist ok. Sam zgleda, d pr rasti pikic nč dosti ne pomaga...user posted image

A pri tadolgem postopku z menopurjem tut kaj jemljejo kri za hormone? Kr meni je še niso nič...

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
17.6.2008 15:48:01   
mismis
netka34 med vikendi se menjajo, mislim pa da potem dela punkcije in ET tisti doktor, ki je dežuren na UZ-jih.
Če se ne motim, je to ta teden dr. Zorn, tako da ti ne bo slabega.
Če je dr. D med vikendom kje prisoten na GK LJ, ti bo ustregel, to sploh ni dvoma, res pa je, da vedno lahko zahtevaš svojega G, da opravi to težko tlako

Ledenka, hvala za kavico, full paše, še malo pa bi zaspala tukaj.
Praviš, da je tudi tvoja udarna kombinacija rdeče/črno, ql si mi že všeč

Cukica, ne vem kaj je bilo pri tebi vzrok, da so zamudili, mislim pa, da je to krivda tistega G, ki ti je delala UZ-je in določil, da prideš šele čez 3 dni. Ko sem šla jaz po zamrznjenčke, sicer v naravnem ciklusu brez stimulacije, sem morala najprej 9. dan dati kri, nato je sledilo lulanje na ovul palčko in UZ. In to tako vsak dan, dokler ni hormon padel oz. da je nastopila ovulacija. Ko pa je počil folikel, je bil pa že čas za akcijo. Ko boš šla naslednjič tja, lahko vprašaš, zakaj so ti naredili takšen razmak med UZ-ji. Kdo pa je bil tisti G., ki ti je določil UZ šele čez 3 dni?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
17.6.2008 15:50:54   
mismis
Netka34,

jaz sem pridelala zaenkrat 7 foliklov in cisto, upam da se še kakšen skriva za njo. Bomo pa videli, koliko celic bo iz tega ratalo. Velikosti pa so L: 21,21,20,18 in D:19,18,16

Jaz sem ves čas postopka pila čaj iz malinovih listov (za endometrij) in Bavario non alko za rast foliklov, pa seveda obvezna fotostimulacija.

V postopkih, ti običajno ne spremljajo rast hormonov, saj meni je v obeh kratkih postopkih niso

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
17.6.2008 15:52:27   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

WP user posted image  jaz sem bila pa fulllll produktivna. šla na servis, da so mi končno žarnice menjali, ker sem skor brez luči vozla user posted image  (ups!), pa k vetu po zdravila, pa v trgovino, ker mi je robčkov za čiščenje mejkapa zmanjkalo, pa še po mačjo hrano sem uspela user posted image  in vse to v 1,5 ure.

ti mi najbrž lahko poveš, kako zgleda spermiogram na GK user posted image  

si bla od hudimana pridna v tako kratkem času ...

Kar se tiče s-grama na GK ... mojga sem mogla prjavt in ko je prišel svečani datum, sva šla v LJ v velikem pričakovanju, da bom šla lahko skupaj z njim v sobo čudes, pa so me nagnali ven in je revček šel sam ... pravi da je en cimerček velik ala WC notri pa ena sto let star Playboy pa koledar z golo teto in to je to ... baje da obstaja tudi soba za pare user posted image user posted image ... verjetno je zapečatena user posted image user posted image ...  in seveda, ko konča, lahko zapusti bojno polje user posted image ... tam v čakalnici je prav divje ... en cel bataljon tipčkov, ki čakajo in pol jih una teta kliče notr po priimkih, na kontra strani, pa čakajo ženske ali pari za v dve ordinaciji ... nč kej lušno, no !! Moj je reku, če bi mogu še enkrat it, pa če me ne bi pustila una teta zraven, pol bi paon kr njo za lase vleku v tist mali cimr, pa da mu ona pomaga, k je tolk neprijazna - sem crknla od smeha, kolk ga je to razpištollo k me je ven nagnala ......user posted image user posted image user posted image user posted image ... in pol sem si ga še predstavljala kako on to izvede ... se nisem mogla nehat smejat, solze so mi kr špricale iz oči ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
17.6.2008 15:55:26   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a komaj zdaj? user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
17.6.2008 15:56:08   
netka34
O miša, hvala!

Tut ti si pridna kura!!user posted image

No, tega js ne štekam....a v enem foliklu je lahko več celic?

Js bom ju3 res prašala, kake so možnosti za dr. D. Če pa ni varjante, se bom pač udala v usodo in upala, da stvar čimhitreje mine. Pa zadrogirat se ne bom pozabla!!user posted image user posted image

Endometrij sm pa mela včeraj 12, tko d to se mi zdi ok, ane?

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
17.6.2008 15:56:21   
mismis
Ja Grethy točno takšno izkušnjo ima tudi moj dragi...

Ko je šel prvič, so ga stlačili v en pajzelj, na steni samo ena slika iz afganistanskega koledarja, potem pa naj mu pride. Pred vrati se skoz šeta en folk in se pogovarja.

Tako, da je moj prvič zapustil delovno mesto in šel v kiosk po cajtnge (beri Playboy), potem so ga pa dali v tisto sobo za pare in tam je bilo bolje.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
17.6.2008 15:57:22   
mismis

sej veš, da jaz špram svoja čustva in izražanja le teh za moško populacijo user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
17.6.2008 15:58:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

O miša, hvala!

Tut ti si pridna kura!!user posted image

No, tega js ne štekam....a v enem foliklu je lahko več celic?

Js bom ju3 res prašala, kake so možnosti za dr. D. Če pa ni varjante, se bom pač udala v usodo in upala, da stvar čimhitreje mine. Pa zadrogirat se ne bom pozabla!!user posted image user posted image

Endometrij sm pa mela včeraj 12, tko d to se mi zdi ok, ane?

Endometrij 12 mm je zelo dobrouser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
17.6.2008 16:00:08   
ledenka
Grethy, thanx user posted image  to je bilo pa res nazorno opisano user posted image user posted image user posted image  ajoj. vidim, da bo moj užival user posted image  no, naj mal potrpi, postopki pri nas so BISTVENO bolj zoprni kot za njih. moj ma sicer pri tem raje monoigro, ker pravi, da ga jaz sam motim user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
17.6.2008 16:01:08   
mismis

Grethy, thanx user posted image  to je bilo pa res nazorno opisano user posted image user posted image user posted image  ajoj. vidim, da bo moj užival user posted image  no, naj mal potrpi, postopki pri nas so BISTVENO bolj zoprni kot za njih. moj ma sicer pri tem raje monoigro, ker pravi, da ga jaz sam motim user posted image  

motiš, kot potem ne gre v pravo flaško? user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
17.6.2008 16:01:36   
Grethy

Ja Grethy točno takšno izkušnjo ima tudi moj dragi...

Ko je šel prvič, so ga stlačili v en pajzelj, na steni samo ena slika iz afganistanskega koledarja, potem pa naj mu pride. Pred vrati se skoz šeta en folk in se pogovarja.

Tako, da je moj prvič zapustil delovno mesto in šel v kiosk po cajtnge (beri Playboy), potem so ga pa dali v tisto sobo za pare in tam je bilo bolje.

No ane, da ni glih najbolj fajn, že tko jim EGO trpi ko svina, pol jih pa še na takle plemenski način molzejo ... bi rada vidla kolk bi plemenski bikec nafilal kanto če bi mogu sam žulit otepač, pa še skoz bi mel publiko???? ... je klinc če si za vrati pa neki počneš, vsi zunaj pa itak vejo kaj delaš in čakajo, da bojo tud oni na vrsti, pa so glasni da sebe hrabrijo al se pa že sproščajo po akciji ... to bi res lahko nardili na malo bolj human način ... ker teli naši fantki so kljub vsemu naši soborci in svaka jim čast, da nam takole stojijo ob strani ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
17.6.2008 16:02:04   
ledenka

sej veš, da jaz špram svoja čustva in izražanja le teh za moško populacijo user posted image user posted image

ah, te moram enkrat videt v akciji user posted image user posted image user posted image  ful fora mi je gledat folk pri flirtu user posted image  jep, sem voyeur al kak se že to reče user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
17.6.2008 16:03:29   
mismis

ah, te moram enkrat videt v akciji user posted image user posted image user posted image  ful fora mi je gledat folk pri flirtu user posted image  jep, sem voyeur al kak se že to reče user posted image  

če pa prehitro stisneš rep med nogeuser posted image user posted image  in greš dragemu kuhat kosilo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
17.6.2008 16:03:31   
Grethy
Ja mismis ... verjetno je to krivo ... ker bi ata nastrelal v mamo al pa po njej,  ne pa v glažek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
17.6.2008 16:04:49   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ja mismis ... verjetno je to krivo ... ker bi ata nastrelal v mamo al pa po njej,  ne pa v glažek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja potem bi moglo pa biti ponovi vajo, ampak žal že malo prepoznouser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
17.6.2008 16:08:11   
ledenka

motiš, kot potem ne gre v pravo flaško? user posted image user posted image

ah ne, ker sem pri ročnih spretnostih bolj švoh, drugih varjant pa pri polnjenju flaške ne smeš uporabljat, pri tem kvečjemu motim user posted image user posted image user posted image  pa itak bi se, kolikor se poznam, začela ful režat sredi akcije user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
17.6.2008 16:08:36   
mismis
bejbe zdej pa moram leteti, me pride naš iskat in greva k moji mamci na kosilo potem pa domov user posted image user posted image

danes se mora moj sprazniti user posted image user posted image user posted image  JUPI back in the action

se tipkamo zvečer

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
17.6.2008 16:09:31   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

če bi NA mamo, pol greš do sestre in rečeš, da rabiš brizgo user posted image  da boš dal v kozarček, kar je šlo mimo user posted image user posted image user posted image  

ja potem bi moglo pa biti ponovi vajo, ampak žal že malo prepoznouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
17.6.2008 16:10:07   
ledenka

bejbe zdej pa moram leteti, me pride naš iskat in greva k moji mamci na kosilo potem pa domov user posted image user posted image

danes se mora moj sprazniti user posted image user posted image user posted image  JUPI back in the action

se tipkamo zvečer

UŽIVAJ user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
17.6.2008 16:17:28   
Grethy
midva z mojim bi pa mogla it v delavno akcijo v novi stančič, pa je srota zaspal po kosilu user posted image

čez ene pol urce bo auf ... pol pa greva ..

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
17.6.2008 16:23:26   
ledenka
grethy, kaj pa imata še za urihtat? user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
17.6.2008 16:36:37   
Grethy

grethy, kaj pa imata še za urihtat? user posted image

oh jej, kaj ne, je stanovanje precej zdelano, določene stvari je še ven za spravit in počistit, mal je težav ker je določeno pohištvo notri ki je staro  ohoho let, pa je gospa lastnica verjetno čustveno navezana nanj in ne vem kaj bomo, midva pa imava vso opremo od tu, praktično čisto novo, staro dve leti ... tisti ki so bli prej notri so pa tudi bli eni tapravi, da vidiš kaj so pustili za sabo ... groza ...

je pa tako, ko bo enkrat porihtano, bo prav lušno stanovanjce, pa tudi gospa je lušna, starejša, ampak zgleda ko pušeljc ... saj bomo porihtali ... ma me jezi samo to, da imam res zdej vse na kupu in ko bo največ prčkarij, jaz ne bom smela dvigovat, pa po stopnicah letat ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... zato bi rada vse te drobnarije že prej zlifrala, mi v četrtek pride prijateljica mal pomagat, pol drug teden pa moja zlata mami ... ,oj lubek je pa zrihtal celo ekipo močnih decov za nosit omare in kavče in tako naprej ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
17.6.2008 16:45:50   
kajsica
WP
user posted image  Je dovolj jasen odgovor!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
17.6.2008 17:46:55   
mlinčka

A ja Mlinčka, če boš pa ujela ET na četrtek, boš imela pa dr. D na ET-juuser posted image  

Aha, če bi mela punkcijo v soboto, ne? Jah, nikol se ne ve. Bomo vidl, kaj bo dr. Povštrček jutri pomodroval user posted image . Po mojem bo kar jutri stopka in me čaka Pintarjeva v petek. Me je netka kar mal prestrašla, čeprav mi je na UZ-jih Pintarjeva vedno fajn vtis nardila. Vidjet čemo.

Ja, netka, zna bit, da sva se vidli. Sem pa jaz ponavad med tanarbl zgodnjimi, ker potem letim naprej na šiht. He he, da ne boš jutri uletela tja v un kokošnjak od čakalnice in namest "Kera je tazadna?" vprašala "Kera je mlinčka?" user posted image  
Ti, kaj pa če obe zateživa za petek za dr. D? Jaz tud tega še nisem prakticirala, da bi kej mimo njihovga sistema hotla pa komplicirala. Zdej pa če sva dve, se mu pa že splača hodt? Za razmislit je... Čeprav, jaz si pri teh stvareh mislim, da so pa ja vsi strokovnjaki in mende ja vejo, kaj delajo user posted image ?
Aja, kolkr jaz vem, je lahko v enem foliklu več celic. Men so prvič 8 foliklov namerli, pol sem mela pa 20 celic, tko da...

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?