anajmad
|
Tle se strinjam z vami. Vsak je krvav pod kožo. Toda vam ni umrl otrok,to se morate zavedati. In sploh ne po 12 letih. si predstavljate,da po 12 letih vam umrejo vaše pikice,kaj bi storile? Jaz razumem Borovo mami in jo tudi podpiram,ker meni se je podobno zgodilo.Res,da moj Vid ni živel 12 let,ampak "samo dva dni " mi je takrat rekla pediatrinja v Izolski porodnišnici,ki je odpovedala prevoz v LJ na EINT. Si predstavljate? Mislim,da ne. In potem ti pride se dret nad mano,kaj sploh težim,ker je ona morala ob 5h zjutraj vstati zaradi mojega sina. Mislim,da je plačana za to. Res pa je,da vsak lahko enkrat naredi napako. Toda za napako naj odgovarja tako kot je treba. Borovi starši nimajo več sina,tako koj jaz ne več. Bolečina ostane,toda za druge starše pravim, naj zdravniki že enkrat odogovarjajo za svoje"kikse",da se ne bi to dogajalo prevečkrat. Ker preveč otrok umre zaradi zdravniških napak. To je moje mnenje. Lahko me "pojeste" zaradi tega. Toda ,dokler nisi enkrat v takšni situaciji,ne razmišljaš tako. Meni so takrat tudi vsi svetovali,naj tožim zdravnico in bolnišnico. Nisem imela moči in ne"jajc" po domače povem po pravici. Zato podpiram Borove starše,ki so se upali tako izpostaviti,ker bolečina je res premočna.