neela
|
Joj, punce!!! Kje ste optimizem pustile?!?!?!?!?!? Barbara31 in TittyK, meni je, ko sem bila v postopku in enako 'nezadovoljna' s trenutnim pridelkom foliklov, enkrat dr. D podučil, da taki rezultati za iui so IDEALNI! Da se oni ne gredo američane, ki napihnejo oz naštevilčijo folikle, samo da bodo ženske zadovoljne. Vsaka mnogoplodna nosečnost je večje tveganje za plod in žensko! Kot je že Ejla zapisala, v naravnem ciklusu je (največkrat) samo 1 folikl in ta zadostuje! Tako je mati narava naravnala ta proces in vse kar je drugače je redka izjema ali pa ima prste vmes človeška roka (ki pa nima vedno srečne roke). Torej: EDEN JE DOVOLJ, pa ni važno al z levega al z desnega jajčnika! Tud meni so rekli, da je levi jajcevod bolj 'tako-tako', pa ravno v zmagovalnem postopku sem pridelala samo en folikel iz LEVEGA jajčnika! Punci, vse me zelo navijamo za vaju in vemo, da bosta kmalu srečke ! TittyK, tvoji rezultati za 1.UZ so FENOMENALNI! Endometrij se ti bo do IUI-ja sigurno še zdebelil ('idealen' je okrog 9mm), foliklčki pa sigurno še primerno zrasli. dysan, ja, naš kakšen dan je čist polenjen, naslednji dan pa se gre sumo borca . Mislim pa, da mu počasi zmanjkuje prostora, tako da bo počasi moral preiti v pasivo. Pa ti? Vidim, da se res pustiš cartat, kar je edino pravilno! A boš doma do testa al greš kaj delat? boob, a ti še strašiš tlele al si šla že isprobat porodno sobo? kimsy, a je cukr test že padel? Ja, otrdevanje trebuha je neki čist normalnega (mislim, da se tem lažnim popadkom reče Braxton-Hicksovi popadki al neki takega). Moraš pa biti malo previdna, če bi se prepogosto in za daljši čas pojavljali. Ostalim akterkam v postopku - vsaki ena velika za srečo!
|