|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 13:27:53   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
Enim je sicer baje simpatična štoravost in mencavost. Bojda jih rajca taka prikupna bebavost user posted image

---------------------------------
Ja, simpatično na filmu mogoče user posted image ! Bebavost pa itak rajca do konca user posted image user posted image user posted image !

P.S.: A to te je katera tako potolažila ali kaj user posted image  user posted image ?!

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 13:31:15   
Anonimen
Mnenja ne črpam le iz lastnih izkušenj.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 13:33:54   
Rožica I
Ampak tudi med drugim, ne user posted image ?! Mal te hecam user posted image .

Kaj pa pomeni oz. od kje je tist tvoj citat pod črto?

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 13:42:35   
Anonimen
Poezija obstaja zato, da je njeno razumevanje prepuščeno vsakemu posamezniku. Če se ne najdeš v tem verzu nima smisla, da razlagam moje razumevanje.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 13:46:05   
srki
Prava oseba? Mislim da se vedno kdaj najde tisti trenutek, ko se vsi vprašamo, ali je oseba, s katero smo, prava. Vsak pa po sebi ve, zakaj si je to osebo izbral in je ta prava. Ker prave osebe se mi niti ne da iskati, prava oseba mi skoraj pomeni kot popolna oseba, le-te pa itak ne obstajajo. Saj je lahko 20 let tisto "pravo", potem pa ni. Kaj pa potem? Sept na lov za "pravo" osebo? Ne, nisem za take stvari. Je treba pač v vsaki osebi iskati dobre stvari, čeprav imamo vsi tudi slabe.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 13:51:19   
Anonimen
Drugače pa je verz iz pesmi enega beograjskih bendov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 14:38:30   
Vešča
Jaz ne verjamem v "pravo osebo". Vse je samo kemija ali pohota, če hočete user posted image
To je ves keč zaljubljenosti - hormoni podivjajo in mi pač mislimo, da smo zaljubljeni, dejansko pa samo narava tako skrbi za razplod človeške vrste.

Jaz sem bila tako zaljubljena v nekaj fantov, zadnji in najbolj trajni pa je bil moj mož. Pa priznam, da če bi z glavo izbirala moža, bi verjetno koga drugega, ampak jaz sem bila čisto v drugem svetuu takrat kar nekaj let - njega sem videla kot boga - predvsem v postelji user posted image .  Bil mi je pač hudičevo seksi (seveda tudi zaradi določenih karakternih lastnosti, ki pa žal niso hkrati tudi najbolj optimalne lastnosti za super-moža user posted image ).

Zdaj ga pač imam, takega kot je. Njegova samozavest in skrivnostnost zdaj nista več toliko seksi, temveč včasih prej nadležni kot kaj drugega. Ampak tudi jaz nisem popolna - vem, da zaradi moje emancipiranosti in ostrega jezika (kar mu je bilo pri meni vedno zelo všeč) danes izgublja živce, ampak kaj čmo user posted image .

Še vedno se pa imava rada in tudi vrednote imava enake (družina, zvestoba, predanost...), zato sva tudi še vedno skupaj in razmeroma dobro voziva. Se pa seveda kdaj pa kdaj sporečeva, in to ravno zaradi najinih lastnosti, ki so nama bile prej tako zelo seksi user posted image .

Tako da jaz mislim, da ni "ene prave osebe", vse je samo seks in partnerstvo. Romantika je pa samo zaradi lepšega zravenuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 16:14:29   
srki
Hmmm....Vešča, malo sebe vidim v tvojem postuuser posted image .


(odgovor članu Vešča)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 16:18:40   
baguSka
Tako da jaz mislim, da ni "ene prave osebe", vse je samo seks in partnerstvo. Romantika je pa samo zaradi lepšega zraven .


No Vešča... jaz pa se popolnoma nic ne vidim v tvojem postu... user posted image

Pr nama z mozem npr ni blo niti slucajno tko kot pravis ti.user posted image

Pr nama je blo najprej prijateljstvo iz katerega se je razvila ljubezen in iz ljubezni strast in pozelenje. Zaljubljena sva pa itak vsak dan sproti, ravno zaradi romantike, ki si jo nardiva.user posted image

(odgovor članu Vešča)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 16:34:09   
Freycha
Dva se spoznata v nekem določenem trenutku in se tako "pokrivata", da se odločita za skupno pot. Narobe je misliti in si predstavljati, da je to sedaj to in da bo tako do konca življenja. Človek je živo bitje, ki se hote ali nehote spreminja, spreminjajo se tudi njegove želje, potrebe in pričakovanja.

Če se zavedaš, da je partnerstvo nekaj, kar moraš negovati, obnavljati, vzgajati..... da se moraš znotraj partnerstva prilagajati, sklepati kompromise, kdaj tudi kako stvar požreti, potem lahko najdeš partnerja oz. tisto PRAVO osebo, ki ostane do konca.

V tistem momentu pa, ko se partnerja začneta oddaljevati, ko si postaneta tujca, ko tvoje želje tudi pod razno ne pridejo blizu partnerju, pa pride do tega, kar dandanes tako pogosto vidimo. Do ločitev.

Ne pravim, da je treba biti z malim zadovoljen, tudi ne pravim, da je treba vse trpeti in prenašati, vseeno pa mislim, da je današnji človek egoist, kateri ne pozna sklepati kompromisov, kateri se ne zna prilagoditi, ustrežt partnerju le zato, ker je njemu to ljubo in kdaj kako stvar požreti. Ne zna si tudi vzeti časa zanj in ko se začne okus greniti (kakor si sam zelo dobro opisal), je najlažje in najhitreje kapitulirati in pobrati šila in kopita.

Mojega partnerja sem spoznala relativno pozno. Oba sva dala že mnogo čez in nama je bilo od začetka popolnoma jasno, kaj si želiva od svojega bodočega partnerja. Mogoče ni bilo ravno romantično, ampak sva se precej racionalno pogovorila o tem, kako si predstavljava življenje v dvoje, česa si želiva in česa ne. Ker sva v teh točkah prišla skupaj (seveda pa je zaljubljenost obstajala že prej), sva se odločila za skupno pot. Zaenkrat lahko rečem, da je moj partner tista PRAVA oseba. Ima (še vedno) vse elemente, ki si jih želim za partnerja. Delava tudi na tem, da najina veza raste, da se skupaj spreminjava, da imava še vedno skupne interese in želje (ali večino skupnih želja), da ohranjava ljubezen (tudi zaljubljenost). Ali bo tako "forever" ne vem... si pa želim. Če si želiva oba, imava dobre možnosti.

Sami sebi pa nikoli ne bomo dovolj. Vsaj mislim, da ne. Bomo pa živeli z nekom v toliko, da si bomo krajšali čas, da bomo imeli s kom seksati, pa se pocartat, če bo nujno potrebno.... za vse ostalo pa tudi ne bo več časa, ker se služba vedno bolj vpleta v naša privat življenja......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 16:39:51   
baguSka
Dva se spoznata v nekem določenem trenutku in se tako "pokrivata"


ooo fa_k user posted image user posted image user posted image user posted image  berem... in preberem: porivata user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 16:42:30   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Dva se spoznata v nekem določenem trenutku in se tako "pokrivata"


ooo fa_k user posted image user posted image user posted image user posted image  berem... in preberem: porivata user posted image


no tut to... sam to nekako paše zraven, je brez veze omenjati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 16:47:17   
baguSka
Drugac Freycha si pa res zlo lepo napisala vse... in se 100% strinjam z vsem.

Se posebno s tistim delom, da danes ljudje vec ne potrpij(m)o tok, kot so vcasih... Sploh to nasi starsi radi ponavljajo. In ko smo debatirali enkrat zakaj je to tako, je verjetno predvsem zarad tega, ker vcasih ni blo tko, da bi npr zenske ble samostojne brez moskih... ne tok kot danes, ko jih je vecina takih. In prav zarad tega vcasih tega zenske niso pocele (puscale svojih mozov), ker bi dobile crno piko in bi jih celotna druzba gledala postrani, nebi vec dobila novega partnerja itd... danes je to vse skupi drugace, izcesar se potem tud vsi nekako lazje odlocijo za locitev, kot je blo to vcasih... ok mal sem zabluzila...

Pa se z enim delom se strinjam, in sicer ko pravis, da sta s tvojim dala ze marsikaj skoz predno sta se spoznala. To zgodbo poznam in je enaka moji oz najini. Kolk casa bo najina pot trajala bomo pa se vidl. Uglavnem bova dala maximalno od sebe, da bo cimdlje....

< Sporočilo je popravil baguSka -- 20.8.2008 16:48:26 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 17:56:22   
uršika***
Ne verjamem, da za vsakega človeka na svetu obstaja taprava oseba. Lahko se na začetku zaljubiš do ušes, potem pa ko zaljubljenost mine je pa potebno še veliko drugega. Spoštovanje, prilagajanje, odrekanje, sklepanje kompromisov in še veliko več - in to mora biti obojestransko. In zveza lahko uspe le z veliko truda, ker zaljubljenost ni večna- potem lahko partnerje menjuješ na vsakih nekaj mesecev in ko se ga naveličaš ga enostavno zamenjaš.  To pa ko si že malo v letih ne gre več. Pač poizkusiš najti nekoga, ki je lahko med drugim tudi tvoj prijatelj, meni to veliko pomeni, pa da imata neke skupne interese, hobije in da znata oba čas, ki ga preživita skupaj porabiti tako, kot odgovarja obema. Se boste vprašali, kaj čutim do svojega moža? Neskončno ljubezen, zaupanje, prijateljstvo in pa tudi še vedno prijetno vznemirjenje in strast- ko je seveda čas zatouser posted image

Najvažnejše pa ni tisto, kar se dogaja v postelji- lahko je še tako dober ljubimec- ampak vse skupaj traja le slabo uro na dan( še to ne, če se ne potrudi dovoljuser posted image )
Kaj pa preostale ure v dnevu? Če je cel dan nevzdržen, tista urica z njim v postelji ne reši ničesar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 18:02:45   
baguSka
Če je cel dan nevzdržen, tista urica z njim v postelji ne reši ničesar.


In seveda tud obratno! Ce ni potem po celem dnevu tud tisto urico funkcionalen in uporaben.user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 18:08:30   
Anonimen
Pojem "prave osebe" je le zabloda? Ker popolni ljudje ne obstajajo ne verjamem, da obstaja človek na svetu, ki lahko popolnoma zadovolji vsa naša pričakovanja


Zakaj enacis prav osebo s tistim, ki zadovolji vsa nasa pricakovanja? Na kaksni osnovi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 18:10:47   
mojcapr
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Če je cel dan nevzdržen, tista urica z njim v postelji ne reši ničesar.


In seveda tud obratno! Ce ni potem po celem dnevu tud tisto urico funkcionalen in uporaben.user posted image



Funkcionalen more bit tu in tam...Potem je pa TA PRAVI


_____________________________

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 18:16:21   
baguSka
Zakaj enacis prav osebo s tistim, ki zadovolji vsa nasa pricakovanja? Na kaksni osnovi?


verjetno ni glih mislu da je samo clovk tist, k lahko zapolni nasa pricakovanja... ampak ker je glih post oz celotna temu posvecena cloveku oz pravi osebi, je pac tko napisu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 18:16:44   
baguSka
Funkcionalen more bit tu in tam...Potem je pa TA PRAVI


no seveda, to je moj point...

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 18:18:57   
Anonimen
verjetno ni glih mislu da je samo clovk tist, k lahko zapolni nasa pricakovanja


Ne vem, kako je mislil, naj pove.


(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 18:21:08   
baguSka
vcasih se pa ne das a ne... in tud ne lub se ti celga stavka prebrat, ampak vzames iz konteksta kar ti vn useka... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 18:24:07   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Funkcionalen more bit tu in tam...Potem je pa TA PRAVI


no seveda, to je moj point...


Ja itakuser posted image  Pa ne samo tu in tam. Bit mora funkcionalen zvečer, ali pa zjutraj, ker men pač tud zjutraj kdaj pašeuser posted image  ampak če je čez dan totalen kreten, se ne moreš na njega zanest, se z njim pogovorit, je len, nič ne naredi-  nimaš z njim kaj počet v postli- seveda če govorimo o resnem razmerju. Pa tut če ima zlatega tičkauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 18:25:15   
Anonimen
in tud ne lub se ti celga stavka prebrat


A zraven mene sedis, da ves, kaj se mi ljubi user posted image .

In ja, zanima me tocno to, kar sem napisala. Od kje sploh ideja, da pomeni pravi clovek tistega cloveka, ki bi zadovoljil nasa pricakovanja, in to celo vsa.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 18:33:15   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

in tud ne lub se ti celga stavka prebrat


A zraven mene sedis, da ves, kaj se mi ljubi user posted image .

In ja, zanima me tocno to, kar sem napisala. Od kje sploh ideja, da pomeni pravi clovek tistega cloveka, ki bi zadovoljil nasa pricakovanja, in to celo vsa.


To je najbrž malo egoistično in takšen moški bi bil navadna copata brez svoje pameti. Bi bilo pa njabrž kar dolgočasno živet s človekom, ki ti v vsem ugodi in samo kima in se v vsem srinja s tabo in ti uresniči vse željeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 18:46:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

in tud ne lub se ti celga stavka prebrat


A zraven mene sedis, da ves, kaj se mi ljubi user posted image .

In ja, zanima me tocno to, kar sem napisala. Od kje sploh ideja, da pomeni pravi clovek tistega cloveka, ki bi zadovoljil nasa pricakovanja, in to celo vsa.


To je najbrž malo egoistično in takšen moški bi bil navadna copata brez svoje pameti.


Ampak to pricakujemo, ce ne vse, pa v veliki meri, da bo ob nas nekdo, ki bo zadovoljil vsaj vecino nasih pricakovanj?
Je to nasa podzavest, nasi geni, ki so iskali pravega partnerja na ta nacin, da so pravost enacili in priblizali zadovoljevanju nasih potreb, ali je to pricakovanje pogojeno s casom in druzbo?

Kaj pa ce je pravi partner tisti, ki nam pokaze nove potrebe? Ali tisti, ob katerem potrebe postanejo nepomembne?

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?