|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
16.10.2009 14:50:18   
Rielka
Storzica81 najlepsa hvala za odgovor!Upa da res ulovimo naslednji mesec.
Lep soncen pozdravcek

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
16.10.2009 16:39:29   
Ejla
Full hvala punce za vso podporo...sem že pozabla kok fajn znaste bodriti!!user posted image Tud jst navijam za vse ki še niste prišle do svojih zakladekov.
Sem šla dns še do moje ginekologinje pa je rekla, da bo tud ona stiskala pesti...tko da mora ratat!
Hoj barbara31 kaj je pokazu UZ danes? Bo še dolgo al grejo spermiči že v akcijo?

IZVIRNO SPOROČILO: boob

no jst še vedno tu user posted image
Ejla a veš da mi je danes tud G rekla da moreva user posted image   . . no obračam se res mal težko. . ampak na hrbtu pa lahk ležim user posted image user posted image user posted image  

pravilno si se odločla user posted image user posted image user posted image   zdej pa sam akcija, pa pozitvno naprej. . čez 9m se bom pa jst tebi user posted image  k boš čez rok . .

Ti sam mene vprašaj, če kaj rabiš...prvič sem rodila 14 dni prej.
In seveda se mi kar smej, ti dovolim, lohk se celih 9 mesecev smeješ, če mi tale IUI uspe...jst se prav gotovo bom.

Dysan jutri pa vsi mislimo nate!!! Go girl!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ejla -- 16.10.2009 16:40:27 >

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
16.10.2009 16:48:48   
neela
boob, kaj zdej? A ti še kar strašiš tlele gor? Punca, postlo v P ti bodo oddal, hitro tam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dysan, želim ti mirno noč in prijetne novičke jutri. Predvsem pa optimizma. Tisto o eni joškici pa raje ne 'kupit', ker drugače bo ena izmozgana, druga pa še vsa pokončna - pa bo šlo gravitacijsko ravnovesje k user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...aja, pa še pikepoke za srečo jutri! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ejla, valda bo uspelo, ker smo prave navijačice. Takrat, ko najmanj pričakuješ te ujame user posted image .

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
16.10.2009 20:52:57   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: neela

boob, kaj zdej? A ti še kar strašiš tlele gor? Punca, postlo v P ti bodo oddal, hitro tam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dysan, želim ti mirno noč in prijetne novičke jutri. Predvsem pa optimizma. Tisto o eni joškici pa raje ne 'kupit', ker drugače bo ena izmozgana, druga pa še vsa pokončna - pa bo šlo gravitacijsko ravnovesje k user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...aja, pa še pikepoke za srečo jutri! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ejla, valda bo uspelo, ker smo prave navijačice. Takrat, ko najmanj pričakuješ te ujame user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
16.10.2009 20:57:05   
dysan
Drage moje hvala vam vsaki posebej za pestke in pozitivne misli, ma jutri me ziher čaka lepo presenečenje, ko mam pa takšno podporo pri RR tetkicah user posted image user posted image user posted image ...prec ko pridem poročam...

Lepo mi spančkajte....sanjajte....

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
17.10.2009 7:50:21   
boob
dysan evo jst sm že pokonc pa pestke držim user posted image user posted image user posted image user posted image

neela ta naša frajla nč ne uboga. . noče vn. 
baje da je ful gužva v P. . ahh bom pa na hodniku user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
17.10.2009 8:43:12   
Ejla
Dysan, jst tudi že tiščim.user posted image user posted image user posted image

Boob, tvoji frajli je prelušno notri, jo bo treba za noge cukat ven!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
17.10.2009 8:58:07   
Ejla
user posted image

user posted image  

• barbara31  2. IUI 16.10. UZ
  • Dysan 1. IVF-17.10. ET
  • ejla- 4IUI-20.10. UZ
  • Klavirka 4. IUI (Puregon)??
  • tittyK 1. IUI (Puregon)??
  • živa 1.IUI  ??UZ
  • nata80 -IUI novembra
  • Fargi - IVF
  • Trudy, Veolia ,Summer 76, hojliho, mića, biba77...kje ste?

user posted image   user posted image    malo počitka:   user posted image user posted image  

• grety - odklop
  • bučaoperacija pregrade
  • hanybany - čaka pošto za IVF
user posted image
   user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI z Gonalom), avgusta rodila deklico 
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela (uspešen 3.IUI z Menopurjem) 
  • emsika (lastna režija!!)
  • kimsy ( 1.IVF)
  • gapii27 (1.IVF)
  • storžica81 (uspešen 1. IUI)
  • tinč407 (uspešen 1. IUI)
  • PERSIDA (1. IVF)
  • markle (uspešen 2.IUI z Menopurjem)
  • kittyy- srečka nosečka- lastna režija!!!!user posted image user posted image user posted image

Sem ga malo zmanjšala, da ne zasede preveč...punce ve pa poročajte, kaj se dogaja...kje ste tiste ki ste čakale rezultate? Klavirka , titty, živa v kateri fazi ste?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
17.10.2009 9:30:24   
Fargesia
jaz mam ET 21.10.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
17.10.2009 9:33:34   
kimsy
fargi, še tukaj! Čestitke, sm fullllllllllllllllll vesela zate!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
17.10.2009 10:11:18   
Ejla

user posted image

user posted image  

• barbara31  2. IUI 16.10. UZ
  • Dysan 1. IVF-17.10. ET
  • ejla- 4IUI-20.10. UZ
  • Fargi - IVF- 21.10. ET
  • živa 1.IUI  ??UZ
  • nata80 -IUI novembra

user posted image    malo počitka:   user posted image    

• grety - odklop
  • bučaoperacija pregrade

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • kimsy ( 1.IVF)
  • gapii27 (1.IVF)
  • PERSIDA (1. IVF)
  • kittyy- srečka nosečka- lastna režija!!!!  

< Sporočilo je popravil Ejla -- 17.10.2009 10:14:19 >

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
17.10.2009 12:22:17   
neela
dysan, upam, da si že srečna gostiteljica dveh lepih mulčkov! Držim pesti!!!! user posted image

boob, ja, tvoja princeska hoče že sedaj biti v središču pozornosti in bo počakala, da se P bolj izprazne, da bo prišla bolj do 'izraza'. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
17.10.2009 13:20:40   
Ejla
kaj zdej dysan, a že božaš buštija???

A mi kera prosim pove, kdo dela drug teden UZ-je? Hvala.Evo to razmišlam med kuhanjem pasuljauser posted image user posted image user posted image ...upam da bo vseeno ratal, ker ne kaže preveč dobro!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
17.10.2009 13:31:35   
dysan

Ja drage moje mulčki so pri meni, seveda bušija tudi božam 100 na uro, vesela sem pa tok, da bi najrajši do stropa skakala....user posted image user posted image user posted image

Dve pikici grejem, testek pa imam 2.11.

Vsaki posebej najlepša hvala, ki ste mislile name....vas polubčkam in poobjemčkam....zlate ste...RVI....

Grem žulit posteljo....user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
17.10.2009 14:42:12   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Ja drage moje mulčki so pri meni, seveda bušija tudi božam 100 na uro, vesela sem pa tok, da bi najrajši do stropa skakala....user posted image user posted image user posted image

Dve pikici grejem, testek pa imam 2.11.

Vsaki posebej najlepša hvala, ki ste mislile name....vas polubčkam in poobjemčkam....zlate ste...RVI....

Grem žulit posteljo....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image To dysan!!!! Čestitam! Zdaj pa sam mirno do vahti(prevod: dan mrtvih)...Pol k nehaš žulit pojslo, pa se fajn poglej v ogledalo, kr boš čez nekaj mesecev drugačna... ooookrogla...dvojčka, hm ...ja fejst okrogla! Kar naj se te oba tiščista močno močno...kr je tko lepo pr mamici.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
17.10.2009 15:33:55   
boob
dysan user posted image user posted image user posted image   naj ti ta dva tedna čim hitrej minejo. . mi bomo pa do takrat pestke držale

neela nevem če bo princeska, ker princeske so pridne in ubogajo user posted image   . . mam bol občutek da bo kašn mali  hudiček  user posted image     user posted image user posted image user posted image

fargi še zate eno user posted image  in to taveliko user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
17.10.2009 18:35:43   
neela
dysan, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo vse vedle, da je to zate srečni oz dobitni krog. Lepo sedaj počivaj, in se pusti razvajati.

boob, ojoj, tako mali pa že tako ugnan. Se mi že smiliš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa drugač? Se počutiš ok? A si že kaj odprta?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
18.10.2009 16:28:53   
Barbara31
dysan,...iskrene cestite tud od mene user posted image

Ejla.. v petek sem imela 2 UZ  in so rekli da bo v soboto padla stopka.Ker pa jaz vedno uberem najdaljšo pot se je v soboto malo zakompliciralo. Še v petek sem imela 14,15 ,16x2 velike folikle, v soboto pa je bil samo še eden. Ostali so očitno popokali. Dali so me na preiskave in ugotovili da še ni ovulacije. Pravijo, da so verjetno popokali ker so bili prazni. Ta ki je ostal pa naj bi bil ok. Danes sem bila še na enem uz in jutri imam še enega..potem pa naj bi padla stopka. Bomo videli.
Jaz si itak nič ne obetam, sem že tolk negativca.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
18.10.2009 21:25:49   
Ejla

user posted image

user posted image  

• barbara31 IUI 19.10. zadnji UZ, 20.10. IUI
  • ejla- 4IUI-20.10. 1.UZ
  • Fargi - IVF- 21.10. ET
  • Dysan 1. IVF-2.11.-test!
  • živa 1.IUI  ??UZ
  • nata80 -IUI novembra

user posted image    malo počitka:   user posted image    

• grety - odklop
  • bučaoperacija pregrade

• lenna (uspešen 2.IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • kimsy ( 1.IVF)
  • gapii27 (1.IVF)
  • PERSIDA (1. IVF)
  • kittyy- srečka nosečka- lastna režija!!!!  

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
18.10.2009 21:35:43   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31

Ejla.. v petek sem imela 2 UZ  in so rekli da bo v soboto padla stopka.Ker pa jaz vedno uberem najdaljšo pot se je v soboto malo zakompliciralo. Še v petek sem imela 14,15 ,16x2 velike folikle, v soboto pa je bil samo še eden. Ostali so očitno popokali. Dali so me na preiskave in ugotovili da še ni ovulacije. Pravijo, da so verjetno popokali ker so bili prazni. Ta ki je ostal pa naj bi bil ok. Danes sem bila še na enem uz in jutri imam še enega..potem pa naj bi padla stopka. Bomo videli.
Jaz si itak nič ne obetam, sem že tolk negativca.

Da takoj nehaš s tem...da ne slišim več neumnosti kot so, nič si ne obetam pa to!!! Eden folikelček je čisto dovolj, saj v običnem ciklu je vedno samo eden, jaz ki sem na spontanem ciklu pa itak samo na enega stavim, če se ne motim je neela zanosila ravno ko je bil le eden folikelček in še marsikatera druga, kajne punce? Tako da hitro preženi negativne misli stran! Jutri bo še mal zrasu in v torek navijamo zate, da bodo plavalčki uspešno in hitro plavali! Dejmo barbara31, drži se!user posted image

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
19.10.2009 8:43:09   
Storžica 81
Dysan user posted image . Sedaj pa lepo grej tvoja dva user posted image user posted image .

Fargi user posted image želim ti veliko uspeha, držim pesti....

Barbara 31 pri meni je zrasel samo en folikel, kar je pa bilo dovolj za nosečnost. Preženi slabe misli stran in ne obupaj....

Boob upam, da je vajina princeska že privekala na svet in sta postala srečna starša male štručke.

Kimsy včeraj sem prebrala, da so za otrdel trebuh krivi lažni popadki.

Lep dan ....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
19.10.2009 9:06:30   
dysan
Dobro jutro user posted image user posted image

Jooooj dolga bo to do vahti, resnično kravžljanje živčkov šele zdaj prihaja....
Počivam ful, nekaj me spodaj po jajčniki šraufa, vendar sem drogač OK!!!, pazita me 100%, mi kosilca kuhajo, pospravljajo, pomivajo, sesajo....skratka zlata sta ta moja lubi in hčerkica user posted image , se bom še preveč razvadila user posted image user posted image

Ejla ufff okrogla-z dvojčkoma, ufff komi čakam...

Boob ja kaj je zdaj to, a še ne misliš pojt v rim?....temu tvojemu bebiju je pa resnično prelepo pri mamici....že tak zgodaj ve kaj je zanj dobro....user posted image

neelica res bi lahk bil to zadnji krog, kak si ti?...že fajn poskakuje po trebuščku?

Barbara31 ja zdejle bi te pa najrajši po ritki, vedno-vedno misli pozitivno, samo eden je lahko ta zmagovalni, jaz se že 10 let trudim prit do drugega bebija, se še vedno bom, enkrat bomo vse mamice prvič, drugič, tretjič.... to sigurno.....močno...močno stiskam pesti zate, samo pozitivno misli, prosim te.....enga velkega user posted image ti pošiljam...

Pogrešam pa našo pupo hanybany, ki čaka pošto za IVF, zdaj bi jo že mogla dobit....kje si hanybany? javi se nam kaj....

Lep dan vam želim pupike moje...RVI...

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
19.10.2009 9:09:51   
dysan
hvala Storžica user posted image , no vidiš Barbara, da je samo eden lahko zmagovalem....

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
19.10.2009 9:15:32   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jaz mam ET 21.10.user posted image

a veš te bo en mali mini oddelek šolarčkov (bodočih) pričakal v sredo, močno stiskam pesti zate do srede in naprej celih devet mesecev....en zvrhan koš objemčkov in polubčkov ti pošiljam....

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
19.10.2009 10:46:54   
TittyK
Živijo punce!

No za mano je 1. UZ. Sem bila prav presenečena kako na hitro gre. Slečt, na mizo, brez besed... No, na 8.dan mi je zmerila samo dva folikla eden na levem 11 mm, drugi na desnem 9,9 mm, sluznica 6 mm. Nič mi niso rekli ali je to dobro ali slabo, samo naj se špikam še tri dni ? Zdaj ne vem ali je to sploh dobro al ne. Malo sem po forumu pogledala pa glih ni najboljši rezultat.user posted image Glede na to, da imam levi jajcevod neuporaben, pomeni, da gre vse kar je na levem jajčniku v nič. Moj ima pa še slab spermiogram. Mah sploh ne vem zakaj so nas dali na IUI...

Srečkam nosečkam želim čimveč sreče še v zadnji etapi, ostalim puncam, ki še čakajo na čarobni user posted image pa stiskam pesti .

Lp,

Titty

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?