|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne zdržim več!
18.7.2008 14:04:16   
lemavrica
Jaz bi popokala in šla. Če si finančno dovolj neodvisna samo pejt in se ne oziraj nazaj. privošči otroku boljše življenje kot je to.
Da imam jaz partnerja pred katerim bi se bala da ga bo otrok zbudil, grem že zaradi tega, ker otrok je od obeh ne samo od enega.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Ne zdržim več!
20.7.2008 23:01:49   
blaža
Težka je tvoja situacija in težko rečem kaj bi naredila v tvoji situaciji. Vem pa samo to, da ne bi čakala, da se mojemu otroku kaj zgodi, ne bi pustila, da ima travmo zaradi kričanja, žaljeja, popivanja,.... Travme iz otroštva nosiš celo življenje s seboj. Ne dovoli, da jih otrok doživlja še naprej. Mislim, da ti je kalbo dal dobre nasvete in da trezno razmišlja. Glede na to, da si finančno neodvisna imaš vseeno več možnosti, da potegneš črto in začneš znova. Še je moških, ki bi te bili lahko vredni in želim ti, da začneš na novo brez strahu in skrbi.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 8:55:11   
kiki13
Dobro jutro vsem, ki spremljate to temo.

Zanimive odgovore ste mi napisali, zanimive predloge in še bolj zanimiva razmišljanja. Hvala

Ne spomnim se več poimensko kdo je napisal kaj, naj pa napišem nekaj odgovorov na vaše dvome ( no od nekaterih, ki ste za rešitev tega zakona...)

Predvsem Tehnofil,.. tvoje razmišljanje je sicer zanimivo ampak preveč pravljično.
Preberi dobro kaj bom sedaj napisala:
ko mu jaz rečem, lepo vprašam, predlagam, da bi se malo pogovorila ( ker je pač nujna komunikacija,to se vsi strinjamo,ne) ni niti pomembno o čem, karkoli mu omenim samo da stavek vsebuje besedno zvezo zakon, midva, jaz ali ti, mi on odgovori; PUSTI ME PRI MIRU ali pa DEJ MI MIR!

No in sedaj te lepo prosim, če mi daš svoj pameten nasvet, kako rešit ta zakon!
Misliš, da bom vztrajala v taki vezi vnedogled? Že to je bilo preveč in bi vsaka na mojem mestu že zdavnaj spokala in ljudje ki poznajo situacijo, ki ga poznajo po značaju, se mi čudijo in me sprašujejo kako zdržim?
Kako zdržim? Trudim se, oziroma sem se trudila. Ampak če se drugi osebi po domače rečeno j... , potem je še takšen trud zaman. Na žalost.

Tudi jaz bi raje vidla, ko bi se zakon dal rešit, apmak KOMUNIKACIJA je tista prva in osnovna, ki mora vsaj malo funkcionirat. Pa kaj naj ga prosim na kolenih, da se bo zvečer vsaj 15 min odlimal stran od TV in jih posvetil meni, najinemu pogovoru...? ...tudi o vremenu če treba...

Težko je vztrajat v takem zakonu, in obdržat zdrav razum in pa predvsem zdravje, jaz pa vem, da bi me to sčasoma psihično uničilo, otrok pa me potrebuje zdravo, ker je odvisen od mene.

No, vsem, ki ste navijali za to, naj grem, naj povem, da sem se že vse pozanimala, od varne hiše, od novega zakona o preprečevanju nasilja v družinah, na CSD imam jutri dogovorjen sestanek, da napišemo varnostni načrt, h komu se obrniti po pravno pomoč,.. in grem v ta boj!!!
 
Nikamor ne bom bežala, če bo kdo šel, bo to on.
   Če pa bi v tem času postal še fizično nasilen, bi pa z otrokom seveda takoj zbežala, nujne stvari že čakajo...
 



(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 9:04:29   
alička
user posted image  Bravo Kiki.

Držim pesti, da bi se še vse izšlo dobro in po mirni poti. user posted image
Drži se punca!

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 9:22:27   
ronja
Bravo, kiki!!!!
Imaš prav, da naj se kar on lepo odseli, je pa dobro, da imaš za vsak slučaj spakirano, če bi postal nasilen. Bolje prečiti nego lječiti.

Pravljice so sicer lepe in fino je, če lahko nekaj časa živimo v njih, ampak če je realnost drugačna, jo je vseeno dobro čimprej videt in njej primerno reagirat! To bitko boš 100% zmagala, ker ni večje sile v naravi kot je materinski nagon - in ta ti bo dal moč, da boš šla čez vse, kar bo potrebno! In ko se vse reši in bosta s sinčkom lepo v miru živela, pride mogoče še kak pravljičar in te začara;)

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 10:27:17   
mateyka
se podpišem pod ronjo .
in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 10:52:35   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: kiki13
Misliš, da bom vztrajala v taki vezi vnedogled?

Ne. Ni ne pametno, ne zdravo. Je pa pametno in zdravo poskusiti VSE, da bi zakon obstal - ne samo obstal, če bi obstal bi moral postati izredno dober. Ne pravim da se naj bi borila za zakon kakršen je ampak za zakon kakršnega si si želela še kot majhna deklica. Za "pravljično" zakon. Vse je v tem, kaj si človek želi in katero pot izbere. Ne da se vse vsiliti, da pa se vse poskusiti.

IZVIRNO SPOROČILO: kiki13
No in sedaj te lepo prosim, če mi daš svoj pameten nasvet, kako rešit ta zakon!
imam jutri dogovorjen sestanek, da napišemo varnostni načrt, h komu se obrniti po pravno pomoč,.. in grem v ta boj!!!

Mislim, da ni potrebe, glede na to, da si se že odločila. Vsekakor pa
IZVIRNO SPOROČILO: kiki13
on odgovori; PUSTI ME PRI MIRU ali pa DEJ MI MIR!

ni razlog za dvigniti roke.

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 12:18:28   
ronja
Hehe, če to, da se fant/mož noče pogovarjat z ženo, noče niti probat rešit nobenega problema, ji grozi, da jo bo ubil, če bo šla in sploh nimata več nobene intime že več kot 2 leti - če vse to ni dovoljšen razlog, da dvigneš roke, potem pa res ne vem, kaj ti mora človek naredit, da imaš "upravično" poln kufer... Pretepst do smrti?

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 12:29:36   
lenika
Tahnofil, ko jo bo pretepel, da bo pristala v bolnišnici, ji polomil vsa rebra, zmaličil obraz,..., boš potem še vedno rekel, trudi se za zakon, ne dviguj rok, ne obupuj. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 12:32:23   
ronja
Tehnofil verjame, da ta človek ni nasilen, ker se mu je lahko ubranila, ko jo je hotel mahnit... Ne vem, zame to ni glih odraz nenasilja... Ampak ljudje smo različni: jaz bi tudi veliko lažje oprositla en blesav skok čez plot kot pa to, da mi grozi, da me bo ubil... Ne vem, s takim pa res nimam kaj iskat!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 12:33:49   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Tehnofil verjame, da ta človek ni nasilen, ker se mu je lahko ubranila, ko jo je hotel mahnit... Ne vem, zame to ni glih odraz nenasilja... Ampak ljudje smo različni: jaz bi tudi veliko lažje oprositla en blesav skok čez plot kot pa to, da mi grozi, da me bo ubil... Ne vem, s takim pa res nimam kaj iskat!


Točno tako, takšni ljudje mene odbijajo in tukaj gotovo ne bi več čutila nobene kemije.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 12:39:01   
Anonimen
Tehnofil, a veš, važno je, kaj ti je pomembno v življenju, kaj je tvoj ideal, kakšen je tvoj vrednostni sistem,.. Tvoj ideal, pa tudi moj,... je imeti odličen odnos s partnerjem, imeti srečno in predvsem kvalitetno družinsko življenje, kjer so vsi člani zadovoljni, torej družina kot najvišja vrednota. In sem prepričana, da je podobno tudi pri tvoji ženi. In enako je tudi pri mojem možu, npr. In ker imamo vsi podobne cilje, želje, potrebe, potem smo se pripravljeni boriti za to. Pripravljeni smo komunicirati, se poslušati, tudi skregati, če ne gre drugače, ampak v vsakem primeru smo za dosego in vsakodnevno potrjevanje in uresničevanje te nam pomembne vrednote za to pripravljeni nekaj narediti. In zato ti ceniš trud tvoje žene, da se je za vajin odnos pripravljena potruditi in ona ceni tvojega. In enako je pri meni in mojem možu, ker imava glede tega enake poglede.

Če pa sta v partnerstvu dva, pri katerih je predstava, kaj sploh je družina in parterstvo, čemu je ta skupnost namenjena in kako funkcionira, torej če je ta predstava popolnoma različna in če ni niti spoštovanja ali pripravljenosti razumeti in prisluhniti partnerju/ki, potem pač mora nekje zaškipat in to fajn. In kolikor jaz razumem, je v temu primeru avtoričinemu možu čisto vseeno, kaj ona hoče, dela, želi, bori, trudi,... ker ima pred svojimi očmi primarno samo in izključno svoje želje in potrebe. Njegova želja ni imeti harmonično družinsko življenje, temveč nekoga, ki bo skrbel za njegove fiziološke, gospodinjske,.. in podobne potrebe, v ostalem pa ga bo pustil pri miru. Torej ona se lahko meče na trepalnice, pa on tega ne bo dojemal kot trud. Ker od sveta ogromno pričakuje, zahteva, zelo malo pa je pripravljen dati nazaj.

Izhodišče je drugačno.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 13:06:28   
kiki13
Tehnofil jaz bi ti ga posodla za en dan, pa bi hitro spremenil svoje mnenje.

Drugače pa jaz živim z njim, in nekdo ki ni probal česa podobnega ne more razumet da vsak enkrat obupa in dvigne roke ko je posredi nasilje, sploh pa še majhen otrok. Zato se mi ni treba nič zagovarjati pred nikomer in opravičevat in dokazovat koliko sem naredila za rešitev tega zakona. Jaz vem koliko sem naredila in ne mislim več niti s prstom mignit!

Ne razumem kako lahko zagovarjaš enega takšnega primitivca,
ki grozi ženi da jo bo ubil,
me uči kako se vzgaja otroka,
me uči kako se reže korenje,
kako se lika,
kako se sesa,
pljuje po meni vsakič ko me vidi, mi govori da dokler sem na papirju njegova žena da bom delala tako kot bo on rekel,
da mu je žal da me ni kdaj na začetku že pošteno premlatil (citiram), ker bi bilo sedaj drugače-bi mu bila bolj poslušna...

in podobna sranja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 13:54:59   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
, temveč nekoga, ki bo skrbel za njegove fiziološke, gospodinjske,.. in podobne potrebe, v ostalem pa ga bo pustil pri miru.

Ja ampak to je tvoj zaključek. Ko pride kiki13 do tega zaključka, je čas iti narazen. Ampak tak zaključek lahko narediš ko si vse probal. O tem piše kiki13 šele sedaj.

IZVIRNO SPOROČILO: kiki13
ki grozi ženi da jo bo ubil, me uči kako se vzgaja otroka, me uči kako se reže korenje, kako se lika, kako se sesa, pljuje po meni vsakič ko me vidi, mi govori da dokler sem na papirju njegova žena da bom delala tako kot bo on rekel, da mu je žal da me ni kdaj na začetku že pošteno premlatil (citiram), ker bi bilo sedaj drugače-bi mu bila bolj poslušna...in podobna sranja

A je nekega jutra vstal in to začel delati? Del tvoje krivde je v tvoji pasivnosti, da si je to lahko dovolil. Prav je, da si se odločila postati aktivna in temu narediti konec. Pravim samo, da se temu lahko naredi konec tudi tako da se s tem preneha, ne samo da se gre narazen.

IZVIRNO SPOROČILO: kiki13
bi ti ga posodla za en dan, pa bi hitro spremenil svoje mnenje.

Verjetno v eni uri. Ampak jaz ga nisem izbral za mojega zakonskega partnerja. Ti si ga izbrala. Pa ni to očitek. To je dokaz, da si ga izbrala zaradi nečesa. Nek pameten vzrok si prav gotovo imela.

IZVIRNO SPOROČILO: kiki13
Ne razumem kako lahko zagovarjaš enega takšnega primitivca,

Oprosti, vse si narobe razumela. Ne zagovarjam njega. Sploh ne vem kdo je in prav briga me zanj. Ti si ga vzela. Ti si se zanj odločila. Ti si se odločila z njim imeti spolne odnose. Ti si se odločila z njim imeti otroka. Zagovarjam tvoj zakon. Tvojo družino. Tvojega otroka. Bolj sem na tvoji strani kot si misliš.

In sedaj na koncu Ti si se odločila da se boš ločila.

IZVIRNO SPOROČILO: kiki13
ni treba nič zagovarjati pred nikomer in opravičevat in dokazovat koliko sem naredila za rešitev tega zakona. Jaz vem koliko sem naredila in ne mislim več niti s prstom mignit!

Kaj vse si naredila je pomembno izključno samo za tebe. OK. Si mu nehala prati gate? Si mu nehala kuhati kosilo? Likat srajce? Prat posteljno perilo?




(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 14:40:47   
sonjah
IZVIRNO SPOROČILO: kiki13

Strah me je da mi ne vzame otroka, ker potem nimam več razloga za življenje. Jočem in jočem nad tem svojim obupom in naivnostjo da bo pa le morda enkrat drugače.
Vsega je zmožen. Bojim se ga.
Prvič ko mi bo še grozil bom podala prijavo na policijo!


Otroka ti nikakor ne more vzeti, razen, če bi bilo kaj hudo narobe s tabo. Svetujem ti, da greš na pogovor tudi do odvetnika, ki bo pomiril tvoje strahove. V naši državi otrok pripada materi (večkrat tudi neupravičeno, ker nismo vse mame dobre mame-ampak tako je!). Otrok pa, verjemi mi, obupno trpi, ko posluša vajino dretje in še bolj, ko vidi tebe jokati. Najslabše za otroško psiho je, da otrok postane tisti, ki tolaži. Ne dopusti tega in zaključi to agonijo!

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 14:58:45   
kiki13
Si mu nehala prati gate? Si mu nehala kuhati kosilo? Likat srajce? Prat posteljno perilo?


Ne!
To vse mu še vedno normalno delam ko sem mu 1.dan.

In kaj bi s tem rad povedal?

Si me tukaj mislil najt, češ nisi vse naredila, ali pa sama si si kriva?!

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 15:03:18   
UOBERC
Ja ljuba duša, kaj bo s teboj? Lepo te prosim pokliči policijo, povej vse te grožnje,.... Pes, ki laja ne grize. Joj kako rada bi ti pomagala pa nevem kako.user posted image Joj sem jezna na tega bedaka. Prosim pojdi se nekam pogovorit na policijo, kaj lahkko narediš. Sej vem, da oni mu kao nemorejo nič, ampak, če te pretepa mu lahko dodelijo prepoved prebliževanja.  Prosim naredi to za tvojega OTROKA. user posted image user posted image user posted image   Še hvala bogu da si z službo zadovoljna, ker če pa še tukaj nebi štimal bi pa bilo še hujše. Ubija ga to da si ti močnejša od njega. Lepo te prosim, pomagaj svojemu otroku, tudi njega psihično zlorablja. Veliko sreče!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Ne zdržim več!
21.7.2008 15:34:58   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: kiki13
Si mu nehala prati gate? Si mu nehala kuhati kosilo? Likat srajce? Prat posteljno perilo?

To vse mu še vedno normalno delam ko sem mu 1.dan.
Si me tukaj mislil najt, češ nisi vse naredila, ali pa sama si si kriva?!

Kar se krivde tiče jo tudi ti imaš, ampak iz pasivnosti. Še sedaj, ko si se odločila za ločitev še vedno izgraš pasivno vlogo žene - kuhinjke dekle.

Bolj me čudi to. Človek ti je nevzdržen, ti pa si mu še naprej dekla. Torej mu boš prala in likala, vse dokler se ne odseli. In to je meni čudno. Vsaj sam bi prvo začel z izvajanje pritiska preko uslug, ki jih nudiš. Pa kako naj te ceni, če pa ga pereš in likaš kljub temu da te ponižuje. On ti grozi, če boš šla stran od njega, če se boš ločila. Ja menda, saj izgubi deklo. On se ne pogovarja. Ja menda, saj se mu ni treba. Mislim, da bi prvo morala nehala biti dekla, istočasno izvajati pritisk, da se poboljša in uvidi napako. Šele nato pride na vrsto ločitev. Ko z ločitvijo v bistvu ne izgubi dekle, saj bi mu nehala prati, likati in kuhati že MESECE prej. A razumeš razliko.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 21.7.2008 15:36:05 >

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Ne zdržim več!
22.7.2008 8:25:46   
sakuL
a stem človekom ne bila več? kaj pa mogoce, če bi si najprej našla pomoč za vse vas, da se pogovorita s svetovalcem, ali ti je do moža/fanta čisto vseeno?

Jest resnicno želim, da se stvar obrne kot si sama želiš...user posted image




_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Ne zdržim več!
22.7.2008 10:10:26   
Looney27
Kiki samo stran od tega parazita, drugačen ne bo nikoli kvečjemu za kak mesec, pol bo pa enako kot je bilo.
Moški se redko kdaj popravi - spremeni za vedno na bolje, sama sem imela podobno izkušnjo samo hvalabogu da nisem bila poročena in ni bilo otroka. 7 let mi je govoril da se bo popravil in ne bo več pil, pol sem zbrala pogum in ga pred nekaj leti zapustila. Zdaj on živi življenje kot ga je zmeraj hotel (po gostilnah s kolegi) jaz pa si ustvarjam družino in sem neizmerno srečna.

Saj veš kako pravijo "boys will be boys", kakšen je v osnovi takšen bo vse življenje.

Kiki samo vstran ker te bo psihično uničil!


Pogumno!

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Ne zdržim več!
22.7.2008 10:30:29   
FLASK_A
No, vsem, ki ste navijali za to, naj grem, naj povem, da sem se že vse pozanimala, od varne hiše, od novega zakona o preprečevanju nasilja v družinah, na CSD imam jutri dogovorjen sestanek, da napišemo varnostni načrt, h komu se obrniti po pravno pomoč,.. in grem v ta boj!!!

Nikamor ne bom bežala, če bo kdo šel, bo to on.
Če pa bi v tem času postal še fizično nasilen, bi pa z otrokom seveda takoj zbežala, nujne stvari že čakajo...


user posted image user posted image user posted image user posted image KIKI!!!

Bodi močna in vztrajaj pri tej odločitvi, nekoč si boš hvaležna, otroček pa še tisočkrat bolj!
Verjemi vase in postani spet ženska in mama... Pa postrgaj stran to umazanijo, ki ti smeti življenjeuser posted image

Srečno in javi, kako si kajuser posted image


_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Ne zdržim več!
22.7.2008 11:24:31   
ronja
Ko pride kiki13 do tega zaključka, je čas iti narazen. Ampak tak zaključek lahko narediš ko si vse probal. O tem piše kiki13 šele sedaj.


Kiki je o tem pisala že v prvem postu, kjer je jasno dala vedet, kaj želi slišat: pojdi stran, punca - s temi besedami.

Kuha in pere mu pa verjetno zato, ker se ga boji. Ker se boji, da ji bo kaj naredil, če ne bo.  Jaz in ti sva lahko pametna, kako naj to neha počet, ker veva, da naju najina draga ne bosta zato razbila, če bova to nehala počet - kako bi se pa dejansko odzivala v taki situaciji je pa nekaj drugega... Tudi ne verjamem v ljubezen do nekoga, ki se ga bojiš. To je sicer odnos, ampak ni pa ljubezen

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Ne zdržim več!
22.7.2008 11:40:04   
kiki13
Kuha in pere mu pa verjetno zato, ker se ga boji. Ker se boji, da ji bo kaj naredil, če ne bo


bojim se ga ravno ne glede tega, je pa res da s tem, ko to še naprej normalno delam, preprečim marsikatero kreganje in posledično zmerjanje, tega pa že drugače dovolj slišim...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Ne zdržim več!
22.7.2008 11:51:22   
Looney27
Zakaj pa ga ne ozmerjaš nazaj? Naj malo občuti kako je to ko te en v nič daje, jaz bi ga stolkla (z besedami). Ne streži mu več toliko, ne peri mu cunj, ne kuhaj mu, pejt za par dni nekam z otrokom da bo videl kakšen luzer je brez tebe. Če imaš možnost pejt do svojih staršev in jim povej kaj ti dela pa njegovim tudi. Jaz bi naredila vse da bi ga ponižala tako kot on tebe, mogoče bo začel malo razmišljat da to kar počne ne vodi nikamor.

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Ne zdržim več!
22.7.2008 12:21:28   
Anonimen
Ne vem, kaj še čakaš, da te mora prepričati, da boš spokala. Imaš urejeno finančno stanje, zato s ta malim spokaj, najemi stanovanje, saj že zdaj ta nima pravega očeta. To ni oče, ki se cele dneve dere na mamo svojega otroka, saj to otrok vse sliši in čuti.
Spokaj se, za svoje in otrokovo dobro.

(odgovor članu kiki13)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?