Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
celo nosečnost sem lulala do 10x na dan in 1-2x na noč. spijem pa res 3 litre vode, kar mi je reševalo ledvice ob zapletih na koncu nosečnosti... Tako, da ti kar veliko pij in lulaj in se ne sekiraj!
Oh, a res????? Pa to je ful utrujajoče!! Čez dan še gre, ponoči pa grem s tako muko; komaj se vstanem. AHHHH
Oh ja, se bo treba sprijazniti, da je za lep čas konec z spancem v kosu od večera do jutra. Pravijo da mati narava na tak način bodočo mamico pripravi na nočno vstajanje, ko bo dete ponoči jokalo, ker bo lačno, žejno, ker ga bodo zvijali krčki ipd.
Na začetku še ni tako hudo; podnevi ni problema, ponoči pa vsaj enkrat. Težje je proti koncu nosečnosti, ko te na wc tišči skozi, takrat je dobro da proti večeru ne piješ preveč, da ti potem ni treba toliko ponoči letat na školjko. LP!
Res, res. Jaz če grem samo 2X lulat ponoči, je to že neverjetno. Se mi je v zadnjih 2 mesecih menda samo enkrat zgodilo.
Se kar podpišem pod tvoj post Flower ...mene dajejo nočni pohodi na wc nonstop...je pa res, da sta oba z glavicama navzdol in da mi obe glavici zelooooo pritiskata na mehur
Jaz sem bila že pred nosečnostjo veliko na WC, spijem že od nekdaj 4 litre vode na dan, pa ponoči sem tudi hodila vsaj enkrat ampak takrat še v spancu. Zdaj grem tudi do 7 x na noč in neštetokrat čez dan. Samo to ni nič, boš videla kakšen postopek je v 38 tednu iz postelje se spravit in priti na WC To so problemi, ko si kot nasedli kit, te pa se moreš tolikokrat vstati ponoči za WC.
problem je ce nosiš zelo nizko, ko te na Wc tišči non stop v eno. Cez dan mi ni problem, proti veceru pa malo manj pijem in grem tako ce spim enih 4-5-krat ce ne spim pa tudi do 10-krat. Sedaj sem komaj v 31t kaj se le bo proti kopncu!!!